Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aptauja: Latvijas iedzīvotāji ir neapmierināti ar valdības darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
čiks.
č
Mīļie cilvēki neesiet tik ļauni.Valdis Dombrovskis, tāpat kā mēs visi,pirmāmkārtām, ir vienkārši cilvēks,kurš ilgoas pēc prieka ,pēc cilvēku mīlestības un cieņas.Nejauciet vienkārši cilvēka personu ar to ko ,ko cilvēks dara. Neesiet tik ciniski. Vēliet viņam to, ko jūs paši gribētu saņemt savā dzimšanas dienā.
>Es
&
Ko nu par bezdarbniekiem Miķelsons par 5000 ls strādāt atteicās.
Ne jau
N
mans brālēns,bet tas Tautas Partijas Lielzagļis bijušais Latvenergo šefs.
  • 2
  • 0
Es
E
Bezdarbnieki atsakās strādāt par 200 ls mēnesī. Līdz kam valdība viņus novedusi. Labāk stāvēt rindās pie krišnaītu virtuvēm pēc biezputras.
Ēriks
Ē
Nu gan baijo aAmēriku atklājuši! To sen jau nepamanīt varētu tikai Āboltiņa un citi aprobežoti!
zagļu banda
z
Dombrovska valdība, apzogot grūtnieces, zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijas nākotni!
KLM
K
Tādēļ tiek dibināta tautas kustība ''Par Lembergu" Pat angļu tiesa piešķirs biedram Lembergam 135 miljonus, kurus biedrs Lembergs ziedos grūtniecēm, zīdaiņiem un lielajām ģimenēm. Gaidiet angļu tiesas spriedumu - dzīve uzlabosies !
  • 3
  • 1
ezis
e
Taapat Solvita pateiks, ka tai aptaujai netic un viss ir priimaa!
Oskars
O
Bet PREMJERAM un VALDĪBAS LOCEKĻIEM ir laba DZĪVE , jo var ZAGT manas tautas NAUDU .
financenet
f
Vai tad konsolidācijas murgu tagad sauc par darbu. Sekas redzamas - nabagie mirst badā.
Vilis
V
Būt līdzautoram grāmatas rakstīšanā nav tas pats, kas būt premjeram ar reālu darbu valsts labā.
Nu nav tas
N
pats un kas no tā,Premjēram un valdībai nevar pārmest būtiskas kļudas valsts vadīšanā.Premjēru Dombrovska kungu stāda kā labu piemēru finanšu un fiskālās kārtības nodrošināšanā un stabilitātes panākšanā,netikai Eiropā,bet pat ASV ir ņēmuši vērā viņa darbu.Tikai neesu dzirdējis atsauksmes no Krievijas,bet zinu,ka Medvedjevs jau rīkojās līdīgi,kā Latvijā,lai sakārtotu valsti.
  • 2
  • 1
cilme
c
Tas butu jocigi un nesaprotami, ja Latviajs iedzivotaji butu apmierinati ar valdibas darbu, jo valdiba, ministri, prezidenti, ieredni, deputatiir pirmie kuri izlaupa Latviajs valsti un apzog Latviajs iedzivotajus Ka tas ir saprotams, ka tik nabadziga valsti kada ir Latvija, kura faktiski ir bankrptejusi, tauta dzivo neiedomajama nabadziba, posta, bezceriba, ministri, ieredni, deputati, prezidenti sanem tik lielas algas, izmanto valsts mantu savu egoisma un kaprizu apmierinasanai? Kapec Ulmansi un Freiberga lidz sodienai atrodas valsts dzivoklos, kapec viniem uz tautas rekina tiek pieskirti soferi, automasinas, sekretares, miesassargi, lielas pensijas, ls,1500/menesi? Latvijas valsti iznicinaja un izlaupija, tautu apzaga un posta iegruda pedejos 20. gados, Latvijas valsts parvalde, prezidenti, deputati, ministri, ieredni, visi valsts parvalde stradajosie.
Daudz var piekrist,
D
bet tomēr vislielākais Saeims , Prezidents un Ministrs ,Tu esi pats un tieši Tev Vajadzēja kontrolēt,kur aiziet katrs G24 latiņš,kādēļ agrāk balsoji un vēl tagad taisies balsot par Lielzagļu kabatas partijām un nepiedalies sabiedrtiskajā valsts kontroles darbā.
  • 2
  • 0
xyz
x
Mūžīgā pateicībā par aplaupīšanu. Latvijas vēsturē nav bijusi sliktāka valdība par šo... un nebūs! Purvā vedējus dažs dēvē par glābējiem.
Ko,
K
vairāk var pazaudēt,vai aplaupīt,ka pats jau esi pazaudējis savu galvu,tad jau par matiem nav ko raudāt.
  • 1
  • 0
Arturs M.
A
Tu jau līdz tam biji aplaupīts un atstāts bez biksēm,žēl,ka to pamanīji tik vēlu!!!! Nākamreiz uzliec brilli!!!
  • 3
  • 2
bimbam
b
Diemžēl Latvijas iedzīvotāji ar īpašu gudrību arī neizceļas, jo nekādi nespēj saprast, ka barankas un naudas maisi no gaisa nekrīt Jefiņš Blatlers ar savu polītklaunu trupu arī tādus brinumus nespēs veikt. Visticamāk atmošanās pēc vēlēšanām būs briesmīga un "paģiras" būs lielas!
Protams,
P
Jebkurš labumiņš,siltumiņs un mīļumiņš ir iegūstams tikai ar gaišu prātu caur uzcietību,kārtību,strādīgumu un kā tautas tradīcijās manīts,ka pateicās par labu ēdienu,dienu un darbu šodien,jo rītā var būt arī daudz,daudz sliktāk un uz to jābūt vienmēr gataviem.
  • 1
  • 0
Žuks
Ž
Pareizais virsraksts: Aptaujātie iedzīvotāji pārsvarā ir nemierā ar valdības darbu
Es esmu apmierināts
E
ar Valdības darbu,bet mani nekad neaptaujā.
  • 2
  • 0
west
w
Nodokļu nemaksātāji un mūžigie pabalstu lūdzēji vienmēr ir neapmierināti ar citu darbu.
Pilnīgi pareizi.
P
Ir ļoti daudz pat jauni,stipri cilvēki,kas zināmu veselības problēmu dēl,ko mediķi arī nespēj operatīvi novērst,saņem gan pats gan mamma gan vecamāte pensiju,visas atlaides braukāt autobusos un tik tiešām pārmet tikai valdībai,ka vēl tur kaut kādus pakalpojumus nav vēl sasnieguši.Grūti labojama lieta,bet jāsāk ar visu Veiksmīgu Latvijas pilsoņu audzināšanu izglītošanos bērnu dārzos un skolās.Protams,mazākspējigiem dzīvē jāpalīdz,bet principā jebkuram pilsonim veselība,dzīvība un labklājība karājās diedziņā,matiņā,kas var arī trūkt.
  • 2
  • 0
Viss tas ir
V
Meļi,meļi,meļi.Valdība visi kopumā strādāja labi savu iespēju robežās un ar nākošajam Saeima vēlēšanām tautai vēl jāatbrīvojās no oligarhu varas,jo ja oligarhs ir ievēlēts vai caur partiju atbalstīts,tad oligarhi šo iespēju izmanto tikai savas bagātības un varas nostiprināšanai un protams tas ļoti,ļoti ļoti traucē jebkura ministra vai augsta ierēdņa darbu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas