Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aptauja: Labākie preses sekretāri Vaikulis un Andiņš

Apkopoti rezultāti trešajai 7guru.lv aptaujai, kuras laikā žurnālisti novērtēja, cik viegli iegūt informāciju un sadarboties ar sabiedrisko attiecību speciālistiem valsts un privātajām iestādēs. Kopumā tika aptaujāti 93 žurnālisti dažādos Latvijas nacionālajos un reģionālajos medijos.

Visprofesionālāk pārstāvēto valsts un pašvaldības iestāžu vidū dominēja Liepājas pašvaldība un Labklājības ministrija. Kā nākamās tika izdalītas Ventspils un Salacgrīvas dome. Kā labākais minēts bijušais Ministru prezidenta Ivara Godmaņa preses sekretārs Edgars Vaikulis un VUGD (Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests), liecina 7guru.lv aptauja.

Aptaujas laikā atzinīgi tika novērtētas arī citas valsts sektoru pārstāvošas iestādes un atsevišķi to pārstāvji, piemēram, Valda Zatlera preses sekretāre Ilze Rassa un Latvenergo preses sekretārs Andris Siksnis.

Privātajā sektorā arī šogad labākais – Maxima preses sekretārs Ivars Andiņš. Viņš ieguvis visaugstāko novērtējumu jau otro gadu pēc kārtas.

Šogad labāko vidū nosauktas arī vairākas bankas, tostarp Swedbank, SEB un Nordea.  Joprojām žurnālisti augstu vērtē Maiju Celmiņu, kura bijusi Lattelecom, vēlāk Valsts prezidenta pārstāve, bet šobrīd strādā par Parex bankas vadītāja Nila Melngaiļa preses sekretāri.

Visaugstāk novērtētās aģentūras – P.R.A.E., Eksodus Integrētās Komunikācijas, Hill and Knowlton.

Savukārt visneprofesionālāk, pēc žurnālistu vērtējuma, strādā Rīgas domes pārstāvji, arī Finanšu ministrijas un Rīgas Satiksme.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas