Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Apsver iespēju apvienot Latvijas un Igaunijas ārvalstu vēstniecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
d'Andris
d
Valdības var rotēt. Bet katra nākamā var iepriekšējās darbus savai prokuratūrai izvērtēšanai nodot :) Un procesus TV rādīt. Nekādus seriālus mums vairs nevajadzēs :)
d'Andris
d
Ilgi gaidīta laba ziņa:) Tās vēstniecības vajag apvienot ne tikai "attālajās" zemēs, bet arī Eiropā un ASV. Protams, leišus bariņā. Tad jau ar laiku arī par militāristiem, elektriķiem un pārējiem vienosimies :)
Aicinājums
A
Varbūt apvienosim arī valdības un nodosim pilnvaras Igaunijas Ministru kabinetam. Būs vismaz drošaķ gulēt.
to Labs moments
t
interesanti, kas tā tāda par Bohēmu vēstniecībās? Opera vai? :)
Labs moments
L
Šai idejai vēl viena pievienotā vērtība ir, ka vēstniecībās vairs nevarēs ar tādu Bohēmu aizrauties kā tas ir tagad, nebūs tik liela brīvība un lielāka iespējamība, ka kāds pieķer
T. Ždanoka
T
Neies cauri! Igauņi vēl atteiksies runāt kreiviski ar mūsu pilsoņiem. Drīzāk varētu taisīt apvienotas Krievijas-Latvijas vēstniecības, ka labos vecajos laikos.
so
s
Labi,dariet taa
Kiki
K
Šo domu vjadzētu attīstīt tālāk un lai visas trīs Baltijas valstis veido kopīgas vēstniecības, kur vienā ēkā ar vienu administrāciju varētu darboties visu trīs valstu diplomāti.
Muhtars 2
M
Joint Communiqué) par Latvijas un Igaunijas Ārlietu ministriju Tulkotāju balvas iedibināšanu =========== wtf ?! sardeles nav par ko nopirkt a tie jampampiņi ar ko nodarbojas!
Juris
J
Tiešām, perfekta doma, kuru derētu paplašināt līdz valdību apvienojumam! Lietuvjus gan nevajag, tad tik plūkšanās vien sanāks. Kopā ar igaunīšiem būs labi, un varbūt arī uzvesties iemācīsimies!
zemnieks
z
Tā ir apsveicama lieta ,ka divas LIELVALSTIS sāk domāt .
Agree
A
Sākt ar mazumu - ūnija par ekonomiku, ārlietu pārstāvniecību u.c. Pēc gadiem 3 var nākošo soli. Nav jau variantu - trīs mazas valstis var izvilkt tikai tādā veidā.
Dārznieks
D
Lieliski, uz šīs bāzes varētu Latvija un Igaunija atvērt jaunu vēstniecību kādā nopolitiski un ekonomiski svarīgām valstīm.
zvirbulēns
z
Sāks lēnām likvidēt Pabrika darbības sekas, un labi, ka tā! Latvijai to vēstniecību ir tik daudz, ka i nesaproti, kur var tā ņemties, un tad vēl tās izdienu pensijas visiem vēstniecības klerkiem :)))
XO
X
Vajadzētu apsvērt iespēju veidot kopēju valdību...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas