Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aprit trīs gadi, kopš valdības vadītāja amatā ir Valdis Dombrovskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ērce
ē
Dombrovskis veiksmīgi saved kārtībā to ķezu ko sataisīja Godmanis un Kalvītis, tikai viņam derēja vairāk nacionāla mugurkaula. Jaunāka sieva arī derētu.
vazelīns
v
Dombrovski toreiz atsauca no Briseles darba uzdevumā – sakārtot „nelielu” ķibeli, ar kuru viņš sīkāk iepazīstoties, atteicās rīkoties, jo situācija, viņaprāt, vairs neesot bijusi glābjama, viņš arī uzstāja uz savu labo reputāciju un lielo algu Briselē, no kuras ne par ko negribot atteikties. Ja Latvija grims – tā neesot viņa atbildība. Tikai pēc ilgām, mokošām pārdomām, kad sirdsapziņa sāka grauzt pēdējās morāles paliekas viņš piekrita rīkoties. Vienotība viņu izbīdīja aģitācijas priekšplānā un uztaisīja par „lielo nācijas vadoni”, kaut gan patiesībā aiz šī vadoņa tēla stāvēja apjucis, nobijies puišelis, kuram pašam nebija ne jausmas, ko viņš te vispār dara! Es saprotu, ka Dombrovska atbalstītāji cenšas viņā saskatīt sazin kādu jauno Kārlis Ulmani, bet šis grāmatvedis nav ne tuvu nobriedis vadīt valsti.
Silvija
S
Ordeni par bērnu pabalstu konsolidēšanu!
Vārds
V
Cik atceros, Dombrovskis bija bērnu un ģimenes lietu ministrs - bet tad saprata, ka neko par šo lietu nezin, jo pašam bērnu nav un nolēma to ministriju likvidēt!
  • 0
  • 0
Kas būs rīt?
K
Sākums bija cerīgs, BET trīs gadi, vai nav par daudz vilšanos?
cony
c
Gods,slava par Dombrovska panākto mūsu saimniecības,sociālā taisnīguma un kārtības nostiprināšanu.Bet šis nostiprinājums Dombrovska valdībai un Ābotiņas Saeimai ir tikai pamats labam atspērienam uz izaugsmi uz tautas daudzpusīgu pozetīvu attīstību.To es saku tādēļ,ka es to zinu un turpmākie gadi būs raženi darba un panākumu gadi.
  • 1
  • 1
Kārlis Krēsliņš
K
Par labiem darbiem un sasniegumiem ir daudz lasīts, bet vai nevajadzēja izstrādāt, iedzīvotājiem izskaidrot un Saeimā pieņemt Nacionālo attīstības plānu (NAP)? Vai nevajadzētu paskaidrot, vēlētājus detalizēti iepazīstināt un Saeimā izdiskutēt, un apstiprināt valsts attīstības vidēja termiņa plānu (MK Rīcības plāns)? Vai nevajadzētu gan Saeimas deputātiem, gan vēlētājiem paskaidrot un pamatot kādēļ Latvijā izdevumi funkcionālā sadalījumā: 01 Vispārējie valdības dienesti tērēs Ls 605 379 589 vai 4,2% no IKP; 02 Aizsardzība Ls 135 133 743 vai 0,9% no IKP (Igaunijā 2%); …… 07 Veselība Ls 441 684 796 vai 3,1% no IKP; .. 09. Izglītība Ls 463 574 625 vai 3,2% no IKP; 10. Sociālā aizsardzība Ls 1 581 234 472 vai 11% no IKP. Vai nevajadzētu paskaidrot, kādēļ tāds sadalījums un kādēļ ir atšķirības, piemēram, no Igaunijas vai vidējiem ES rādītājiem? Kādēļ daudzās pozīcijās mēs atpaliekam no citām valstīm, bet esam vadoša valsts vai pat pirmajā vietā Vispārējo valdības dienestu tēriņos uz vienu iedzīvotāju ~ 600$ sanāk, uz vienu valsts ierēdni nodokļu maksātājiem iznākot tērēt 3220$, bet ASV tie ir 2$, Krievijā 42$ utt. Varbūt informācija, kas atrodama internetā nav precīza, tad vajag paskaidrot.
var jau melot, bet ar mēru!
v
"Vispārējo valdības dienestu tēriņos uz vienu iedzīvotāju ~ 600$ sanāk (..) bet ASV tie ir 2$, Krievijā 42$"- tātad pēc jūsu domām ASV tērē tikai 600 miljonus dolāru?!?
  • 1
  • 0
>Jāatceras
&
Bet kāpēc tad viņa pēcteči par šo miljardu tik dziļdomīgi klusē,nespēj pat pārskatīt pēc 1991.gada normatīviem apstiprināto iztikas minimumu?
Preimanis<Sīmanis
P
Tagad jau visu no sociālā budžeta būs izsmēlis! Ne jau savus ienākumus apliks ar ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa,kā Pasaules bankas un Starptautiskā valūtas fonda baņķieri! Vieglāk jau ir dubultot NĪN pensionāru dzīvoklīšiem pilsētu guļamrajonu paneļmājās!
Hu
H
Nozīmīgs notikums pasaules mērogā!
Oskars
O
Bet manas Latvijas tauta ir BADĀ un IZMIRS bet VIENOTĪBA ZOG tā pat kā TP . JĀGĀŽ VALDĪBA un IZSAIMNIEKOTĀJI !!!!!
Aija
A
Dombrovskis atnāca laikā un vietā,un tas ļāva cilvēkiem nezaudēt ticību, ka Latvijā varas aprindās var iekļūt un strādāt arī godīgi cilvēki. Paldies par darbu!
Alvis
A
Nelasa neviens Tavu penterējumu! Pietiek ar vienu teikumu, lai saprastu, ka esi no siles atstumtais vai veco shēmotāju pakalpiņš. Un nu plosies naidā un žēlabās, ka zudušas cerības tikt atpakaļ pie taukuma!
vienotības biedrs
v
Dombrovska valdiba neveicot strukturālās reformas ir izškērdējusi pie 2 miljardiem latu ,rezultāts bēdīgs ,Valsts parāds tuvojas 6 miljardiem ,pensiju sistēma tiek likvidēta, puse valsts iedzīvotāju dzīvo zem nabadzības robežas ,Lielais nodokļu slogs ir ieviests lai nodrošinātu ierēdņju labklājību,kuri komentāros tāpēc arī fano par Dombrovski!
Vienotības Biedrs Alvis
V
Nosauc kaut vienu pasākumu - ko Dombrovska valdība ir izdarījusi lai valsts izietu no krīzes
  • 1
  • 2
vdz
v
Tu esi no valsts nīdēju vienotības! Velti pūlies:gudri cilvēki redzēja, kas izzaga Latviju un šobrīd novērtē Dombrovska darbu Latvijas izvilkšanā no posta. Tas būtu izdevies daudz veiksmīgāk, ja pretdarbību neveiktu tādi cilvēki kā Tu, kuriem svarīgāks par visu ir savs naudas maks.
  • 4
  • 1
Vārds
V
Pareizi būtu rakstīt virsrakstā - Kopš formāli ..tālāk kā tekstā. Vispār ļoti labi "pelēkajiem" izdevies paslēpties un likt noticēt, ka Dombrovskis kaut ko izlemj.
@
@
Spēj saslaucīt, bet vairāk arī neko. Tātad der uz laiku.
Lasitajs
L
Tas ir pareizi,galvenais un pirmais ,zaglis G......s un K......s bus neparspejami ,par to saubu nav.Godmanis izzaga vis to labako ,valsts nevareja tikt uz cela visi lidzekli bija Godmana un kompanijas kabatas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas