Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Apcietina par bērna slepkavības mēģinājumu

Tiesa ceturtdien piemēroja drošības līdzekli - apcietinājumu - vīrietim, kuru tur aizdomās par savas draudzenes trīsgadīgās meitiņas slepkavības mēģinājumu. Tiesā aģentūra BNS noskaidroja, ka vīrieti tur aizdomās par slepkavības mēģinājumu vainu pastiprinošos apstākļos.

Tiesas lēmumus septiņu dienu laikā var pārsūdzēt Rīgas apgabaltiesā.

Par šādu noziegumu var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu līdz divdesmit gadiem.

Aleksandru Artemjevu trešdien aizturēja uz aizdomu pamata par miesas bojājumu izdarīšanu meitenei.

Pirmdien bērnu slimnīcā nogādāta trīs gadus veca meitenīte ar smagām traumām un pastāv aizdomas, ka viņa piekauta. Ievedot slimnīcā, meitenīte bijusi komā. Viņai konstatēti dažādi ķermeņa sasitumi, galvas smadzeņu tūska, asinsizplūdums galvā, kā arī vēdera iekšējo orgānu sasitumi.

Meitenīte vēl aizvien atrodas intensīvās terapijas nodaļā un tiek mākslīgi elpināta. Viņas veselības stāvoklis raksturojams kā smags, bet tas stabilizējas.

Kopš meitenīte atrodas slimnīcā, viņas tuvumā gandrīz visu laiku atrodas viņas māte, kas gan notikušo neesot redzējusi, jo pie meitenītes atradies viņas draugs. "Panorāma" ziņoja, ka meitenei, iespējams, jau ir divas nedēļas vecs rokas lūzums, taču bērns nav vests pie mediķiem.

Par notikušo informēti sociālie dienesti un bāriņtiesa.

Ja apstiprināsies, ka meitenīti piekāvis kāds no tuviniekiem, šis būs jau kārtējais tamlīdzīgais noziegums, kas šogad reģistrēts Latvijā. Februāra sākumā Dobelē līdz nāvei piekauts trīs gadus vecs puika, un policija par šo noziegumu aizdomās tur bērna 23 gadus veco audžutēvu Artūru Ramiņu, kas jau divus mēnešus ir apcietinājumā.

Rīgas rajona Baldonē februārī ģimenes strīda laikā vīrietis pa logu izmeta divarpus gadus vecu meitenīti. Meitenīte notikumā nav guvusi pārāk smagas traumas.

Gandrīz katru gadu tiek reģistrēti arī gadījumi, ka mātes dažādu iemeslu dēļ savus tikko dzimušos bērnus nogalina un aprok.

Cietušā bērna māte: Es pati vēlos uzzināt patiesību Plašāk lasi šiet


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas