Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aptauja: referendumā par Satversmes grozījumiem piedalīsies vismaz 40% vēlētāju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zirga smiekli
z
Nav ko zirgoties un smieties! Ja nu vienīgi pašiem par sevi. Paši esam politiķus izlaiduši tiktāl, ka pat mūsu hokeja komandai būs krieviski krekliņi tāpēc, lai daži partiju bosi nopelnītu gāzes biznesā ar Krieviju. Tieši tāpēc ir ļoti veselīgi vismaz vienu Saeimu atlaist, lai pārējās prastos kaunu!
XPEH
X
Zirgam žetons. Vai visas iespējamas tautas balsošanas pēdējo 17 gadu laikā nav pierādījušas, ka pēc vienalga kādam kampaņām u.c. pasākumiem Saeimā nokļūst tie paši ģīmji? Kādi varētu izskatīties vēlēšanu bileteni ārkārtas vēlēšanās? Ko jaunu mēs tajos ieraudzīsim? un vēl - neviens no TV parādītiem eksemplāriem, kas gāja parakstīties par referendumu nav varējis jēdzīgi paskaidrot, par ko tieši parakstās, tik muļķīgi gvelza "atlaist" un "man arī būs tiesības", "mēs viņiem parādīsim" utt. Izcili konstruktīva pozīcija, kaut gan salīdzinājumā ar 1905. gada latviešu tautas tiesību izpausmēm protams vērojams liels progress.
Roberts
R
Latviesu tautai jau jusu banda vairs nav atstajusi citu iespeju ka vien ,izmantot jebkuru veidu ka nomest no sava kakla so laupitaju sameistaroto koaliciju.Saja vajprata valsti,ko parvalda sis padibenes jau normalam cilvekam vairs nav iespejam pat izdzivot,nemaz nerunajot par dzivosanu.
kaķka
k
Gan jau inflācija pamudinās vēl vairāk Latvijas iedzīvotāju nekā tie 40%, doties uz referendumu, jo tautai vienkārši nebūs izvēles. Tieši darba ņēmējus inflācija sit visstiprāk! Darba devējiem jau naudas diezgan, ja neskaita, ka elektroenerģijas cenu pieaugums smagi sitīs arī pa darba devēju kabatām!
kastanis
k
Gan jau inflācija pamudinās vēl vairāk Latvijas iedzīvotāju nekā tie 40%, doties uz referendumu, jo tautai vienkārši nebūs izvēles. Tieši darba ņēmējus inflācija sit visstiprāk! Darba devējiem jau naudas diezgan, ja neskaita, ka elektroenerģijas cenu pieaugums smagi sitīs arī pa darba devēju kabatām!
Pareizi!
P
...Pensiju fondi tiek izlaupīti, "uzkrājumi" nesedz pat piekto daļu no inflācijas procenta! Vai pie tā soross ir vainīgs? Nē! Vietējie kampēji! Tāpēc visiem ir jāiet uz referendumu, lai atbrīvotos no šiem liekēžiem! * Pilnībā atbalstu ----> VISI UZ REFERENDUMU ! Un VISI UZ PARAKSTĪŠANOS PAR PENSIJU LIKUMU !
anonīmais šakālis>
a
Nu pēc parasta inženiera neizklausies, drīzāk pēc čekas skolas demagoģijas inženiera. No 214 tūkstošiem parakstītāju, tikai 10 tūkstoši darba ņēmēju? Tu domā, ka darba ņēmēji ir mazohisti? Saeima šiem uzkrauj lielākos nodokļus Eiropas Savienībā, bet viņi par to priecāsies? Pasaulē lielākā inflācija (hiperinflācija, kā Godmanis Domburšovā teica (lielāka tikai Zimbabvē)), bet darba ņēmējiem tas patīk? Laikam no laimes zemes bēg uz Īriju arī dēļ mazohistiskām tieksmēm? Kur ir depresija? Visur - izglītības iestādēs, medicīnas iestādēs, policijā, armijā, veikalos u.c., jo cilvēki apzinās, ka nevar atļauties saviem bērniem nodrošināt cilvēka cienīgus dzīves apstākļus (mājokli), nevarēs nodrošināt ar augstāko izglītību. Pensiju fondi tiek izlaupīti, "uzkrājumi" nesedz pat piekto daļu no inflācijas procenta! Vai pie tā soross ir vainīgs? Nē! Vietējie kampēji! Tāpēc visiem ir jāiet uz referendumu, lai atbrīvotos no šiem liekēžiem!
maxis
m
Referenduma drauds ir vienīgais, kas pēdējos mēnešus atturējis Šķēles un Šlesera bandiniekus no jaunu cūcību strādāšanas. Veči turējās klusi un maziņi līdz ceturtdienai un cerēja "už proņesjot". Bet nekā, būs vien šiem jātur zaglīgie pirkstiņi kabatā līdz referendumam. Kaut projekti jau tiek cītīgi gatavoti - gāzes stacijas par krievu čekistu naudu utmlīdz. Ja referendumā nenocirtism tos pirkstus, varat būt droši - pēc referenduma tie zags un cūkosies kā nekad agrāk.
@
@
Kas dod darbu, tas arī atlaiž. Kas ievēl, tie arī izvēl. Šī Saeima ir tāds unikums, ka to patiesībā vajadzētu iekonservēt un saglabāt citu paaudžu biedēšanai.
Zirgs
Z
man patiktu, ja to Saeimu tiešām rīt atlaistu. Nu piemērm zatlers izkāptu no gultas ar zelta kāju un izdomātu: nu kāpēc man neatlais Saeimu! Latvija iztērētu dažus miljonus jaunām vēlēšanām, kamēr gatavotos vēlēšanām, būtu kā parasti: neviens nestrādātu, visi zagtu, tiktu pieņemti tikai populistiski lēmumi, valsts grimtu vēl dziļākā nabadzībā. Pēcvēlēšanu rītā mēs pamostos un konstatētu, ka Saeimā sēž tie paši vēži gandrīz vai tajās pat kulītēs. Un varētu atkal atlaist Saeimu un tā bezgalīgi daudz reizes...
8:30
8
Ja vēl izdotos pieņemt likumu, ka visu referendumu izdevumus jāatmaksā tām partijām, kuru vainas dēļ tos nācies rīkot...
AV
A
Protams, sagaidāms, ka būs AKTĪVA pretdarbība no valdošo puses, t.i., galvas tiks sajauktas ar prezidenta izveidotās komisijas iesniegto priekšlikumu reklamēšanu - sak', arodbiedrību priekšlikumi ir nekvalitatīvi, mēs izveidosim labākus, tāpēc nav jēgas iet uz referendumu. Atkal tiks malts arguments par Saeimas atlaišanas iespēju ar 15 procentiem balsu. Referenduma datums tiks noteikts iespējami vissliktākais. Tiks propagandēts viedoklis, ka nav ko iet, jo tikpat neko nevarēšot panākt. Protams, neizpaliks arī dažādas pozitīvisma kampaņas. Šajā lietā mani priecē /lai cik tas dīvaini arī nebūtu!!!!!/ inflācijas kāpums - cilvēki būs nokaitināti, tāpēc varbūt tomēr uz referendumu aizies. Nē, man nav zudis saprāts - mēs esam daudz cietuši, izcietīsim arī šo cenu plosīšanos, bet tos , kuri šo inflāciju "sastrādāja" tomēr varēsim nolikt pie vietas. Tā nu jau iepriekš jūtu gandarījumu par tiem daudzajiem domubiedriem, kuri referendumā piedalīsies un dos tautai iespēju atlaist Saeimu, ja deputāti nestrādā Latvijas labā.
Raivo Štrēms
R
Piekrītu tev .
kukus
k
nespringsti atbildēt, vai neredzi, ka te viens vai divi cilvēki grib sevi nosaukt par tautu, turklāt tie paši vēl pirms stundas bijuši "purvā".
Raivo Štrēms
R
Biju sliktākās domās par tevi,atvaino.Dažos punktos tev pilnīgi piekrītu.Kā saka Godmanis BET,KĀDAS PIE VELNA SOROSAM DRĪKST BŪT INTRESES LATVIJĀ UN PIE TAM VĒL ATLAIST SAIMU. TĀTAD TU APSTIPRINI ,KA VISS TAS IR SOROSA PIRKSTS? PAR DEPESIJU,NEĒSMU DARBA DE VĒJS ESMU VIENĶRŠ INŽENIERI,BET KAUT KĀDA TOTĀLĀ DEPRESIJA MANI UN MAN APKĀRTĒJOS CILVĒKUS NAV SKĀRUSI .MĒ VIENKĀRŠI LABI STRĀDĀJAM UN PAR DZĪVI NESŪDZAMIES KO NEVARĒTU TEIKT PAE TIEM SLEISTIEM KS VIENMĒR RAUD ,KA VISS IR SLIKTI UN VAINO CITUS TIKAI NE PAŠI SEVI.PAR TIEM DARBA ŅĒMĒJIEM LABĀK BŪTU KLUSĒJIS.LABI JA KĀDI PIECI PRCENTI DARBAŅĒMĒJU GĀJA PARAKSTĪTIES,JO VIŅIE VINKĀRŠI NAV LAIKA TĀDĀM MUĻĶĪBĀ. VIŅIEM IR JĀSTRĀDĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas