Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Apmēram piektdaļa latviešu ir uz palikšanu Īrijā, tikpat gaida atgriešanos Latvijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lasiitaajs
L
Knaabaajiet vein 'lasiitaaju' kas atljaujas izteikt pienjeemumu, ka Latvijaa ir diezgan daudz padariishanu kas ir pilniigi shkjeersaam ko vairums neveelas ne mainiit, ne uzlabot. Pashlaik Latvijas dziivi nevar saliidzinaat ar tuneli kam eventuaali ir gaisma pashaa galaa. Latvija pashlaik vairaak liidzinaas akacim bez dibena kur tie, kam pateicoties tikai un vieniigi cuukas laimei ar labu piedevu nekauniibas ir paaris deelju gali ar ko pludinaaties pa virsmu, maaca tiem kas kjepurojas vai jau sliikst kaa pareizaak dziivot .
P.K.
P
This is a truly fascinating discussion with most participants not even trying to stick to the point in question. Latvia will NEVER improve until those who remain there will use their brains and democratic rights to elect a government that at least tries to work for the people of Latvia! All the people of Latvia.The last 20 years have been a period of complete waste for Latvia. Just compare it to what was achieved 1920-1940.Did Latvia have any foreign debt in 1989? Soon you will have to work half of every working day just to pay the interest on your overseas debt. As a descendant of the famous Latvian philosopher of the 19th century I can only wish you well.
v.
v
.No tiem laikiem,kad viens otrs,aizdauzijas uz Ridzenes ieteku Daugava! Domats,labakas dzives meklejumos. Sasaucas, ar raksta galveno temu?
Marta
M
Kopsh kuriem laikiem?
lux
l
Tieši tā. Bet to jau tādiem, kā lasītājs, kuri savas vainas nesaskata, bet tikai vaino citus savās izpausmēs, diez vai saprast. Nebūtu slikti tādam _kostromietim_ tiešām tai Kostromā padzīvot. Redzētu, kā tad ietu.
Kostromietis
K
Tikai muļķis var braukt uz šo stulbo valsti.Tā nav valsts kas liek invalīdiem par recepti maksāt naudu 0,50LVL.Kaut tā valsts izputētu.
otra
o
Atvainojiet,tā nav ne Latvijas ,ne īrijas vaina,tā ir pastulbu ,neizglītotu ļautiņu vaina,pazemojot citus viņiem liekas ,ka ir kas labāks par citiem.
v.
v
Pats , cirvis! Latviesu valoda ir latgaliesu valodas dialekts!
Lasiitaajs
L
Tas ko 'otra' apraksta nav jau Iirijas vaina, bet sho cilveeku zemais pashapzinjas liimenis kas izkultiveets tepat Latvijaa visos tajos 'treknajos' un 'labajos' gados. Vai tik taa riebiigaakaa un nepatiikamaakaa patiesiiba nemeetaajes zem kaada kruuma kaadaa Latvijas celjmalee.
lux
l
Kas grib attaisnot savu nevēlēšanos strādāt šeit, bet mesties pie visa gatava, tas arī meklēs attaisnojumu. Nevar atrast darbiniekus arī labi apmaksātiem darbiem ar labiem darba apstākļiem. Tikai ir tā, ka jo zemāka kvalifikācija un izglītība kādam ir, jo" lielāku dāmu" viņš tēlo. Laikam daļa latviešu ir tādi, kuriem sava valsts vispār nav vajadzīga. Jo, redziet, kliņģeri no gaisa nekrīt.... UN ne jau visiem nekvalificēta darba darītājiem sapņu zemē ir lieliski apstākļi. Ja tā būtu, tad no turienes ieradušies, tie te nemētātu svarīgos ļaudis. Jo izglītotiem, patiešām labi atalgotiem cilvēkiem tas nav vajadzīgs. Viņi ciena sevi un citus. Skat. _otra_ komentāru.
Ministry of Truth
M
It strikes me that you've presented your opinion as if you were speaking from the position of God, knowing all, being able to assess everything, without the need to use the play-it-safe IMHO formula which has helped many a mortal before to preserve some sort of credibility in reasoning. No one is in a position to judge people, not to speak of entire nations, in such a general way. It was the collapse of what you seem to use as some sort of reference point that left us in a shambles, not the other way round. Everything that we had once started to build, was gone under military, linguistic, and mental occupation.People were deported, killed, and oppressed. The generation which was brought up then is a lost one. And it includes the present Cabinet of Ministers and the Parliament as well. We couldn't go on from there (the point where our independence was restored) for a number of reasons, including the Soviet mimicry of competitive production. Of course you can prove otherwise, to some extent, if you still drive a VAZ or visit Belorussia occasionally and sentimentally. Using your line of reasoning, one might ask what could possibly deter Irish immigrants in Australia or the USA from returning to their Green Island. There's a vast number of pages in the Irish history, starting from as many as 250,000 people that left their homeland for good in 1850s and ending with what is called the third green wave. They're too are too weak and stupid to find work and settle down in their own land, by your high standards. "Now [2009], with Ireland deep in recession, far deeper even than ours, thousands of its residents are again heading abroad; nearly twice as many people left Ireland in 2008 as four years earlier. And some of them are heading to the United States for the second time. “People are leaving Ireland every week. They’ve nothing in Ireland to hold them there. They’re in the same boat as myself,’’ said Brendan McDonagh, a 26-year-old construction worker who was born in the United States to immigrant parents, grew up in Ireland, and came back last summer when he got an offer of steady work with a Boston construction firm."
Ministry of Truth
M
"Man pohuj" (markello) Neredzu par iespējamu ar tevi kaut ko vēl apspriest.
otra
o
Izlasīju jūsu komentāru un sanāca smiekli ,lasot par aizbraukušo latviešu vīzdegunību,atcerējos savas meitas stāstīto ,par pieredzēto šovasar Liepājā bīčpārtijas laikā vienā veļas veikalā,kur iegāzies bariņš ,kā paši skaļi plātījušies airijas latvieši,izmētājuši pa grīdu izlikto preci ,tīšām,tā-paņem pakaramo,noņem preci nosviež uz grīdas,kad pārdevēja aizrāda,tad uzbļauj,bet airijā tā var un vispār ,ko jūs lauķi saprotat,mēs šitajā sūdu bedrē savu naudu netērēsim un iztinušies ārā,pārdevēja pēc tam teikusi ,ka tas nav vienīgais gadījums ,kad ,,sēņu lasītāji "tā uzvedas,tā laikam jūtas pārāki,plebejiem un sevišķi jau latviešiem tas ir raksturīgi no baronu laikiem ,izrādīties,ka pārāki par citiem,lai gan no malas izskatās smieklīgi un nožēlojami.Neņemiet pie sirds un pasmejaties,nav vērts apvainoties,lai lasa savas sēnes un tēlo krutos.
Lasiitaajs
L
"Turklāt vai Jums ir zināms, cik daudzās nozarēs trūkst darbinieku?" ----- Juusu komentaaraa ieviesusies kljuuda, "darbinieku" vietaa buutu pareizaak rakstiit "paklausiigu vergu kas nesuudzas ne par ko lai taa buutu algu samazinaashana vai pilniigi neadekvaati dziives un darba apstaaklji".
Rasputin
R
Besides not having a real economy or history, it sorely lacks an intelligent populace. Those who flee it like a sinking ship (I presume you are one of them) merely illustrate that they are too weak and stupid to fix the mess they made after the collapse of the Soviet Union. When the Russian masters told you what to do, life was rosy. Now you roam the world in search of a new master: pathetic!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas