Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Aptauja: Premjera amatā Ušakovu redz 20% iedzīvotāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
,Nu ir it kā dubultā morāle
,
no vienas puses ir iemīlējis šo zemi Latviju,ziedo savu darbu un zināšanas tās attīstībai,BET BET no otras puses viņš,kā Latvijas nacionālas valsts Rīgas pilsētas mērs iet ar ziediem,lai godinātu Padomju Savienības karejvjus,kas iebruka,pazemoja Latvijas tautu un uzspieda savas valstiskuma struktūras un attīstību,kas noveda pie visāda veida atpalicības un beigās izcīnīja un atjaunoja neatkarību no Padomijas un arī pats ir Brīvs cilvēks,un arī ārstējās labākajās klīnikās Berlīnē.
okej,bet
o
lai okupants nakoshaja maratona bizo viena virziena pari Zilupei,un nekad vairs nelien atpakal pie cilvekiem.
daunitis
d
T.s. ,,aptaujas'' vienkārši sagatavo augsni vēlēsānu rezultātu falsifikācijai.
ZOO
Z
Nezinu no kurienes viņi ņem tos aptaujas rezultātus no maniem paziņām, pat no tiem kuri kādreiz balsoja par visādu šušaru, tagad noteikti atdos savas balsis par Visu Latvijai.
Vārds
V
Un kur pārējie premjera kandidāti, piemēram, Urbanovičs.
Teikšu,
T
ka Urbanovičs savus labākos gadus un augstāko karjēru ir jau nokavējis,viņš jau pieskaitāms,jau nu pie vecās,vai vidēji vecās domāšanas,enerģijas un attīstības paaudzes.Valdis Dombrovskis ir vēl jaunākajā paaudzē,briedumā,bet ir jau vēl jaunāki,kas var mīt viņam uz papēžiem.Ušakovu es vēl neuzskatu par gatavu augstas karjēras ieņemšanai,tur vēl liels darbs gan pašam,gan palīgiem jāizdara.
  • 0
  • 0
ES, kam garšo magonES
E
veicat reiz aptauju arī citos reģionos , ne tikai Rīgā ! tad redzēsiet ko par Ušakoviem domā cilvēki ! šādu nekorektu aptaujas rezultātu dēļ SC ceļ degunu augstāk , nekā resnie vaigi atļauj (minat par ko iet runa)
K-K
K
... SC nebus vairak par 15%, jo aptauja nav ne preciza, ne ievero SC popularitates vienmerigo kritumu !
Vairāk nebūs,
V
jo ļoti progresīvi kandidāti ar krievisku izcelsmi vai uzvārdiem,ir gan ZRP,gan Vienotībā,ganVisu Latvija.Daudziem vājās Saskaņas sekotājiem,atbalstītājiem vajadzētu pārorientēties uz tādiem tiesību zinātniekiem,aktīvistiem Doktoriem,kā Loskutovs ,Judins ,ekonomikas zinātņu spīdekļi,tautsaimnieku Doktoriem Dombrovski Vjačeslavu,Makarovu un daudziem,daudziem citiem
  • 0
  • 0
ļuranovičs
ļ
Premjera amatā Ušakovu redz 20% iedzīvotāju ---------------- WTF? Pēdējo reiz kad skatījos Panorāmu, es tur redzēju Dombrovski. Tie 20% laikam halogēnās sēnes sarijušies!
soho
s
Virsraksts, Ušaka milzīgā bilde, njā..Bojār, beidz pazemoties un laidies no tā čūsku midzeņa! Diena=NRA - kā saimnieks liks, tā darīsim. p.s.btw, kapēc šodien nebija kikboksera bildes un rakstiņa???
Vērotājs
V
Es gan neredzu un negribu redzēt!
lala
l
Diena.lv rakstu nosaukumi ir apburoši :D vairums par Dombrovski, bet virsraksts - par ušakovu :D
figvams
f
Nuja, precīzi Saskaņas elektorāts arī redz.
Žuks
Ž
Lai labāk ārstējas, jo izskatās, ka viņš pat sevi neprot vadīt un skrien kā miets tik ilgi kamēr atduras zemē, kur nu vēl valsti tādam vadīt!
Zukam taisnība,
Z
ka valsti tāpat,kā bangojušā jūrā mētātu kuģīti jāvada cilvēkam,kas,kad viss apkārt viļņojās un šūpojas,galva ir mierā, mērķi redzami un sasniedzami.Pagaidām, nav labāka valsts kuģa stūrmaņa,kā Valdis Dombrovskis un es ar mierīgu sirdi balsošu par Vienotības sarakstu,kura līderis ir kompetentais un darbīgais V.Dombrovskis
  • 7
  • 0
beta
b
Atlaistajā Saeimā, cik atceros, SC tāpat prognozēja ~ 30 vietas, PLL - 15- 20, Vienotībai - 15-18. Rezultātu katrs var salīdzināt... Tagad sajūta, ka tiešām aptaujas katrs pasūta, kādas vajag...
pag ...
p
Tikko taču bija aptauja, ka (man šķiet) 40 % dod priekšroku Dombovskim. No kurienes izlīda RD šovinists?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas