Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Apinis: Veselības ministrs nedrīkst stresot un radīt haosu nozarē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Apinis ir izbijis dakteris, nezinu,vai labs, bet joprojām izcils blēdis un cilvēku muļķotājs. Savulaiks nācās pašķirstīt dažas vfiņu izdotās pavārgrāmatas un ceļvedi briļļu pasaulē. Lielāku demogoģiju mūsdienu Latvijas apsa'tkļos nevar vēlēties. Izrādās, ka vienīgie, kam ir labas brilles un kas māk taisīt ēst Latvijā, ir viņa draugi no Latvijas Ceļa.
ziv3
z
Tagad Veselības ministra labumu mēra pēc aizbraukušo mediķu skaita? Varbūt ka ieviesīsim mērvienību - 100 aizbraukušie mediķi =1 apinis. Citas problēmas kā aizbraukušie ārsti jums Apiņa kungs laikam nav. Jums tak pilnīgi vienalga ka medicīnā zeļ un plaukst kukuļošana, tas ka mazajā Latvijā nez kāpēc ir veselas 2 lielas medicīnas fakultātes, kas ražo brāķi lielos kvantumos.
ciska
c
es izdomāju labo kandidātu- dakteris SLAKTERIS
Oh
O
INTERESANTI- KURŠ NOZARES MINISTRS DRĪKST STRESOT UN RADĪT HAOSU??!!!!
sss
s
Ārstu mafija! Skaidrs, ka neko negrib mainīt, jo piezīdušies pie valsts naudas.
ggg
g
Vienkārši Vienotība ceļ slavas gaismā tos kas centās apdubļot Tautas partiju - Qgan Apini, gan Kristovski.
Ieva
I
Pilnīgs bleķis, jo, ja būtu plāns, tad varētu to mēģināt īstenot tik, cik nauda ļauj. Taču pašlaik aukšās viss notiek pēc principa: Tipa vajadzētu pastrādāt! Apriebušies viņi visi! Nu, kurš te visvairāk izbesījis prasot naudu?
lūk tā
l
demagogam Apinim- ja nebūtu tik daudz nodriezts kā Dombrovskis izdarīja arī darbības nebūtu tik haotiskas
Diena.
D
Dienas blogos ir labs raksts "Cik maksā Hipokrāta zvērests?" Tā ir atbide Apiņa kungam, parko ir pārvērsta Veselības sistēma.
Ieva
I
Es neteiktu, ka 7,9% no ienākumiem, turklāt pusi nomaksā darba devējs, ir baigi daudz. Protams, jāskatās, cik lieli ir tie pārējie nodokļi, bet baidos, ka reāli atšķiras tikai īpašumu nodokļi...
skrejlapa
s
Šitais padoms ir zelta un visu iepriekšējo darbību un padomu vērts, kas ved pretī Apīņlaimei, kurai nav nekā kopēja ar nodokļu naudas saprātīgu izlietošanu cilvēku ārstēšanai. Ar piespiešanos izlasīju Apīņa veselības stratēģiju - tik haotisku, nekorektu vienkārši murgainu vervelējumu nodot publiskai apspriešanai un nesart - to var tikai pats Apīnis. Ja doktoransts var izmurgot kaut ko tādu, tad bail iedmāties ko var izdarīt maģistrs! Vienīgais soda mērs/alga , likt pašam realizēt savu garadarbu. Vienīgais ierobežojums ir tas , ka Latvija tādu ekzekūciju nav pelnījusi.
puaro
p
Korporatīvās saites liek izvelēties apini, tomēr, cik atceros no presē publicēta, jau ap 1998-9 gadu viņš bija pirmais, kas presē atļavās skaļi pateikt, ka 10% no visām iepirkumiem utt paredzētajām naudiiņām aiztiet otkatos.
no Vikipēdijas
n
Par Apini: Pēc internatūras beigšanas strādājis par ārstu pie Latvijas celtniekiem un ceļu būvētājiem Tjumeņas apgabalā Krievijā, bet no 1986. līdz 1994.gadam bijis anesteziologs-reanimatologs Rīgas pilsētas 7. slimnīcā. No 1995. gada 3. februāra līdz 1995. gada 21. decembrim bijis Latvijas Veselības aizsardzības valsts ministrs M. Gaiļa valdībā. 1995. gadā iestājies savienībā "Latvijas Ceļš", bijis 6. Saeimas un 7. Saeimas deputāts (bija "Latvijas Ceļa" 7. Saeimas vēlēšanu kampaņas vadītājs, bet pats netika ievēlēts un otro reizi Saeimā nokļuva, ieņemot A. Gorbunova vietu, kad tas kļuva par ministru V. Krištopana valdībā). 7. Saeimā bija Finanšu ministrijas parlamentārais sekretārs. Kandidējis arī 8. Saeimas vēlēšanās, tomēr "Latvijas Ceļš" tajās nepārvarēja 5% barjeru un P. Apinis netika ievēlēts. Pēc tam, kad atklājās viņa saistība ar Tautas partiju nomelnojošu anonīmu skrejlapu izplatīšanu, kas bija notikusi pirms 8. Saeimas vēlēšanām, 2002. gada 14. oktobrī P. Apinis tika izslēgts no "Latvijas Ceļa"
cony
c
Vairāk jāmācās un jāpārņem pieredze no Vācijas,jo kas rez Vācijā ir sanēmis veselības pakalpojumus,tas uz mūžu negrib attiekties no lielajām apdrošināšanas iemaksām un uz ārsta apmeklējumu iet,ka uz svētkiem ar prieku un lielu uzticību.
zoja> Ancei
z
To neatceros, jo Apiņa lielais varoņdarbs, nobeidzot savu partiju, lai tiktu vaļā no paŗādiem, prātā palicis daudz labāk. Lai kā, šim cilvēkam nedrīkst uzticēties un vienmēr esmu brīnījusies, kāpēc ārsti izvēlējās šo mafiozi par biedrības prezidentu, bet pēc tan paši raud, ka dzīves nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas