Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ansips slavē Dombrovski par lielo ieguldījumu ekonomiskās krīzes pārvarēšanā Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fuj
f
Ne jau šitais grāmatvedis ko ieguldījis bet LĒTTICĪGA TAUTA ATKAL PIEKRITA UN KLUSĒJA,KAD GRIEZA TAUTAS ALGAS bet sev pielika.
Vai
V
ar to ieguldījumu ir domāts tas ārprātīgais parāds???
*****
*
Latviešiem tā paslavēšana parasti beigusies ne visai veiksmīgi – pirmajā pasaules karā cars paslavēja latviešus par Ziemassvētku kaujām, un mēs bijām lepni, attīstītā sociālisma laikā Brežņevs paslavēja Vosu par gaļas piegādi Krievijai un atkal valdība bija lepna par to, ka bija patiesi īsteni partijieši, tagad paslavēja Obama un nu vēl Ansips, nezin ar ko vēltas viss beigsies, es gan nedomāju, ka ļaužu vairums sekos latgalietei
a kā neslavēs - kopīgajai
a
- par to, ka pagājās pa muļķuzemes pavalstnieku galvām un nenorāva Igauniju sev līdz nebija gadījumā ? Vot, kas interesanti - vai tiešām tik maz to slavētāju - nevar tak būt, ka kaut par vienu, kas slavējis, netiktu braši noziņots ?
Juris
J
ja runā patiesību un pēc fakta - 'ieguldījumu', ir veikuši tie, kam ir samazinātas algas un darba vietu zaudējuma dēļ - pazaudēti īpašumi un manta!
Ieva
I
Kurā vietā rīkojas? Pa savu kabatu vai drēbju skapi? Vai no lielas rīkošanās ir tapusi tik ūdeņaina deklarācija?
Ieva
I
Kurā vietā tā ir pārvarēta? Piemēram, interesanti, kas par to pārvarēšanu būtu sakāms ģimenes ārstiem, kam ļoti iespējams pašiem nāksies lemt, kura speciālista ieteikumus apmierināt, bet kuram pacientu, lai cik tas neapmierināts un ar kādu ģimenes ārstam ne pārāk pazīstamu slimību slimotu...
jautrais
j
...ko lai dara, ja cilvēkam virtuālais liekas par faktisko..
I.Gr.
I
Latgaliete raksta sapraatiigi. Vinja muusu premjeeru lieki neaprunaa. Un man shkhiet, ka savaadaa kaartaa Latvija ar Igauniju saprotaas labaak nekaa ar Lietuvu.
Vai, patika!
V
Kumēdiņi sākas , kāmīt... 05. novembris 2010 16:50 Ventspils mēra Aivara Lemberga vadītā partija "Latvijai un Ventspilij", kas ir arī valdībā esošās Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) sadarbības partnere, aicina ārlietu ministru Ģirtu Valdi Kristovski ("Vienotība") atkāpties no amata saistībā ar atklātībā nākušo partijas "Pilsoniskā savienība" (PS) iekšējo saraksti ar ārzemju latvieti Aivaru Sluci.
latgaliete
l
Pareizi,Premjērs Dombrovskis dara,ka atrod draugus un kopsakarības tautsaimniecības attīstībai un energētiskajai drošībai.Piliens top liels un varens kopumā.Dombrovskis neguļ,bet rīkojās aktīvi,pārliecinoši,un tādu valdību mēs atbalstīsim un visi kā viens aktīvi strādāsim savam un savas Latvijas tautas labumam.Opozicionāri no PLL ir galīgi muļķi,jo viņi izmanto jau nodrāzto ,bet Latvijā vēl jūtamu etnisko barjēru un pazemojot Valsti,mēģina radīt etnisko konfliktu,pieprasot ārlietu ministra demisiju.Demisijas pieprasītājiem nav cita vērtējuma,kā tikai tumsoņi un valsts nelabvēļi.PLL Zalāns,Kučinskis ir pazaudējuši atbildību un godu,ko viņiem dāvājuši vēlētāji.
Vai, patika!
V
Labāk būtu dalījies pieredzē tautas mānīšanā melošanā. Varens spečuks - melis ir mūsu taukais kāmītis... Vēlēšanas ir nozagtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas