Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Apakškomisija nesāk diskusiju par prezidenta tiesībām atlaist Saeimu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dzeris
d
Kur tieši?
dzeri!!! -16.06 16:59
d
Neizplatiet blēņas. Ja nespēj atzīt, ka kādreiz kļūdies, paklusē.
dzeris -16.06
d
"Legāls" ir juridisks jēdziens, " "leģitīms" nav īsti juridisks, nozīmē "atzīts par likumīgu" Tā kā tikai mazākā tautas daļa šo koalīciju atbalsta, tātad atzīst par likumīgu, tā nav leģitīma, bet tikai legāla. Un ja uz referendumu atnāk 5 cilvēki, ja nav citi noteikumi, tas tikai nozīmē, ka pārējiem vienalga, un vi;ņi atļauj lemt šiem te pieciem savā vietā. Un ir daudz valstis, kur likumdošana zemāko barjeru neparedz, ir arī tādas, kur paredz, Latvijā pieņēma tādus noteikjumus, ka ir zemākā barjera, kārtējo nrizi koalīciju tāpēc izglāba cilvēku lētticība un pasivitāte, uz ko tā arī visu laiku izbrauc.
zoss
z
Kas es esmu? Ko es esmu izdarījis?
dezerim 15:42
d
Leģitīms-Likumīgi atzīts, atbilstošs likumam. Bet jūs jau ar Sestdieni labāk ziniet. Ar aritmētiku gan tā pašvaki. Jo jūsuprāt, ja referendumā būtu atnākuši piem. pieci pilsoņi un visi pieci par, tad 100%, vai nē?
dezeris
d
Piekrītu Sestdienis, šī vara ir legāla, jo nākusi pie varas legālā ceļā, bet nav leģitīma, jo tautas vairākums to neatbalsta. Arī referendumu atbalstīja vairākums( 90%no tiem, kas piedalijās), pārējie tikai parādīja, ka viņiem vienalga, un tādus nekur vērā neņem, lai ko arī viņi neteiktu.
Sestdienis
S
Tieši tā! Un tāpēc šobrīd valdošās koalīcijas pārstāvjiem arī vajadzētu nekavējoties atkāpties no visiem ieņemtajiem vadošiem amatiem. Tautas vairākums jeb ~70% Latvijas balsstiesīgo iedzīvotāju viņiem iepriekšējās vēlēšanās pateica nē. Turklāt valdošās partijas ir zaudējušas ~10% no to sākotnējiem Saeimas frakciju sastāviem (-Lācis, -Štokenbergs, -Pabriks, -Seile, -Laicāns, -Boldāns), tātad tautas atbalsts palikušajiem ir bijis pat zem 30%. Nemaz jau nerunājot par pašreizējiem reitingiem, kas rāda, ka 85% pilsoņu neuzticas pašreizējai valdošajai varai. Tātad tautas vairākums ir skaidri pateicis savu viedokli, tas nekad nav vēlējies tādu valdību, tādus Saeimas komisiju vadītājus, tādu Valsts prezidentu utt. Un šobrīd negrib viņus ne tik. Es ceru, ka rītdien viņi visi ar kaunu atkāpsies no saviem amatiem.
sakāmais
s
Kāmis jaunu referendumu par to pašu jautājumu vairs NEVAR bīdīt.
Tautas viedoklis
T
Tauta referendumā neatbalstīja pieteiktos grozījumus, līdz ar to šeit Saeimai vispār nekas nav darāms.
dzerim
d
Un kas ir tava mīļā SC- kvaukšķi vai locekļi? Viņi bija pret prezidenta tiesībām atlaist Saeimu
kāmis
k
tur nemaz naf ko diskutēt. un nemaz nedrīkst. referendums nokārās - ar to viss izteikts. paši vainīgi. lai kāds ar nebūtu iemesls, vairākums bija pret. gribiet izmaiņas, bīdiet jaunu referendumu.
Nate
N
Paši tādus lopus ievēlējām...Kad nākošreiz iesiet balsot par buldozeru Šleseru un ''darītājiem'' TP, tad 1000 reizes padomājiet vai ir vērts...
Aidus
A
Varu tikai iedomāties kas notiktu ar manu darbavietu ja es kādu dienu tā izdomātu ai šodien neiešu uz darbu, eh rīt ar neiešu un varbūt arī aizparīt. Bet redziet ir indivīdi kuri drīkst neierasties savā darbā, piedevām par ko saņem vēl arī algu!
dzeris
d
"Kvaukšķiem" teātris un darbības imitācija, komisijas locekļiem papildus piķis par "darbu" komisijā. Katram savs.
Viedais
V
:D Gatavais humors ... :D :D :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL:


Satversmes grozījumiem tik drīz vēl nebūs vajadzīgā atbalsta




Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas