Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aptauja: Dombrovskis populārākais valdībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zucker
z
Tas tādēļ, ka šajā portālā sastopas divas komentētāju šķiras: pirmā - tautas objektīvā daļa, otra- neliešu radinieki, jeb viņi paši, savādāk to izskaidrot nav iespējams.
Pēteris
P
kĀ VAR NEPATIKT zinošs,gudrs ,erudīts ,inteliģents ,nosvērts valsts vīrs ,kurš ir arī godīgs ,tādu Latvijas valdībā līdz šim nebija .Tas ,kurš ne tikai klausās ,bet arī sadzird ,ko viņš saka un saprot sacīto ,tas spēj pareizi šo cilvēku novērtēt.Tik populāri un vienkārši viņš prot pamatot un izskaidrot valdībā pieņemtoos lēmumus.Skauģi un valstij nelojalie vēlas ,lai atkal valdību vada kāds oligarhs ,pašlabuma meklētājs,lai tikai gāztu un grautu valsti no iekšienes ,lai tikai valsti neizvestu ātrāk no bedres ,kurā MŪS IEGRŪDA IEPRIEKŠĒJIE VALSTS VADĪTĀJI .kĀ JAU KATRU GADU ,ARĪ šogad nodokļu ienākumi pirmajos 2 ,3 mēnešos nepildīsies ,to jau katrs zina ,jo piem.zemes un mājokļa nodok ļu maksāšanas kvītis pienāks daudz vēlāk un loģiski ,ka tos nevarēs 1.gada ceturksnī iekasēt objektīvu iemeslu dēļ,maksājumu kvītis vēl nebūs ŅĪ ĪPAŠNIEKI saņēmuši .bet kās par bļāvienu būs no ienaidnieku mutēm,lūk , nav pareizi budzēts sastādīts ,,vēl bļaus ,ka nemāk prognozēt ienākumus utt.Tautas lielākā daļa jau ir atkodusi bļaurus un tos neuzklausa ,jo tukša muca tālu skan.Prot tauta atšķirt balto no melnā ,dzīve to ir iemācījusi .
cony
c
Ljoti objektīvs,skaidrs un īstā laikā pateikts komentārs un mēs daudzi,kas to izlasījām pilnīgi pievienojamies un atbalstam gan Vienotību gan Dombrovski un daudzus citus progresīvus,demokrātiskus valsts vīrus.Arī prezidents Zatlers ir kļuvis par īstu progresīvu,demokrātisku valsts vīru,kuram šķebina iepriekšējo valdību vadonīši,zagļīši,kuriem vēlētāji,tauta bija vajadzīga tikai,lai iemestu viņu vārdu vēlēšanu urnā.Nožēlojami un skumji,ka tā bija un ar tik sliktām tradicijām sākām Latvijas kārtību.
kalējs
k
Jūs savā komentā parakstījaties ar savu otro iesauku,citiem atgādināsim,ka pirmā iesauka ir Tautas partijas biedri
!
!
Nu vismaz godīgs!
smukā
s
Par Dombrovski saprotu, bet Riekstiņš 2.vietā - tas tak atkal Gorbunova smukās pričenes variants.
č-1365
č
Kas tā par idiņu aptauju?
targash
t
Nemelo un neizvairās. :)) Humors no paša rīta.
mika
m
Dombrovskis izraisa cieņu! Nemelo, neizvairās! Visu skaidro!
Arcix 10, to mja
A
Redzu, ka tev vēl svētku skirbulis nav izgājis. Ka tik tu pats nēesi Dombrovskis-Narciss.
kuš pele
k
Kas ir Einārs Repše? Zinādams viņu 23 gadus joprojām nepazīstu.
mja
m
Fakts ir tāds, ka Dombrovskis valsti ir izvedis no krīzes, to jau var droši teikt, jebkuram cilvēkam ir redzams, ka Dombrovskis un JL arī valsti neieveda krīzē, līdz ar to, neredzu nevienu iemeslu, kāpēc cilvēkiem nebalsot par Dombrovski un Vienotību, un kāpēc lai šis talantīgais un godīgais cilvēks nevarētu vadīt valsti vēl 4. gadus pēc vēlēšanām. Tāds atbalsts tiks dots. Vienotība iegūs Saeimas vēlēšanās aptuveni 35-40%.
T
Taukmūļu TP, LPP/LC ... pautu laizītājiem patiesi var riebties pašreizējais premjers! Jo neļauj šeptēties, vai ne? ne velti šķēle tā lēkā it kā būtu bikses pielicis!
nnn2
n
nesen lasiju lielisku frazi-cirku driz vares slekt ciet,jo vins nekonkure ar valdibas un saeimas piedavato cirka izradi
nnn2
n
tv3 sak Vienotibas reklamas kampanu... cerams to sorosiesu kantorini ,kas seko lidzi prieksvelesanas reklamaam,ieskaitis ar Vienotibas reklamas terinos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas