Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Antifašistiskā komiteja piektdien uzsāks Uzvaras pieminekļa nakts sardzi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BOSS
B
Uzspridzināt to pieminekli kopā ar komunistiem!!!
alfa
a
Interesanti, vai pasaulē vēl kaut kur ir Antifašistiskas komitejas?
BOSS
B
Nošaut VISUS no 5.kolonas!
ululiņš
u
Ceru, ka tajos Bulduru kapos būs labi noslēpta mīna...
Liva
L
Mazliet offtopiks, bet interesanta viela pārdomām (par Uzvaras pieminekli, ņemts no Rīgas pieminekļu padomes sēdes protokollēmuma) "H.Stalte: Runājot par primāro pieminekļa ieceri, informē, ka ir uzņemta dokumentāla filma „Akmens”, kurā mākslinieks Gulbis stāsta par savu ideju. Bija iecerēts veidot sievieti ar bērniņu un nevis karavīrus. Faktiski pieminekļa ideja tika izkropļota jau pašā pamatā. Neizprot kāpēc autors neprotestēja ne toreiz, ne tagad. Atbalsta pieminekļa atjaunošanu tā sākotnējā idejā bez agresīvajiem šāvējiem. Māte ar bērniņu simbolizē cerību Latvijai, kad mūsu zemi atņēma un mūsu brāļus un tēvus izsūtīja. (Ir arī vērts atzīmēt, ka vēsturiski Uzvaras laukums tā saucas jau sen pirms 2. pasaules kara, un arī pats piemineklis saucas "Padomju karavīriem (...)" un apzīmējums "Uzvaras" ir tikai sadzīviski iegājies nosaukums saistībā ar laukumu, kur tas atrodas)
injekc
i
Āksti! Maz ticams, ka tie pamuļķi bija aizkratijušies uz Maskavu pretoties tur palši un krāšņi svinētajai Hitlera dzimšanas dienai. Ko, izskatās, savējos laikam neaiztiek!!!
Berta
B
Kas šitiem salašņām darāms pie Brīvības pieminekļa?
Giga
G
* nekādas sajēgas par vēsturi un kultūru Latvijā viņiem nav ** nebūs kur ziedus likt
Giga
G
Pfff...viss ir bleķis,lai tak viņi vārās uz nebēdu...mums gan derētu tik traki nesatraukties. Man jau labāk patika šodienas intervija ar Natāliju Jolkinu, kur viņa, jautāta, vai atjaunos Pētera I pieminekli tā oriģinālajā vietā, atbildēja --> padomāsim Tur jau vien nomirt aiz smiekliem un žēluma var...gribu gan redzēt, kā viņa, nabadzīte, jauks nost Brīvības pieminekli
Pluners
P
Kapec siem zidu- krievu fasitiem Latvija tika dota atlauja organizet kaut kadus pretvalstiskus mitinus, sarkano fasitu, padomju okupacijas slavinasana?
Hanss
H
"... es vienmeer aizstaavu latvieshus un ja man kaads saka, ka "manaa valstii daudz neo-nacistu" ------------------ Par tādiem izteicieniem jums būtu jāaizstāv nevis latvieši (kāds mums ar to sakars), bet krievi!!! Osipovs, Lindermans un visi, kas ik pa brīdim kādam uzbrūk un rasistisku motīvu vadīti kādu piekauj ir latvieši? Varbūt tikai 1% krimināļu...
bimbam
b
Plkst.16.00 pie Brīvības pieminekļa, Rīgā Latvijas antifašistiskās komitejas un PCTVL biedri noliks ziedus otrā pasaules kara upuru piemiņai. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ----------------------- Jau komiteja nosaukums vien norada, ka sis iestadijums pats sevi ir pardzivojis un ir tads pats padomjlaika puveklis ka visi taja iesiaistitie darboni!
bimbam
b
Plkst.16.00 pie Brīvības pieminekļa, Rīgā Latvijas antifašistiskās komitejas un PCTVL biedri noliks ziedus otrā pasaules kara upuru piemiņai. ------------------------------------------------ ------------------------------------------------------------ ----------------------- Jau komiteja nosaukums vien norada, ka sis iestadijums pats sevi ir pardzivojis un ir tads pats padomjlaika puveklis ka visi taja aptvertie darbini!
lno
l
piektdien uzsāks Uzvaras pieminekļa nakts sardzi ____________________________ Vai nopietnam laikrakstam vārdus Antifašistiskā komiteja nevajadzēja likt pēdiņās vai arī nomainīt uz fašistiskā komiteja?:))
Jurītis
J
Jālūdz dievs, lai viņus tur zibens sasper.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas