Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Amonašvili: Nācijas gars bērniem jāieaudzina jau skolās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Par isu teikts ! Laikam neuzdrosinas secinat talak !!! 1. Vispareji, varetu pat secinat jau no biologiska pemera, ka monokultura ir bistama, jo kulturas degradacija ir vesturiski pieradita, peckatastrofiska laika ... tapat ka viensugas dzivnieku vai augu eksistenci apdraud mikroorganismu uzbrukums, vai ekologiskais krahs, radot to izzusanu ....! 2. Sabiedriski, vienadu vertibu kopums, kas izversas ar kada procesa galiga nosleguma, ir tikpat bistams, jo ari sadi vienadojumi var novest pie dazadibas un skirot spejas iznicinasanas ... cilveces robotizesanas ... 3. Eksperments politisko sistemu attistiba vel notiek uz sis zemeslodes, katrai sabiedribai neder viena un ta pati valsts vadibas sistema - modelis. 4. Globalisms apdraud kulturu dazadigumu ar visam konsekvencem !!! .... Tamdel PIEKRITU - PATRIOTISMS ir VAJADZIGS visai CILVECEI !!! ... Etniska/kulturala sabiedriba - ka evolucijas kalngals - izteikts politiska telpa ir optimalais cilveka eksistencei - sodienas skatijuma un bez saskatamam izmainam tuvaka nakotne !!! ... Un mums latviesiem, Dievins ir devis, un musu sencu saglabats, vistikumigakais socialais modelis sadzivei ar citam sabiedriskam vienibam !!! ... Bet kas mums laus ... pieradit to, ja pasi necinisimies pret launo nolukiem ????!!!!
Vidzemnieks
V
Ak beidzot arī LETA ir pamodusies gandrīz 2 nedēļas pēc šī ārkartīgā un izcilā notikuma, kuru skolotāji pamatoti sauca par gara svētkiem visai Latvijas izglītībai. Par visādiem štruntiem raksta katru dienu, bet par noZīmīgām lietām klusē. Žēl.
I.Gr.
I
Autoram taisniiba! Sevishkji raksta nobeigumaa. Un nekaadu naidu vinjsh nekurina.
who cares
w
Man gan liekas, ka pasākumu iemācās sadzīvē, ģimenē, etc. Par 2. un 3. tīņa murgiem izpausties, protams, nav jēgas.
j
vērīgs vīrs - pareizi izcēla, ka vai mēs paši zinam, kāpēc bērniem skolā māca tamborēt enģelīti
to
t
nācijas gars...hm...būt par kalpiem ikvienam, kam ir lielāks maks???
Dr.xy
D
Diemzel,lidz sim tas nebija iespejams,jo bija tada ministre,ka Tatjana K.,kura trauceja skolas ievest tadu macibas prieksmetu ka Latvijas vesture.Neviena tauta nevar izdzivot nezinot savu vesturi,negodajot savus cinitajus,kuri atdeva savas dzivibas par savas Valsts un tautas brivibu. Musu Valsts un tautas nakotne ir busu berni un mazberni,un sada ministre ka Tatjana K. ir janodod tiesai par censanos iznicinat musu nakotni.
Memory
M
Tur,kur dzina galvā t.s. liberālismu, tur jau tumsonība lielāka. Atliek vien ieguglēt par analfebētismu - illiterate in u.s - lai par to pārliecinātos. Ja ir vēlme redzēt tos ''kultūras'' nesējus, tad vajag pavērot viņu uzvedību VecRīgā un ap pieminekļiem Rīgas centrā. 20 gados jau vēl latvieši nav savu kultūru pret rietumu globalizācijas spīguļiem nomainījuši, bet identitāti graujiešie procesi turpinās.... Diriģents Māris Sirmais: ''(.) Bet vai nav tā, ka to, ko "krievi" neizdarīja ar Latvijas kultūru padomju okupācijas piecdesmit gados, to tagad izdarīs paši latvieši? Mēs tolaik dziedājām "Deņ pobedi" ("Uzvaras diena"), taču visiem bija iespēja darboties. Kultūra un tautas māksla bija tā uzpasēta, ka par to tagad varam tikai pasapņot. Tas, kas notiek ar mūzikas skolām, ir noziedzīgi." ( "Kultūras Diena" ).
alberts
a
50 gadi tas ir MILZĪGS laiks,kad mums dzina smadzenespar "vienotu " PSRS,tas ir Krievivu.To tik vienkārsi neizdzes.Kur sodien nebraucu tur visur ,latvians,o yes Russia,rausians.
nacionālists!
n
nevar pielaut to ka okupanti ,ņirgajas un neciena musu valsti!
Aktīvists
A
To nevar! Tur aprobežotība ir iecementējusies tik dziļi, ka tuvāko 200 gadu laikā to neizravēt.
arturs
a
raksts bija pavisam par kautko citu, nevis par naidu.
pakausis
p
pareiz ir.. ja reiz var izskalot beerna smadzenes ar visaadaam bleenjaam, tad paarmainjus peec vareeja arii kaut ko lietderiigu iezombeet shamiem
Fly
F
Kā par to, ko saka profesors, pārliecināt izglītības ministrijas vadošos mankurtus?
[email protected]
v
Neslēpies Zemgali! Nācijas garu nejauc ar sociālistu izdomājumiem. Mēs gribam vai negribam būt paši! Tāds ir jautājums? Salīdzini, kas Tevi paceļ darbam labāk, latviska melodija vai sveštautu lamāšanās?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas