Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Apinis: Līdz plkst.24 bērniem saldināto dzērienu un produktu reklāmas raidīt nedrīkst

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KANDŽA
K
NU PAREIZA REKLĀMAS NOLIEGŠANA... HA, HA,HA. SALDINĀTOS DZĒRIENUS - LIMONĀDES NĒ, ALKOHOJU -JA. APINI ,TU SVIESTĀ EJ! NU MURGS ! VISPIRMS IZDOMĀ ,TAD SAKI .
[email protected]
h
Cienījamais Pēteri! Vai gan nebūtu daudz efektīgāk skaidrot cilvēkiem produktu ietekmi uz organismu, nekā atkal kārtējo reizi kaut ko aizliegt? Vai nebūtu labāk, ja Jūs darbotos savā pamatprofesijā un beigtu mulsināt sabiedrību ar savām fiksajām idejām? Jūs atstājat tik nenopietnu iespaidu, ka drīz ar savu uzvārdu vien izgāzīsiet jebkuru, pat labu ideju.
Reinis
R
Bļāviens, tas Apinis toč nevar saturēt. Cik var gvelzt muļķības.
Igors
I
Manuprāt tas viss būtu panākams vienkāršā veidā - visiem neveselīgo produktu ražotājiem likt priekšā galdā dokumentus , kuros būtu skaidri un gaiši pierādīts "jūsu produkts izraisa tādas un tādas sekas , un jums jāuzņemās atbildība par savu klientu veselības problēmām - ievērojiet , nevis valstij , bet jums ! " Protams , tā ir ūtopija - neaizmirsīsim kādā iekārtā mēs dzīvojam - es gribu peļņu šodien , un par to , kas būs rīt , man nospļauties .
tomāts
t
Obligātā apdrošināšana ārstiem nav izdevīga no viss ārstniecības process būs pārskatāms,līdz ar to ārsti no pacientiem nevarēs izspiest naudu,to nu tas Apinis gan zina labi:)
Liksim mierā cukuru!
L
Kad,Apiņa kungs,ieviesīsim Latvijā obligāto veselības apdrošināšanu? Esam palikuši paši pēdējie! Visās pārējās ES valstīs obligātā veselības apdrošināšana jau pastāv,Igauniju un Lietuvu ieskaitot!
Patentzilais V
P
Saldināto dzērienu un produktu reklāmas vietā līdz plkst 24 raidīsim bērniem bezcukura (ar mākslīgajiem saldinātājiem) košļājamās gumijas reklāmas! Citiem vārdiem,Apīņa kungs,parunāsim beidzot par daudz kaitīgākajām pārtikas piedevām-mākslīgajām krāsvielām un saldinātājiem,kuru izmantošanu,pat bez kādas vajadzības,vismaz Latvijā ražotajos pārtikas produktos tiešām vajadzētu beidzot stingri ierobežot! Diemžēl šajā jautājumā,Apīņa kungam un viņa ĀRSTU biedrībai,kā izrādās,nekas nav sakāms! Interesanti,kāpēc? Ne par tartrazīnu,ne hinolīna dzelteno,,ne azorubīnu,amarantu,kumaču,alūra sarkano, AC,patentzilo V,briljantzilo PCF,saulrieta dzelteno PCF,oranždzelteno S,zaļo S,hlorofilīnu vara kompleksiem,sulfīta karameli,amonija sulfīta karameli,briljanta melno BN,brūno FK,anato,biksīnu,norbiksīnu,likopēnu,liuteīnu,kantaksant īnu,antocianīniem,kalcija karbonātiem,titāna dioksīdu,dzelzs oksīdiem un hidroksīdiem,alumīniju,beta-apo-8-karotinskābi un litorubīnu BK!
skolasbiedrs
s
Tu skolā biji lielākais mēsl...., arī tagad tāds esi palicis. Un to nevar labot, lai kādus amatus tu ieņemtu. Tāds tavs liktenis, labāk sāc nožēlot grēkus.
sviests ell vee
s
Nu kur var tadas milkibas stastiit??? Visi snikeri un cipsi, koslenes ar svaiga arbuza garsu ir 10 reiz lielaka inde kaa saldinats dzeriens. Buutu ,Apini, labak cinijies pret pulveriem un Colgeitiem, kuros kancerogenaas vielas parsniedz normu 100 reizes, jo ir razotas speciali muusu- austrumu tirgum. Kola vinam redez berniem veselibu bojaa. ja visa vaina butu Colaa, tad amerikani sen jau butu izmirusi! un ar dzelteniem vai vispar bez zobiem.
Apini
A
Vai tu gribi lai bērni skatās TV pēc divpadsmitiem? Vispār daudzi jau tagad tā dara, kas liecina, ka esi atpalicis no reālās dzīves. Varbūt vispār aizliegt skatīties, bet tas jau nekavēs dzert to, kas garšo, ko cits citam iesaka, nevis noskatās TV.
jonix
j
Ja jau iedarbojas negatīvu produktu reklāmas tad tas nozīmē ka ir iespējams ietekmēt sabiedrību ar reklāmu palīdzību. Tāpēc tā vietā lai aizliegtu negatīvo ir jāinjecē reklāmas telpā pozitīvais. Veselīgs dzīves veids, motivācija, patriotisms utt Tam var izmantot Eiropas fondus. Tukšums nepastāv dabā. Aizliedzot nekas netiks atrisināts. Ir jāliek vietā apzināta un mērķtiecīga pozitīva reklāma.
Eva Braun
E
Jāaizliedz visas marazmātiskās reklāmas ,kas degradē morāli un fiziski mūsu tautu ... un javeic visi iespējamie preventīvie un izglītojošie pasākumi dzīvē ... Lai glābtu ,kas vēl glābjams...
Ieva
I
Un cukurs ir cukurs, tāpēc ideja, ka, ja jau it kā augļu sulas drīkst, tad kolas arī vajag atļaut.....
Ieva
I
Dakteris Apinis nav pārtikas tehnologs. Un dietologs arī ne. TAČU ES UZREIZ TEICU, ka šī te stīvēšanās ap reklāmu ir dumja, jo neko nedos. Cilvēki ir jāizglīto. Pirmkārt Kristīgo konfesiju kalpotāji, lai savos stulbajos pauros mēģinātu saprast, ka veselības mācība, pret ko viņi tā iebilst, nav tikai mācība par kniebšanos!
intriga
i
tu gan esi uzsēdusies uz vienas tēmas par glāzi cukura, lai gan saka, ka CC dzert vajag ar mēru. Arī sulās, kas pēc būtības ir koncentrāts+cukurs+ūdens, cukurs ir neadekvāti daudz. Bet vai tad kāds tagad saka - nost ar CIDO sulām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas