Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Apeirons: nav taisnīgi liegt invalīdiem saņemt arī bezdarbnieka pabalstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
invalīds
i
Valstij un valdošajai elitei dažādos nodokļos samaksāju trešo daļu no algas, neskaitot daļu, ko valstij samaksā darba devējs. Nepilno ceturto daļu no pāri palikušā vēlreiz samaksāju valstij par tiesībām dzīvot caur pievienotās vērtības nodokli. Drīzumā mani atlaidīs. Kādu laiku noturēšos apmēram pusgadu pēc paredzamās atlaišanas vēl spēšu turpināt maksāt 22-to tiesu par tiesībām dzīvot valstī, kur notiek karstas diskusijas valdības un iedzīvotāju starpā par to kuri tad būs vienlīdzīgāki par citiem, kur viens likums tiek piemērots atšķirīgām iedzīvotāju šķirām- relatīvi vesels cilvēks ir tiesīgs un cienīgs cerēt realizēt valsts iepriekš solītās tiesības, slimam ir jāpriecājās, ka dzīvs. Priecājos.
ZZS prioritātes
Z
Bērni un invalīdi šai valstij nav vajadzīgi.
pa savējiem
p
Lai varētu ilgāk pavilkt Vienotības un ZZS galvenā vēlētāju pulka - pensionāru intereses, nauda tiks atņemta visiem pārējiem, gan zīdaiņiem, gan jaunajiem vecākiem, gan daudzbērnu ģimenēm, gan invalīdiem.
Ieva
I
Un varbūt pie vainas ir arī tas, ka priekšlikumnieki vienkārši nezina, kas ir invalīds, jo pie mums vēl aizvien, runājot par invalīdiem parast uzsver tos, kas nevar tā pārvietoties kā veselie, ir alki vai kurli, taču invalīdu kopa ir daudz, daudz, daudzveidīgāka. Un viņu vidū netrūkst arī politiski aktīvu cilvēku, ne mazāk aktīvu, kā pensionāri!
Ieva
I
Principā jau to, ka atšķirības starp smagi slimu un veselu nav, jau sen ir pateiktusi VM ar trūcīgo statusu, kā kritēriju tam, kam palīdzēt ārstēties un kam ne....Bet šie te priekšlikumnieki varēja tomēr precizēt kas un kā? Vai tad, ja invalīds zaudē darbu, viņš atveseļojas? Tad jau visus uzreiz vajag atlaist! Vai arī, vai tad invaliditātes pensija ir nepelnīta priekšrocība? Bet tad jau arī algas jautājumā vajag likt izvēlēties! VIENKĀRŠI ŠIE TE PRIEKŠLIKUMNIEKI NEGRIB PAKUSTINĀT SMADZENES UN PARĒĶINĀT, KUR BŪS ĪSTS IETAUPĪJUMS.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas