Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Apšaubāma aizstāvība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
xxx
x
Vai ir vel kads zurnalists Latvija neuzpirkts un neangazets. Nu tak beidziet pust tikai miglu visiem acis un ausis, itka neviens nav bijis Baltkrievija un redzejis, ka tur dzivo cilveki laukos, ka tos kopja, bet pie mums aizaug...Ekonomiski mes no viniem atpaliekam un loti daudz.
Students
S
Klimovičs ir viens no nedaudzajiem patiesi kompetentajiem un neuzpērkamajiem Latvijas žurnālistiem. Arī šis raksts trāpa naglai uz galvas. Protams, ka tas nepatīk daudziem morāliem mīkstmiešiem, bet Klimovičs runā patiesību. Latvietim, kurš sevi ciena, jāiestājas par cilvēktiesībām, un nevis jālien uz vēdera kāda diktatora priekšā.
Vilis
V
Ļoti labs komentārs! Pilnībi atbalstu to, ka mums jābūt cilvēktiesību pusē, nevis diktatora pusē. Un Kristovska divdomīgais izteiciens par ES sankcijām pret Baltkrieviju arī ir galīgi nevietā.
Elamo
E
Nu, zināma taisnība jau ir viedoklim, ka žurnālisti ar labām algām sāk dzīvot nedaudz citā pasaulē. Sāk līdzināties parastam eirokrāta dzīves uzskatu modelim. Labi, Lukašenko ir diktatūra tāpat kā Ķīnā, Lībijā, Mjanmā, utt. Ar arābiem švakāk, dzīvo nedaudz iepalikuši. Ierobežojums ierobežojuma galā. Bet baltkrievus tik ļoti nevajadzētu novienādot ar šiem. Politika ir viena lieta un ekonomika cita. Nedomāju, ka ekonomiski esam viņiem priekšā. Stipri apšubu vai latvietis labāku cūkas šņukuru ir spējīgs celt galdā. Par to neviena vārda. Nav smuki, Ati. Vidējais parastais pilsonis takš tam pievērš lielāku uzmanību nekā TV redzamās figūras. Un tas nebūt nenozīmē, ka viņš ir stulbāks par raksta autoru. Lai gan populāri tā ir vēstīt.
jobčiks (Pol)
j
Nav, Klimovič, "Baltkrievijas nabaga režīms", bet ir Latvijas nabadzības režīms. Nevajag te bāzt batonus ausīs un acīs, bet aizbrauciet pats uz Baltkrieviju un sāciet ar ceļu salīdzinājumu (Latvijai pirmais kauns baltkrievu priekšā), un tad ar pārējiem salīdzinājumiem! Jā, izteiksmes brīvība Latvijā ir lielāka, bet citas lietas un vietas.....
Igors
I
Paga , paga - varbūt tieši ārpus Baltkrievijas dzīvojošie baltkrievi ir spējīgi salīdzināt un secināt ! Ja jau viņi ķērušies pie tādiem tekstiem , tad varbūt demokrātijas ieguvumi Baltijas valstīs 20 gados salīdzinājumā ar situāciju Baltkrievijā ( nu kā var salīdzināt ar PSRS ) nav nemaz tik pārliecinoši ? Kam to vislabāk redzēt , ja ne šeit dzīvojošajiem baltkrieviem ? Kaut kas šeit nerīmējas , cienījamo autor ! Varbūt būtu labāk kārtīgi iedziļināties , papētīt , aprunāties , un tad nākt klajā ar savām domām ?
dika
d
Neticas, ka autors pats ir pārliecināts par to, ko uzrakstījis. Tik primitīvi diez vai viņš spriestu...
Dārznieks
D
Saprotot autora patieso ieinteresētību sociāli ekonomiskajos procesos, pašatdevi un informētību, būtu ļoti vēlams veltīt kādas pārdesmit "kompetences" vietējo,Latvijas provinču problēmrakstiem. Būtu par to ļooti pateicīgi , iespējams, visi.
?!
?
Un no kādas miksastes lien ārā šie cilvēktiesību "eksperti", a? kam nav slinkums muld par demokrātiju un cilvēktiesību, ja pašu mājās 20 gados ar visu demokrātiju un cilvēktiesību radīts totāls bardaks!
Betons
B
Pie pārapdzīvotības un pārtikas trūkuma tuvajos austrumos Irākas upuri ir pozitīvs risinājums. Mazāk cilvēku-vairāk skābekļa.
Memory
M
Neaizmirsti IRĀKAS demokratizāciju ! >100 000 bojāgājušo civiliedzīvotāju ir spilgti traģisks apliecinājums klimpoviču&Co domāšanas līmenim ! Un veltīgi te pūst pīlītes par pārkāpumiem Baltkrievijā.
un
u
Žēlotāji.
q
q
Ati, Ati... Žēl man Tevis.
:D
:
Nākamā valsts izlaupīšanai Baltkrievija?
Dārznieks
D
Padomju laikos pat Latvijas PSR Iekšlietu ministrs kādu laiku bija no Minskas atsūtīts baltkrievs. Tāda tā vēstures iezīme, ka Baltkrievijā valda visai "iedisciplinētā" nācijas daļa un tā īsti saprast, kurš ko patiesībā grib nemaz nav tik vienkārši. Apmēram tāpat kā pie mums, kad pēkšņi, apstākļu spiesti, Gorbunovs, Lembergs , Čepānis u.tml. kļuva par lielākiem "katoļiem" nekā Romas pāvests.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas