Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Apmaksājamo medikamentu cena — maksājam daudz par daudz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ray
R
Lūk, vēl viena Latvijai tipiska mafioza shēma, kurā LABI ir GANDRĪZ visiem tās elementiem (konkrētajā gadījumā: 1. farmācijas firmām, to pārstāvniecībām un aptiekām - nenormāli augstās cenas un lielā peļņa; 2. VM ierēdņu ordām, aptieķniekiem un recepšu izrakstītājiem (alias - ārstiem) - pateicības un iepriecinājumi no 1.punktā minētajiem elementiem), un TIKAI KLIENTIEM (resp., IEDZĪVOTĀJU NOSPIEDOŠAM VAIRĀKUMAM) ir NE TIK LABI, precīzāk - SŪ*ĪGI. Bet VISIEM jau nekad un nekur nevar būt labi, vai ne?...:) Jo kādam taču par visu ir jāmaksā, vai ne?...:)
pmlks
p
Tas tādēļ, ka KNAB nestrādā, nestrādā, un vēlreiz nestrādā :(((( ___________________________________________ Nē tu kļūdies! Tīrs nav tur, kur tīra un uzkopj, bet gan tur kur nemēslo! ;) Sajuti atšķirību?
Ieva
I
Mūsu veselības aprūpe vispār ir balstīta uz diviem principiem: "a moš samaksās "un "a moš nosprāgs", tā kā rakstā minētais tikai pieder pie lietas. Un liels paldies autoram, kas ir viens no nedaudzajiem, kas neļauj ierēdņiem mierīgi melot!
Žuks
Ž
Maksājam par daudz, jo medikamentu cenas tiek skrūvētas līdz neprātam.
juriste
j
Paldies par lielisko rakstu un detalizeto analizi. Dr.Grutmanis ir viens no nedaudzajiem latviesiem, kas regulari dod pienesumu musu veselibas aprupes sistemas analizei. Ludzu ieklausities vina priekslikumos un atrak tos ieviest dzive.
2a
2
Diena pēdējā laikā ir kļuvusi tik nebaudāma, ka šis pētnieciskais raksts tai ir ticis kā aklai vistai grauds. Ceru ka nu vismaz tagad laikraksts pasekos līdzi un paprasīs komentārus amatpersonām.
a
a
Morālā atbildība( diemžēl) jāprasa no ierindas ārstiem, kuri šos medikamentus izraksta un pēc tam zāļu lieltirgotāji caur aptieku tīkliem, kuriem arī ir izdevīga zāļu dārdzība, iegūst informāciju par čaklākajiem izrakstītājiem, kuri nobeigumā par labu darbu saņem kādu ārzemju atpūtas semināru. Tā kā knābam jau ar šo lietu nav nekāda sakara, tie paši algu prasītāji ir pie vainas....
xx
x
te nu derētu uzklasīt atbildīgo dienestu komentāru!
zvirbulēns
z
Tas tādēļ, ka KNAB nestrādā, nestrādā, un vēlreiz nestrādā :((((
zvirbulēns
z
Labs raksts, raksta autoram žetons! Te ieguldīts darbs.
mērglis
m
cenas mums taads taadeeļ , ka zaales ir taapat kaa narkotika , nepirksi -galus atdosi , taapeec jau arii uzliek andelmaņi cik var vilkt , un tos kas nevelk uzkrauj uz valstij uz kakla , šis bizness Latvijaa tiek naaviigi lobeets , kaa nekaa miljoni legaali apgrozaas , to liecina arii fakti par augsto korupcijas liimeni šai jomaa , atcereesimies Labazņikovu , lai pietureeytos tirguu nežeeloja kaartiigu piķi amatpesonaam , iekrita čohaa , uz dažaam nedeeļaam bet kukuļņeemeeja amatpersona vispaar tika caur ar pirksta pakratiišanu , kautgan tai vajadzeeja seedeet čohaa uz ilgu laiku , tad nau jaabriinaas ka šodien valsts krataas no šiis nasts nost, paskatieties uz zaaļu cenu liimeņa starpiibu eiropas valstiis un pie mums , kur tad mees esam Āfrikaa??? veel saliidziniet cilveeku ienaakumus , te kaadam rokas jaanorauj par šo aplamo ceu politiku , saistu to visu ar valdiibu un saeimu , kuras šo bardaku laika gaitaa ieviesušas korumpeetajaa valsts politikaa....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas