Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Aptauja: iedzīvotāji visaugstāk vērtē Ušakovu, Lembergu un Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rolis
r
Kaut kāda murgaina aptauja.Uškins,Bembis???, nu piedod,tie nu gan ir *īstie*godīgie ar labu reputāciju.Zinoši gan,kā apčakarēt ne tikai mūs,bet arī prokurorus un tiesnešus.
Valdis
V
Ja es būtu debīls padomju okupants, es arī balsotu par Ušakovu, jo tas, ka jau padomju radījumam klājas, spēj publiski nodemonstrēt savu intelektu mātes valoda!
un
u
Es Tev piekrītu.
un
u
Sakarīgi cittautieši ir, tkai ne jau Dienas portālā viņus meklēt, diemžēl. Ja cilvēks, zinādams latviešu valodu, paziņi, ka rakstīs savā dzimtā valodā krieviski, tad lūdzu, bet nemāci latviešiem kļūdainu krievu valodu. Bet tavā komentārā neatradu nekā konkrēta par valsts apsaimniekošanu. Vainīgo meklēšana, to atradu. Vēl bērnišķīgas tēzes par apsaukāšanos uz Kalvīša valdību. Atļauj uz šīm tēzēm neatbildēt.
Pēteris
P
Tajos gados komunistiem, jeb boļševikiem, tautība bija, jo 95% no visiem boļševikiem bija vienas tautības. Man ir aizdomas, ka čeloveks no viņiem - skaldi un valdi taktika, sarīdīt latviešus ar krieviem.
Grīva
G
Diemžēl vispirms jādomā, kā iziet no situācijas ar iespējami mazākiem zaudējumiem. Es neticu, ka JL spējīgs izvest no krīzes. Viņi sāka ar valdības apsaukāšanu. Visu bremzēja. Sauca arodbiedrības, skolotājus, ārstus uz steriku, sak, ir nauda tikai Kalvītiis nedod. Acu priekšā smīnošā Repšes seja. Viņus neinteresēja naudas taupīšana. Cik ēku būvniecību atlika (it kā pārbaudot konkursus), kas pēc laika jau izmaksāja divtik vai pat vairāk. Naudas devēji lika tikt valdībā vienalga kā. Esam jauna valsts, tikko no jauna veidojusies, ir kļūdas. Bet tās savlaicīgi jāsaredz, lai jau ciā saprašanā dotos tālāk. Cittautiešu vidū ir daudz gudru cilvēku, kuri arī cieš no pašreizējiem apsaimniekotājiem, kuri klanās visiem, nepiepūlot smadzenes. Gramatika ir laba lieta, bet vispirms atradīsim kopīgu valodu
un
u
Runāt par apsaimniekošanu ir par maz, kas darīs?
Grīva
G
Ko Jūs ņematies par šim brīdim nesvarīgām lietām. Ja mums līdzās ir sakarīgi cittautieši, tad tas ir labi. Jārunā par lietu, nevis apsaukāties. Arī savā darbavietā šādas klukstes apsaucu tad, kad sāk gānīties. Kā atnāk krievi, tā runā krieviski. Tie paši cittautieši (visbiežāk tie ir dažādu tautību sajaukti cilvēki) ar mani runā latviski, jo es runāju valsts valodā. Man grūti runāt krieviski un viņi to respektē. Tie, kuri nespēj sazināties latviski, kaut nodzīvojuši šeit visu mūžu, manās acīs ir tumsoņas. Bet runa ir par Valsts apsaimniekošanu. Tā ir cita tēma.
un
u
Jā, jā, atgādināšu, ka krievu komunistu neviena nebija.
un
u
Čelovekam bija domāts iepriekšējais komentārs. Bet tev, @_@, ātgādināšu, ka komunistiem nav tautības.
un
u
Komunistus un viņu asinsdarbus tu aizstāvi, diemžēl.
un
u
Ko tad tu neraksti ar burtu "ять", ja vēlies 1916. gada rakstību? Esi konsekvents, snobiņ! Un kā ar "ненавидит"? Nerakstīja 1916. gadā "ненавидЕт", kā Jurijam, tavam nesekmīgam skolniekam labpatikās. Bet komunistus vienmēr aizstāvi tu, Čelovek!
jā -
j
nabaga latviešu tauta... Man jau likās, ka nu jau gan, pēc visām prihvatizācijām un ofšoru shēmām, pēc iznīcinātās lauksaimniecības, cukurfabrikām un ceļiem, sagrautās medicīnas sistēmas būtu jāprot izdarīt secinājumus, bet - redz, kā. Protams, ka atkal savēlēs neliešus, un atkal varēs izbaudīt sekas 5 paaudzēs. Viedi vārdi - KATRA TAUTA SAŅEM TĀDUS VADOŅUS, KĀDUS TĀ IR PELNĪJUSI.
Grīva
G
Maz izglītota un apmāta colvēka valoda
@_@
@
Kadas tautiibas tie komunisti bija, ne jau krievi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas