Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Andim Lācim piederība TP netraucēs vadīt Bērnu slimnīcu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā!
J
Es zinu pagasta veci, kurš pret lielāko pagasta ļaužu gribu no JL pārgāja uz TP, lai uzceltu halli! Tagad gan nezin kā to halli uzturēt!
AZ
A
Lai cik godīgs un kompetents būtu cilvēks - tp biedrs, viņam tomēr jāiet uz sapulcēm, jāčomojas ar tp istiem, tā notiek lēna bet pamatīga smadzeņu skalošana, kāmēr cilvēks pats nesaprot, ka tas ko viņš dara balansē uz korupcijas un likuma pārkāpuma robežas .
oka
o
Andi, vai tiešām Tu esi tik naivs, ka ceri runāt pretī partijas saimniekam un neizlidot no partijas kā šampānieša korķis??? Vai Ābiķis arī nespēlējās ar tevi TP smilšu kastītē? Nemaz nezināji vai aizmirsi?
:)
:
Zinu vienas iestādes vadītāju - tā arī man klusiņām pateica: "Lai dabūtu naudu remontam, iestājos Tautas partijā!" Un kādi tad tādā gadījumā ir secinājumi par tautpartijiešu morāli?
vilis
v
Uz neatgriešanos Mozgi!Jaunajam ir pietiekamas kvalifikācijas,kaut pieder pie nepareizās partijas.
rufo
r
kāp uz viena un tā paša TP grābekļa, Šķēle visu šo afēru organizē, tikai ar trešo personu, lai pats neiekristu !!!!
Agnse
A
Andi, es tevi paziistu. esam kopaa straadaajushi. es zinu ka tu esi goda viirs un godam pildiisi savus pienaakumus, bet tas ka tu piederi pie tp, man ir jaunums un laikam jau ka sliktaaks pr shobriid tas nevar buut. un vispaar, prieksh kam tu esi tp biedrs? labaak izstaajies no tas partijas un buusi uzlabojis savu reputaaciju par 99%
Helēna
H
Nezinu nevienu labu cilvēku no tautas partijas . Normālam kaut cik godīgam tautietim tur būtu kauns atrasties , Tp. ir kā lamu un lāstu vārds . Ja kādu grib izsmiet un nolādēt tad saka , kaut tev būtu kredītsaistības , vai kaut tu būtu no TP. Tā ir viena cilvēku suga ar īpašam naudas vajadzībām .
Helēna
H
Tautas partija medicīnu tik pat kā iznīcināja , maz trūka . UN kad dzirdu ,ka kāds atkal ir no TP. ievēlēts tad ticības nav nekādas , Un ja jaunais vadītājs izsakās tik labi par šo partiju , tad ticības nav absolūti nekādas , atkal blefošana un partijas netīrās lietas . Arī veselības ministrei uzticības nav , jo ar putām uz lūpām viņa aizstāv tp. parazītus . Tādad nav labāka par citiem . Viena briesmīga dāma , laikam nav mužika kas viņu to velna veceni apturētu !
peteris
p
neder vins sim darbam.ne santima.
peteris
p
tiesat visus mozgus un rozentali
peteris
p
sito sergu tp janide ara.
A.
A
shēmas taču ir jāturpina
Naivule
N
Neliesim nu tūlīt cilvēkam virsū šmucspaini tikai tāpēc, ka viņš ir no TP. Es pazīstu kādu slavenu dakteri, kas ir TP tāpēc, lai labums tiktu viņa vadītajai klīnikai. SliktI? Kā nu to ņem? Viņš tiešām ir izcilība un viņa sirds deg par lietu, bet, ja deķītis ir par īsu, katrs rauj uz savu pusi, kā māk. Man jau arī nepatīk tā raušana, jo visiem vajag, bet cits ir enerģiskāks, cits lempīgāks.
fiksais
f
Tautas partija ir kā komunistu partija padomju laikos. Vēlies karjeru, lūdzu, tikai mūsu partijas rindās... Skarbākais ir tas, ka tā ir visā Latvijā un visās nozarēs. Ko darīs šie it kā slavenie cilvēki, kad pierādīsies, ka ir bijuši noziedzīgas bandas biedri?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas