Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Aptauja: 52% iedzīvotāju neuzskata ZRP piedāvājumu par nopietnu pieteikumu politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vērotājs
V
ZRP ekonomikas programma ir KATASTROFA. Atcels pazeminātās PVN likmes, palielinās Nekustamā īpašuma nodokli. Jau programmā tiek paredzēts NĪN parāda pieaugums, kuru Pašvaldības pārvērtīs parādzīmēs un visticamāk, lai mazāk "čakarēšanās", pārdos trešajām personām, kuras iedzīvotājiem novilks ādu pār acīm. Pārdos Valsts uzņēmumus un visus pašvaldību uzņēmumus biržās. Iegūto naudu neieguldīs attīstībā, bet segs daļu parāda, jo visa parāda segšanai līdzekļus neiegūs no privatizācijas. Līdz ar to būsim zaudējuši uzņēmumus, bet parādus nebūsim atdevuši. To kādas sekas būs uz cenām un tarifiem, ja pašvaldību uzņēmumi, kuri sniedz komunālos pakalpojumus, nonāks ārzemju korporāciju rokās, pat bail iedomāties!!! Dievs, pasargā mūs no mēra, kariem un ZRP!
Lex
L
Nu cik gan nopietni var uztvert partiju, kas nosaukumā ieliek personas uzvārdu?
tā ir
t
paskatieties uz zogošajiem ar kontrabandas degvielu baraucošajiem, kontrabandas cigaretes pīpējošiem dakteriem, kur jūs ejat, un labi pārdomājiet
bet protams
b
tai viens uzdevums, paglābt škeles bandu, cēsu ktruku alus brūzi un lilles protēzes ieskaitot, no cietuma.
tendence
t
Zombija reformu partija :):):) Dakteriishu - farmaceitinju mafijas jumts :):):) Galvenais piedaavaajums - pofigisms, pohuisms un cinisms ( identisks kaa izbijushaa cauraa prezha kancelejai ).
xprt
x
Kāda šķirba, ko uzskata un ko nē? Tie ir tie paši cilvēki, kas ticēja Šlesera darbavietām, Saskaņas centra vispasaules labklājībai un LPP kristīgajām tradīcijām. Protams, ZRP ir diezgan populisma (kas ir vajadzīgs, lai šādai Banānu republikas tautai iepatiktos), bet visās pārejās partijās karjera ir tikai uz tā balstita. Šeit atkal uzskatu, ka ir citādāk. Bija solījums par jaunām sejām Saeimā - izpildīja. Neslikti sākumam.
viedoklis
v
pilniigi piekriitu Ilgvaram
rex
r
zb (10:01) Paņem actiņas pirkstiņos un vēlreizīt pārlasi tekstu: "aģentūras TNS Latvia un LNT raidījuma 900 sekundes kopīgi veiktās aptaujas rezultāti" - tātad LNT, kopā ar aģentūru, VEICA šo aptauju un tikai pēc tam publicēja.
bubulis
b
t'da aptauja , ka tik turies :D nez kada ir bijusi sis aptaujas metodologija? Nez cik nopietni tiek uztverts LPP/LC piedāvājums? Eniiway, lai ka redakcija pasniegtu rezultatus, tomēr 32 % ir, kas tads par ko citas partijas var tikai sapņot. Un būsim godīgi, tas citu partiju piedāvājums vai nu nav dzirdzēts vispār, vai tāda tām vienkārši nav. Ekonomikas programma jau ZRP bus sakariga, bažigu jau dara fakts vai tie cilvēki, kas tiks ievēlēti no ZRP spēs to realizēt.
Cita starpā
C
slavenais politiķis Vinstons Čērčils teicis, ka tic tikai tām aptaujām, kuras pats ir viltojis..
pilnīgs sviests
p
Domā, šos par pilnu ņem mazāk kā 5 proči? :-DD Tam es neticu, visumā tauta ir manipulējama. Tie atbalstītāju procenti izklausās patiesi un ir traģiski. Cik var kāpt uz viena un tā paša grābekļa?
  • 2
  • 0
Tram
T
Dienai labaak noblauties, ka 52 neatbalsta, nekaa 48, kuri atbalsta....jautaajums ir KASPEEC? vai tieshaam tik kaari esam asinju?
hosa
h
Citas partijas piepūstos kā pāvi,ja tām saskaitītu 32% aptaujāto,kuri pieteikumu uzskata par nopietnu.
čiepa
č
Šie jau arī ir piepūtušies! Twiteris pilns! Tikai, ne jau visi, kas viņus ņem par pilnu, par viņiem arī taisās balsot! Piemēram, SC kāds uzskata par nenopietnu piedāvājumu? Visi apzinās, ka SC ir savs elektorāts, ideoloģija, tradīcija, spēks...., bet cik balsos par viņiem no tiem, kas to atzīst? Populismu un profesionālisma trūkumu, kas pavada ZRP tapšanu ne visi spēj saskatīt. Domājams, V elektorāts nobažījies, jo uzskata ZRP par konkurentiem u. tml. Tomēr viņu izredzes samazinās ar katru jaunu dienu un pēc premjera kandidātu debatēm viņi balansēs uz 5% robežas.
  • 3
  • 0
arī prom
a
... rādās, ka veseli 52% iedzīvotāju ir vismaz ieskatījušies "programmā" ... --- Jautājums jebkura laika jebkuras augstskolas absolventiem - vai tādi paši profesori, kuri sastādījuši, izstrādājuši utt tās nieka četras A4 lapeles, ko paši lepni nodēvējuši par zrp "ekonomisko programmu", kautkādas mikro- vai makro-ekonomikas kursa ieskaitei līdzvērtīgu studenta referātu no Jums pieņemtu ? --- Nudien, nākas piekrist kādam iepriekš-komentāram - anekdote, ne partija ... apsmiekls, ne programma ... Un pabrīnīties, kā blamējas profesori un izbij-prezidenti ...
Vārds
V
bļa te kāds vispār zina par ko runā ? kāds no jums vispār ir iepazinies ar šo programmu ?
  • 0
  • 0
arī prom
a
Vairi, piekrītu - programma ir štrunts ... tukšpatsmit, piekrītu - savārstījums ... vispār nekā nopietna nav un ne vien par sociālo jomu ... ---- Klau, ļaudis ! Tikko dibinātai partijai, pirmo reizi startējot uz "sili", vairāk par programmu , "kardināliem", finansētājiem un dibinātāju/biedru reputāciju un intelektu nekā nevar būt ! Šitamam veidojumam - finansētājus nezin neviens (ja atskaita mazgadīgos plikadīdas-megaziedotājus); - dibinātāju kodols vien bija ko vērts :) ; - "intelektuālais štābs", kas "dzemdējis" štruntu ; - uz "kardinālu" "velk" ... Lilita ... --- Nez' par ko klusē veseli 48% iedzīvotāju ?
  • 4
  • 0
tukšpadsmit
t
ZRP programma ir diezgan patukšs citu partiju programmu savārstījums. Sociālajā jomā tur vispār nav nekā nopietna.
  • 5
  • 1
vairis
v
štrunts par programmu tur vienalga vairāk vai mazāk populāras frāzes, pietiek 5 min paklausities premjera kandidātu, lai saprastu ka cilveks vispār neko nejēdz. kad tiek lidz saukļiem, tad jau iet tīri raiti, bet kad jāpamato "gaišās"idejas tad uzreiz mežā iekšā.
  • 11
  • 1
rex
r
zb (09:41) - dārgumiņ, izlasi visu tekstu: "To atklāj tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūras TNS Latvia un LNT raidījuma 900 sekundes kopīgi veiktās aptaujas rezultāti." Kā redzi, tad šeit melns uz balta redzama abreviatūra LNT, Līdz ar to vēl nav zināms, kurš no mums ir pamuļķis.
zb
z
protams, ka tu. LNT vienīgi publisko šo aptauju, jo LNT žurnālisti neaptaujā tos tūkstoš iedzīvotājus.
  • 4
  • 1
čiepa
č
Piedāvājums ir parodija par nopietnu politiku. Prezidents, kas ļoti gribēja tikt pārvēlēts ar savām "meitenēm", kas arī labi jutās vecajā "formātā" tagad nu kalpošot tautai! Zatlers nāk un grib vienot tautu, bet... tikai ap sevi. Tie pārējie ir idiņi! Tas ir vissmieklīgākais! Jo tauta nevienojas ap ambicioziem politiķiem, tauta var vienoties tikai ap ideju, kā tas bija atmodas laikos. Valstiskās neatkarības ideja mūs iznesa no padomijas, ne Īvāns, ne Kalniete vai Gorbunovs.
arī prom
a
Ilgvar, vai tev prāts ? Pupu mizas par to, ka "viena tauta labāka par otru" ideoloģiski klaji velk uz nacionālismu ... Tādai "vienojošai idejai" nonākot līdz reālai rīcībai, tā pārvērtīsies par ko tādu, ko pasaule jau ir pieredzējusi kā fašismu ... Vienīgais, ko spēj un dara tevis apjūsmotie vl, ir - turpina padziļināt, attīstīt un veicināt kašķi vienas valsts iedzīvotāju starpā ... tādējādi tieši un netieši palīdzot visādiem citiem radījumiem ( visviens - tp, zs, sc, v vai zrp ...) turpināt mūs, Jūs, visu tautu, valsti aptīrīt ... Turklāt - vl darboņiem saprāts un intelekts arī nav tās stiprākās puses ...
  • 2
  • 2
kronšteins
k
Nu jā, tie pārējie, tiešām, ir idiņi, vai arī kampēji.
  • 0
  • 2
Ilgvars
I
Vienīgā nopietnā partija, ar nopietnu latviskas Latvijas programmu, ir VL.
  • 5
  • 0
DD1
D
Labi rūkts, lauva.
  • 1
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas