Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +21 °C
Apmācies
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

Aptauja: Kā vērtējat Valda Zatlera uzstāšanos?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jā.
J
Atskaitījies ir. Ķeksītis pievikts.Pats tak viņš neko nevar izdomāt.Lilitas pirksts.Kapitāla nulle,par lielu naudu pirkta runa,kas no lapas nolasīta.
Tomēr
T
pietrūkst tikai vēl vienas izvēles - cits kandidāts /vēlams nosaukt/.
Patiesība
P
Toties man patīk diena.lv aptaujas princips: Esošais, ar lielām izredzēm tikt pārvēlētam (Zatlers). Populāra un respektēta persona (Sudraba), visu laiku populārākā prezidente(VVF), kas var kandidēt atkārtoti un pati nav noraidījusi šādu iespēju, populārs, bet neiespējams kandidāts (Lembergs) un totāli alternatīva izvēle, kam nav nekāda sakara ar iepriekšējiem (Vanags). Manuprāt provokatīvs un interesants gājiens.
Peksiss V
P
Tukšu salmu kulšana.Cilvēks kas lokās uz visām debes pusēm,gatavs pārdot savu tēvu,māti. Latviju nemaz nerunājot.
klausies uz maniem...
k
Visa tā viņu pļurināšana par demogrāfiju ir zaķim zem astes. Zem dokumentiem, ar kuru palīdzību tiek apzagti zīdaiņi, jaunie vecāki un lielās ģimenes, apaķšā ir Auguļa, Dombrovska, Jurševskas un Zatlera paraksti.
Ministry of Truth
M
Jautājums ir āķīgs, jo Diena piedāvā vērtēt uzstāšanos. Ja nolasīja raiti, nenokrita no tribīnes, būtiski nepārteicās, auditorija neizsvilpa, tad ir uzstājies normāli. Par saturu neņemos spriest, jo to Zatleram ir rakstījusi kādā pietiek.com rakstā minētā dāmīte, līdz ar to tā nav Zatlera runa, bet tikai Zatlera prezentēta runa. Zinu no pieredzes, ka parasti šādi teksti satur atslēgas vārdus, nodevas modes tēmām un arī kādu pamācību. Nekā tāda, ko es gribētu pirkt un lasīt par naudu.
nopirkta uzruna
n
Par Valsts prezidenta kancelejas naudu nopirkta uzruna. Par statusu saņemta zāle un piesaistīta prominenta auditorija. Vai citiem šī amata kandidātiem arī būs šāda iespēja?
pilnīgs populisms
p
Tas par to demogrāfiju bija pilnīgs populisms. Zatlers šo gadu laikā nav pievērsies šai problēmai. Turklāt, viņa paraksts ir zem antikonstitucionāliem likumiem par vecāku pabalsta ierobežošanu, ģimenes valsts pabalsta koeficientu noņemšanu un to neizmaksu zīdaiņiem, vidusskolniekiem u.c.
Juris
J
Piekrītu - es, Diena.lv prezidentu aptauja ir vienkārši smieklīga... Bet par prezidenta runu - pieļauju, ka aptaujātie eksperti negribējakļūt primitīvi un neminēja, taču noteikti visi pamanīja, ka šo četru gadu laikā dakteris Zatlers nav iemācījies publiski uzstāties, nolasīšana no lapas joprojām sagādā grūtības - tik daudz pārteikšanās un nepareizi izlasītu vārdu, nebaudāma uzruna. Tāpat arī pilnīgi visiem palika skaidrs, ka dakterim nav sava viedokļa, ir Roberta ķīļa un Co izdarītais darbs, uzrakstītie viedokļi - kas nav tas sliktākais, prezidenta amatā esošam nav jābūt viszinim, bet tomēr, kaut kādai stājai un viedoklim jābūt. Atbildes uz auditorijas jautājumiem parādīja tikai un vienīgi mediju treniņa rezultātu - vispārīgu pļāpāšanu un nekā nepateikšanu, nevis inteliģenta cilvēka spēcīgu mugurkaulu. Un intervija ar Pozneru - ui, ui, ui - dakteris parunājās ar krievu medijiem, nevis Latvijas valsts prezidents.
erty
e
dienas prieks - pat lūzerim Vanagam ir lielāks atbalsts nekā hūtei, kuram kā zīmīgi ar veselību tā pašvakāk kad tiesībsargājošas institūcijas rūpīgāk par viņu interesējas......
es
e
Labāk pajautājiet, kā vērtējam dienas.lv aptauju ar iespēju izvēlēties kandidātu no 5 dienas.lv izvēlētajiem dīvainīšiem. Baigi foršā aptauja, ne, Vaikuli?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas