Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Andrejs Vaivars: Fatālais budžets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
tgad komentaari akuraat kaa Lembja ciiņaa , agraak dienu saaku lasiit tieši ar komentaariem , šiiaviize tagad deriiga ķemertiņam..., kaa tad šeit nemana zvirbuleenu? a viņam vairaak interesee Maiziitis.
Šampēteris
Š
Paviršs rakstiņš.
cleo
c
Repše(JL), Dombrovskis, Dombrovskis, Repšesprāt, JL. krīze, griešana, samazināšana... JL. - Nu spēcīgi.
latvietis
l
Neesmu ne viens ne otrs no tevis minētajiem, bet gan vienkārš lasītājs, kurš tomēr spēj salīdzināt uzrakstītā kvalitāti. Esmu lasījis Vaivara rakstus arī DB un tomēr spēju salīdzināt uz ko spēj Vaivars un uz ko aizgājuši Dienas komentētāji. Un tas ir muļķīgi un stulbi atbalstīt savējos publiski, tādējādi sakot, ka ārpus redakcijas esošie ir pilnīgi muļķi un neko nesaprot. Jūs jau ar šo komentāru vien pasākāt, ka Jūsu žurnālistam ir taisnība - vienīgā taisnība, tas ir aprobežoti un vienkārši stulbi.
dzeris
d
Ja tas nav tendenciozs un melīgs raksts, un tā nav cita Diena, tad es neesmu dzeris.
dienai
d
Man patīk šīs dienas komentārs, autoram iesaku neņemt tās gaudas vērā, domāju, ka raksta daudzi aizgājušie, kā arī viņiem simpatizējošie no delnām, providusiem utt.
Interesanti
I
jā nu, nez kādu nišu tiešām Diena tagad cer aizpildīt. Komentāri un analīze nepavilks, bet dzeltenā niša Latvijā jau ir pārpildīta.
Mikija
M
Dienas komentāri vienmēr bija pirmie, kurus lasīju un arī gadījumos, kad nepiekritu tēzēm, atzinīgi vērtēju saturu, izteiksmi un formu. Diemžēl šis komentārs nav pelnījis atrasties tur, kur ir, lai arī saprotu, ka ar to tiek aizpildīts tukšs laukums. Komentāram jābūt racionālam un konstruktīvam, nevis subjektīvi gaudulīgam - tieši tāds ir šis sacerējums. Šķiet, ka komentāra autors pārstāsta sabiedriskajā tramvajā dzirdētu sarunu.
latvietis
l
Nu jā, arvien vairāk pārliecinos, ka nākamie Dienas veidotāji būs neprofesionāļu bars no Dienas Bizness, ja pat tik atbildīgu nodaļu dod vadīt Andrejam Vaivaram, kurš ar savu 10 gadu pieredzi Latvijas žurnālistikā nav iemācījies rakstīt komentārus. Viņa komentāri ir tikpat sekli kā tas bija Dienas Biznesā, jo pat šajā ir izteikti jūtams kompetences trūkums ne tikai faktos, bet arī rakstīšanas ziņā. Es ceru, ka Māri Ķirsonu iecels par Dienas galveno korektoru, tad gan mēs varēsim gardi pasmieties par stila un gramatikas kļūdām ne tikai Diena, bet arī Dienas Bizesa. :)))
I.B.
I
Kam jānotiek- notiksies! Ja Diena būs, bez Ozo, Raudsepa, Pakalniņas- tā būs, kā pārējie. Un būs cita auditorija. TIKAI- VAI VISPĀR BŪS, ja jau tukša!
I
I
Nujā, milzums daudz negatīvu faktu, kas samiksēti ar 2 atkārtotiem uzvārdiem- Repše un Dombrovskis... tas nudien ir gaužām banāli. Varēja jau šis "pieredzējušais, izcilais žurnālists", kam beidzot ir iespēja nodemonstrēt savu talantu plašākai auditorijai, pirmajā reizē papūlēties vairāk:)
teletubijs
t
pliekanie un bieži vien maldīgie Dienas Biznesa ikdienas komentari pārcelti uz Dienu. nožēlojami. atsakos no Dienas abonēšanas šodien.
tm
t
Bet kāpēc dusmas uz Andreju? ______________________________________ ja Jūs zinātu ko Anglijas dokeri 20gs. sākumā darīja ar streiklaužiem, tad šādu jautājumu neuzdotu. Ja raksts būtu labs, tad vēl Ok, bet raksts tas ir vājš.
Es
E
tā iet, kad nepārlasa sarakstīto :) jābūt: "..turpmākas.." un "..nepārliecināja.."
Es
E
Nu jā, es arī šorīt no turpmākās DIenas abonēšanas atteicos... :( Par iemeslu bija kā šis komentārs, tā arī Andersones kundzes ļumīgā taisnošanās blakus komentārā, kas mani nu nemaz nepārlecināja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas