Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aptauja: Referendumā varētu piedalīties vairāk nekā puse balsstiesīgo

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aita
A
Mees arii iesim,un balsosim ,,par,, .Skatoties kaa taas paarrijushaas augshas trako lai tikai cilveeki neietu uz referendumu es saprotu ka ir jaaiet,jo tieshaam neliela nelieshu saujinja var izriikoties kaa grib,vinjiem pietiek naudinjas visam,bet paareejiem kaa iznaak.Ar vaardu sakot shii naudinja man,shii arii man,nu veel shitaa arii man,bet kas paliek paari pasviediisim jums.IR JAAIET,bALSOJIET KAA VEELATIES BET IR JAAIET!
Protams, par!
P
Ja valdība ar valsts budžetu rīkotos taupīgi, es neietu, jo naudas jau tiešām ir tik, cik ir. Bet skatoties, kā šī sūri, grūti nopelnītā nodokļu nauda tiek izšķērdēta, kā nesaimnieciskums valda ik uz soļu, tomēr iešu un balsošu par. Valstvīru, deputātu, dažādu aģentūru un padomju darbinieku algas un citi bonusi /komandējumi, piemaksas, vadības līgumi, prēmijas, telefonu rēķinu apmaksa, īres maksas kompensācijas utt./ sniedzas tūkstošos - tam visam nauda nez kāpēc pietiek. Bet pensionāriem, kas jau tā jūtas slikti, jo ir veci, slimi un nabagi, savas dzīves pēdējās dienas jāpavada ubagu statusā. Tas ir nelietīgi - cita vārda man nav! Es iešu!
Iešu
I
Es gribu lai lielākā daļa pensionāru vismaz to atvēlēto gadu var maizei sviestu uzsmērēt! Budžetā naudiņas valdošo prēmijām vienalga pietiks! Un luksa autiņiem arī! Komandējumiem arī! Un arī dārgajiem projektiņiem :)
Lelle
L
Jau valdošie kretīni jau 6 gadus uztur e-lietu ministriju, bet nav ieviesuši ne e-parakstus, ne balsošanu caur Internetu, jo baidās, ka lielākā daļa tautas tad nobalsotu. Arī iepriekšējā referenduma būtu pietiekams balsotāju skaits, jo šodien daudziem laukos jau ir Internetpieslēgums, bet nav transporta, benzīna un satiksmes, lai nokļūtu vēlēšanu iecirkņos.
Lelle
L
Jābūt pilnīgi debīliem, lai neaizietu un nenobalsotu "PAR", bet būtība pret valdošo kretīnu bandu.
NPPIP Viesturs
N
Ko tik par spīti neizdomāsi! Vajag tomēr ar galvu arī domāt ;)
ss
s
suka
mob
m
Nu un kārtējo reizi Cimdars uztaisīs kā vajag(ne jau tautai).
annamarija
a
Ak, tad neiesiet, lai «nesagrautu sistēmu»? Izrādās, ka DIENU vairāk lasa valdošo nozombētie vai tiem, kam pensija tuvu pustūkstotim, bet, ja saņem algu, tad tādu kā allikiem, purniem un citiem kuri valdošajai kliķei palīdz īstenot genocīdu pret savu tautu. Nekas: pienāks laiks un jūs tiesās TAUTAS TRIBUNĀLS!
Jā,
J
TAGAD vēlēšanu komisijas referendumam patiesi ir gatavas. 1)Vēlēšanu komisijas loceklis ir televīzijā paspējis iztaisīt aģitācviju, ka uz referendumu nevajag iet, 2)Pensionāriem labklājības ministrijas draudi ar Ainas Verzes avīes starpniecību ir savlaicīgi izsūtīti 3) Elektroniskā balsošana nav ieviesta, lai balsotājiem būtu grūtāk nobalsot un kvorums grūtāk savācams 4)Cimdars ir paziņojis, ka katrs vēlēšanu komisijas loceklis drīkst aģitēt tautu neiet uz balsošanu, lai kvorums nesavāktos
Māris B
M
Referendums ir Principiāls - par to, vai valstij jāmazina pilnīgi nenormālā sociālā plaisa, ko pati radījusi, vai nē. Man apnicis, ka valdošie bāž vati ausīs un nevīžo izveidot cilvēcisku valsts budžetu. Bet visvairāk sāp sirds par tiem, kuriem valdība ir spējusi izskalot smadzenes un sabiedēt ar plikas miglas pūšanu.
Vecais
V
Ja valdībai nepatīk referendums, tad ir jāiet... noteikti jāiet.
fakts
f
Tie ir tikai fakti bet domāju ka uz vēlēšanām ies tikai 10% BALSTIESĪGO un ne visi pensjonāri tā tas būs
zvirbulēns
z
Piedodiet, bet, manuprāt, Jūs esat pavirši piegājis šai svarīgajai lietai, jo Jums tak nebija šķēršļu uz vēstniecību izlidot savlaicīgi :) P.S. :))))
pret
p
Esmu PRET. Nebalsošu, ja līdz vakaram 20:00 nebūs savākts nepieciešamais balsu skaits (vai tuvu tam). Ja būs: iešu un balsošu PRET. Un nevajag teikt, ka nepiedalīšanās ir ignorēšana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Rīt laikrakstā


Plašāku A. Freimaņa komentāru par aptaujas rezultātiem lasiet rīt laikrakstā Diena!


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas