Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Aptauja: Izredzes iekļūt Saeimā četriem politiskajiem spēkiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Lielakais pieaugums NA elektoratam ... >2% ... un pirms liktenigas ieprieksejas ne/elas, tad atklatas kailas Kremla agresijas Ukraina ... un pirms Velsas konferences Baltijai dotas garantijas ... Sodien, atkal kada samakslota un tik laicigi pabeigta aptauja ir nederiga !!! ...Atbalsts NA jau tuvinajas 10% limenim un tas tiks parsniegts dazu nedelu laika, jo nav citas izejas latvietim un lojalam pilsonim ka nostiprinat nacionalas valdibas un tas vadibas likumsakarigu un patriotisku darbibu pret 5. kolonnu un tas lidzskrejejiem ... preteji pasivai lidzsinejai ... !!!
Nopietni
N
CILVĒKI! EJIET UN BALSOJIET - PIEDALIETIES VĒLĒŠANĀS UN CENTITIES BŪT ATBILDĪGI PRET SAVU VALSTI!!! TIE, KAM ŠĶIET, KA VĒLĒŠANĀS NAV JĒGAS PIEDALĪTIES VAI AICINA TAJĀS NEPIEDALĪTIES, LAI PAKARAS VAI PAMET VALSTI, JA ŠEIT NEPATĪK...
haha pašdarbība
h
paši aptaujā, paši atbild, paši publicē un paši arī komentē....
jaa
j
Jablso par Nacionalo Apvieniibu, jo gan Vienotiiba, gan meliigaa un liekuliigaa ZZS censhas vinjus visu laiku ,,noeest'', neljaujot Saeimas seedeem ,,izbiidiit'' nevienu, latvieshu tautai vajadziigu lietu, iekljaut likumdoshanaa....Pat liidz apsprieshanai tiek dazhi projekti un ar milziigaam puuleem un skandaaliem. Tas tikai taapeec, ka mandaatu vietu NA Saeimaa ir TIK MAZ!!!! Dazhi cilveeki nevar staaties pretii lielajiem, politiskajiem grupeejumiem.....Taapeec jaabalso par NA!
jaa
j
Jablso par Nacionalo Apvieniibu, jo gan Vienotiiba, gan meliigaa un liekuliigaa ZZS censhas vinjus visu laiku ,,noeest'', neljaujot Saeimas seedeem ,,izbiidiit'' nevienu, latvieshu tautai vajadziigu lietu, iekljaut likumdoshanaa....Pat liidz apsprieshanai tiek dazhi projekti un ar milziigaam puuleem un skandaaliem. Tas tikai taapeec, ka mandaatu vietu NA Saeimaa ir TIK MAZ!!!! Dazhi cilveeki nevar staaties pretii lielajiem, politiskajiem grupeejumiem.....Taapeec jaabalso par NA!
Palīgs
P
Beidz krist cilvēkiem uz nerviem, infantilā Kremļa žurka a.k.a. Pēcis!?
Solvitas žuļiki
S
Kas tas Norstat par Vienotības kantori!?
Sosja
S
Latvijas valsts patriotiem ir jabalso par sapratigiem, godigem, stradat spejigiem un stradat gribosiem civlekiem, kuri ir gatavi kalpot latvieus tautai un Latvijas valstij. Pedejos 24 . gadus Latvijas politka ir verojams tika tas, ka pec varas karo zagli, korumpanti, banditi, slinki, nesepjigi izdzimteni. Butu briesmigi pat iedomatis ja Latvija butu pilsoni kuri veletu par Banditisko grupejumu Slesers un vina zaglu banda, vai ari par vajpratigo Repsi un vina kretiniem, vai ari par sajukuso Sudrabu........vai par Vikenes sominas nesataju Bondaru....... , vai par krievu un zidu nacistiem, kuri kalpo kremla interesem.
abab
a
Nu tad beidzot - patiess prieks, ka latvieši nāk pie prāta un saskaņiešu reitings rūk! Par Latvisku Rīgu un Latviju!?
Es
E
Tāpat, vismaz šoreiz, balsošu par "No Sirds Latvijai". Līdz šim tā nedomāju, bet palasīju un paklausījos samazgas, ar kurām tiek aplieta Sudrabas kundze un domas mainīju. Kādēļ gan nedot iespēju ? Lai tie, kuri patreiz pie siles, dabon pasvīst un kas zin varbūt aizrīsies ar kādu treknāku kumosu :)
šnupis
š
Cirks aizbraucis....klauni palikuši......
makslinieki
m
Osipovs ir tieši saistīts ar šiem ēkas ieņēmējiem. Bet viņš neapjēdz ka viņus biedrus tur uzmeta un beigās uzmetīs arī viņu. Viņi visus Doņeckas lieciniekus kas ieņēma punktus novāca un salika savējos no kremļa, palika tikai Doņceckas galvenie kremļa kurātori. Osipovs, Lindermans un citi nosauktie ir vajadzīgi kā piektā kolonna, pēc tam viņus kā lieciniekus patīrīs Krievijas specvienība. Sāk no tā haosa skaidroties situācija Ukrainā. 4.bp.blogspot.com/_vtn... aigarsprusis.blogspot.... Народный губернатор» Донецкой области Павел Губарев ic.pics.livejournal.co... vk.com/pgubarev
VVZ
V
Saskaņas centra klātbūtni Saeimā nodrošinās ievērojamais šovinistiski un impēriski noskaņotais krievu daudzums Latvijā, jo SC ir Jeģinaja Rossija filiāle Latvijā. Tas it kā būtu skaidrs. Bet kas balsos par Vienotību?? Pieļauju, ka valsts ierēdņu milzīgā parazītiskā armija un grūtgalvīši, kas nesaprot, kas ir kas un balso par mazāko ļaunumu. Par pārējiem vēl skaidrības nav. NA izskatās pēc auseklīšu vicinātājiem, no kuriem jēgas nav- praksē latviešu tautas intereses aizstāvētas netiek. Izskatās- kā sēdējām pakaļā, tā sēdēsim- tie paši pagasta nabagi atkal raujas pie siles.
stingrā mamma
s
A klīdzjutēji varētu priecāties par NA panākumiem, bet NA nav nopietnu kandidātu nopietniem amatiem, nopietnie no NA izvairās. Ja NA spētu parādīt nopietnus kandidātus, NA iegūtu vēl vairāk atbalsta. Cerams, ka vēlētāji par visu cūkošanos sodīs iedomīgo kosmonautu partiju Vienotību, bet viena daļa nebalsos, jo balsot nav par ko. Ar to iegūs saskandinātāju centrs, diemžēl.
Noteiktais
N
Jaaiekljuust ir visiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas