Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Apsver iespēju atlaist Jūrmalas domi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pārvaldes likums
p
Valsts iestādes nedrīkst darīt lietas, kas nav to kompetencē. Tad, kad apvienos (ja apvienos), tad arī darīs. Un arī likuma ietvaros nevis pēc Krustiņsones sirdsapziņas.
Jūrmala
J
Vējoņa izteikumi izskatās pēc politiskā pasūtījuma. Vislabākais izteikums - īsta liekulības pērle - par interesanto situāciju ar Munkevicu. Smagos noziegumos apsūdzēto Lembergu ZZS atzina par labāko un par savu premjerministra kandidātu.
Liene
L
tāpēc, ka (cik man zināms) apvienos vides ministriju un reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas
jote
j
Ančān, lien tualetē ...
to pārvaldes likums
t
tad kad vairums deputātu ir sataisījuši sūd.s,tad tas jau ir vides jautājums.
juris andrejs
j
Ančāns ir Jūrmalas ,nevis Vējoņa problēma.Tāpat problēma ir mēdiji,kas daudzus murgus pasniedz kā ziņu!Nav jau par ko rakstīt!Atceros par kādu Latviešu tautas varoni taisīja Ančānu Jūrmalgeitas laikā,arī pret VVF vērstā kampaņā.
prioritātes
p
Jūrmalniekiem nav svarīgi, kas vada domi. Jūrmalniekiem ir svarīgi, kāds būs nekustamā īpašuma nodoklis.
ģeorāfiskā segregācija
ģ
Labāk Vējonis būtu papētījis, kā sakārtot šo nenormālo situāciju, ka valsts ār nesamērīgu nodokli izspiež vietējos jūrmalniekus no dzimtas mājām!
pašvaldību likums
p
Likums neparedz iespēju iespēju atlaist lpilsētas domi tādēļ, ka tā ir sadrumstalota, vai tādēļ, ka tās priekšsēdētājs ir apsūdzēts ļoti smagos noziegumos (Ventspils gadījums), jo par vainīgu var atzīt tikai tiesa) , vai tādēļ, ka vides ministram šķiet interesanta situācija ar kādu citu apsūdzēto (Munkevica gadījums), vai tādēļ, ka vides ministrs vēl nav sapratis atšķirības Saeimas deputātu atalgojumu sistēmu un neatšķir to no pašvaldību deputātu atalgojumu sistēmas, vai tādēļ, ka bijušie ministri vai citas personas kandidē konkursos un iegūst labi atalgotus amatus tikai tādēļ, ka ir cieši pietuvinātas kādai no valdošajām partijām.
pārvaldes likums
p
Kādā sakarā Vējoniws šobrīd pēta iespēju atlaist Jūrmalas domi? Vai tā ir Vides ministrijas kompetence? Vai Vides ministrijai savu darbu trūkst?
Inese
I
Celoņi domāju slēpjas citur.- Ir tada persona - Inese Aizstrauta (izmesta no JL par apšaubāmu lēmumu pieņemšanu būdama Jūrmalas mēra amatā un neieveleta no ZZS pašvaldības vēlēšanās), kura ir kļuvusi par Vejoņa padomnieci un tagad "pēta", kā "likumīgi" atlaist domi, lai pati tad kļūtu par ministrijas iecelto pārstāvi Jūrmalā. Gan pati varēs pašeptēties, gan ZZS kautkas atkritīs!
par savējiem
p
Savējos (klasesbiedrus, kursa biedrus, bijušos ministrus un tamlīdzīgus tipus) amatos liek gan vienotība, gan ZZS, tādā veidā padarot visus uz amatpersonu vakancēm izsludinātos konkursus par stulbu farsu!
ZZS - vienmēr, nevis nereti
Z
Par savējo likšanu labi apmaksātos amatos ZZS labāk būtu paklusējusi, jo viņiem labi apmaksātos amatos savējie tiek salikti vienmēr nevis nereti.
Ventspils
V
Par interesanto situāciju ar deputātu Raimondu Munkevicu, kas patlaban ir apsūdzētais kukuļdošanas lietā,ī Vējonis labāk būtu paklusējis. Jo ZZS galvenais biedrs un finansētājs i,Lielcepure r apsūdzēts daudz, daudz smagākos noziegumos, bet šobrīd ir ļoti augstā amatā Ventspils domē.
Nekorekts salīdzinājums
N
Salīdzinājums par Ančāna atalgojumu ir nekorekts, jo Saeimas komisiju vadītāji saņem sešas reizes mazāku piemaksu pie atalgojuma, bet Ančānam tas ir atalgojums par pilna laika darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas