Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Aptauja: 26% iedzīvotāju paredz, ka nākamā valdība pastāvēs tikai pusgadu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AK
A
Kā var izteikt viedokli par vēl neesošu valdību, nezinot tās sastāvu un personāžu! Bezjēdzīgi!
Ēriks
Ē
Sudraba pareizi tieca, ka ja nezini kādu rezultātu gribi sasniegt (nav vīzijas), nav iespējams pieņemt labus lēmumus. Nevar gan piekrist, ka valdības līdz šim strādājušas bez vīzijas. Vīzija ir bijusi, tik slēpta, jo vīzija bija pēc iespējas vairāk sagrābt pie siles esošiem un tautai kopumā atvēlēt pēc iespejas mazāk. Ja, Sudrabas vai citu vadībā, nāktu jauns politisks spēks, kas piedāvātu skaidru vīziju par tautas KOPUMĀ interesēm un labklājību, tad es būtu gatavs ne tikai atlikt prom braukšanu, bet arī ieguldīt pūles un enerģiju jaunu vēlēšanu nodrošināšanā un šādu spēku uzvarai!
sviests
s
Internetā visa Latvija nesēž un aptaujās arī piedalās tikai noteikta cilvēku kategorija, tā kā ticamība šīm aptaujām ir niecīga.
Sīmanis
S
Runa ir par plašsaziņas līdzekļu pērkamību. Dūži finansē, lai reportieri raksta negācijas, jo tauta, kas vēsturiski ģenētiski tendēta uz vaimanāšanu, uz pabalstu gaidīšanu, uz skepsi, neticību saviem spēkiem, ar vāju gribas spēku un uzņēmību, politiski nevarīga, ar lielu neizglītotās daļas balastu, ir ārkārtīgi pateicīgs materiāls politisko manipulatoru rokās. Liet tikai negācijas, sēt tikai neticību un skepsi, aicināt laisties lapās, nu ko - drīz vien sagaidīsim iemaršējam sarkano armiju.
Dārznieks
D
Nu aplam' dīvains raksts. Pezidents vēl nav nosaucis valdības vadītāju bet Diena jau zina , ka jaunā valdība ( kādā sastāvā?) noturēsies tikai pusgadu. Vai tikai Dienas padomnieki nav tie paši "vēži" , kuri '39 gadā drukāja kartes kur Latvija jau bija PSRS sastāvā. Dīvaini .
nolemtība
n
Vai nav vēl par agru - valdība varbūt vispār līdz pirmstermiņa vēlēšanām netiks izveidota?!
I.Gr.
I
Ja ZZS pirmaa vietaa buus Latvija, ne partijas labumi, tad valdiiba pastaavees 4 gadus. Lai ZZS ieteic Dombrovskim, kur celt jaunas razhotnes, tad shii partija kljuus populaara , ne jau ar partiju striidiem!
Sniper'sEye
S
Augšgalā nevajag tos, kas mūsu labā izdarīs? Neko labu jau tie arī nemāk darīt tagad un neko labu nav radījuši iepriekš, -- kā Vienotība, kas labi tikai atņem un dala no aizņemtas naudas. Tie, kas te vēl kaut ko grib darīt lietderīgu, -- ne jau zagt, kā tūlīt Vienotības net-a lumPeņi sarakstīs! -- tiem vajag, lai netraucē strādāt un neiedzen bankrotos. Maldīgas idejas tiem, kuri domā ka pliki iztaupītāji labāki par labi ģērbtiem izlaupītājiem. Dombrovskim sāpīgākais jautājums pirms vēlēšanām bija, -- kā Vienotība domā panākt, lai Latvija pelnītu, arī parāda atdošanai? Jenotu Lāčplēsis prasmīgi un demagoģiski izvairījās. Mežā, tā cērtot, paliek krūmi un jaunaudzes, ne pat papīrmalka, un beigsies ne tikai mežs, pat aizņemtā nauda beigsies, un budžetu ilgi neizglābs ar Īrīgas, Skotijas latviešu paciņām, kas domātas pensionāriem, bērniem, bet kurām tagad tiek domāti nodokļi un nodevas. Saimniekot vajag sākt, ne tikai gļēvi, pusslepeni un zaglīgi griezt.
Dr.xy
D
Diena SC pagridnieku skrejlapa.
J
Padoms Zatleram - premjers no ZZS - visizcilāko, gudrāko politiķu vidus, jo tā noturēties politikā vajag mācēt - savas ministrijas nolaist uz grunti, bet pēc katrām vēlēšanām visvajadzīgākā partija, lai sanāktu valdība. ZZS vienalga, kas veidos valdību, viņi tur būs. Tas tik būtu cirks, kā apjuktu Brigmanis, kad būtu jāsāk nopietni strādāt.
foxa
f
labs joks. tikai nav diez ko smieklīgi, kad visa uzmanība tiek vērsta uz to, kas tur augšgalā būs, nevis ko mūsu labā kāds izdarīs.
papucis
p
Ja būs ""Vienotība"" + ZZS,tad tam tā nevajadzētu notikt,ka nenostrādā ""pilnus 4 gadus.
??
?
Ko jūs šeit caurām dienām nīkstiet?
!!!
!
DIENA jau tāpēc ir nopirkta lai turpinātu zombēt un jaukt cilvēku prātus. Kurš ir prātīgs , to s--u avīzi neņem vērā.
Sorķīrā močītājs
S
Vaitad pensijas vecumā,vēl kāds dzemdē bērnus?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas