Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Aptaujā ZZS atbalstu palielina, TP noturas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
WWW
W
Valsts budžetā sākotnēji paši ZZS iesniedz priekšlikumu par subsīdijām zemniekiem, bet, kad jābalso, tad nobalso "pret" un naudu iedod trūcīgajai Ventspilij bibliotekas būvniecībai.
garsija
g
mani interesē, ko aptaujā. kāpēc neviens no paziņām/draugiem/radiem nekad nav aptaujāts? no kurienes šie dati rodas?
>>> pamela » Jānim
&
Tapēc arī Latvija vislaik būs korumpēta etnokrātija;)
pmlks
p
manuprāt galvenais sliktais Tautas Posta (TP) grupējuma darbs nebūt nav tās šeptes ar īpašumiem (to piekopuši daudzi un TP šai ziņā nav oriģināli), bet gan tirgus spekulantu ētikas ieviešana Latvijas politikā! Un ja paskatās, kas tad ir Tautas Posta (TP) grupējuma līderi, tad redzam, ka tur ir gan puķu andelmanis šeptmanis, bijušais komsorgs lietotu auto tirgotājs, plašā mēroga mehanizators-zemnieks-finansists-karavadons, plaša profila balamute zemnieks-finansists-mediķis-gaišreģis ASV vēstniecības vērotājs, kāds briļains maza auguma skandalozs RD darbinieks, kurš sevi pasludinājis par ekonomikas guru. Visai izteiksmīga buķete, kura amatpersonas valstī izvirza pēc "lielākā kretīna" principa un ar apšaubāmiem "korišiem ģēlas kruķī" mums visiem tik mīļjā krievu valodā!
pmlks
p
tev ir liela taisnība! Taču latvietis aptaujās melo ne tikai par iešanu uz vēlēšanām, bet arī par savu izvēli! Īstais latvietis, izņemot dažus "jāņus", kuru uzdevums iespējams ir radīt priekštatu, ka SC nemaz nav krievu partija, nespēj pat sev atdzīties, ka nolēmis sodīt kašķīgos latviešu politiķus, balsojot par krieviski runājošiem bijušajiem poļitrukiem, hozaistvenņikiem un komsorgiem.
vilburs
v
Tas, ka SC ir gandrīz 12% atbalstītāju, negarantē, ka viņi varētu būt nākamajā valdībā. Latvieši par viņiem neatdos savas balsis, jo SC ir pārāk krievvalodīgs,pārāk uz Maskavu tendēts,tapēc, ka tur ir Rubiks, jo sociālismu un komunismu diezin vai celsim. Galvenā cīņa būs starp latviešu partijām. Manuprāt JL, PS un SCP ir pēdējais laiks kļūt aktīvākiem, pamanāmākiem. Cīņa pret korupciju ir ārkārtīgi svarīga, tomēr nedrīkstētu aizmirst par valsts attīstību kopumā. Latviskajai opozīcijai vajadzētu veidot tādu kā ēnu kabinetu, kur katrs būtu lietas kursā par kādu no nozarēm. Tad varētu daudz efektīvāk kritizēt valdošo koalīciju. Ja opozīcija rūpīgi izstudētu visu ministriju izdevumus, veiktu funkciju auditu ministrijās, tādā veidā būtu pilnīgi skaidrs kā reformēt valsts pārvaldi, lai tā nebūtu visdārgākā Eiropā.Piesaistiet I.Sudrabas kundzi pie šiem aprēķiniem. Varbūt, ka mēs daudz ko varam pārņemt no kaimiņu igauņu pieredzes.Tas ir opozīcijas uzdevums un iespējas, jo pašreizējā koalīcija, šķiet to pēc būtības nedarīs. Pašreizējā situācijā opozīcija vairs nevar atļauties būt slinka, to parāda reitingi. Valdošās koalīcijas spēki ar pašreklāmu sevi pozicionē kā darītājus. Darīt jau var daudz ko un ja šī darīšana notiek oligarhu interesēs, tad, paldies, labāk nevajag.
pmlks
p
man bail, ka tu kļūdies! :( Tādu stulbeņu kā šitas "Jānis" starp latviešiem ir pietiekoši daudz un paliek tikai vairāk! :( Iespējams, ka tās ir krievu propogandas seriālu skatīšanās sekas! Liela nozīme, protams, ir Tautas Posta (TP) grupējuma formālo un neformālo līderu piekoptajam absolūti ciniskajam un jebkādas ētikas un morāli ignorējošajam vadības stilam. Tas pazemina arī vēlētāja ētiskos standartus, vēlētājs sāk "izvēlēties mazāko ļaunumu", kas pati par sevi ir absolūti destruktīva rīcība. Tautas Posta (TP) gupējums jau 5 gadus kā galveno ļaunumu visās savās publisko uztāšanos gadījumos pozicionē JL! Tautas Posta (TP) grupējuma līderi NEVIENā savas uzstāšanās reizē pirms pāris gadiem neiztika bez JL nopulgošanas un apvainošanas bez maz vai dinozauru izmiršanā pirms 65 miljoniem gadu, SAVUKĀRT par SC un pat par PCTVL netika teikts NEVIENS kritisks vārds! To var saukt arī par neirolingvistisko programēšanu! Zalāns jau ierēc par visu! Navajag aizmirst, ka Saskaņas centrs ir VISVAIRĀK dažādos skandālos iesaistītā partija, taču šiem skandāliem NEVIEN NEKAD NAV DEVIS TĀDU gaitu kā Repšes kriminālprocesam, ko veselus 2 gadus "pētīja" pat īpaša Saeimas komisija ar intelektuāli Šmitu priekšgalā, lai pēc šiem milzu pūliņiem (kā es jau to prognozēju pašā sākumā) zaudētu pilnīgi jebkādu interesi par to tikldz beidzās Saeimas vēlēšanas!
ZBL
Z
SC jau bija pie varas Kalvīša un Emša mazākumvaldībās, to vēlētājiem der atcerēties. Nevajag arī satraukties par SC augstajiem reitingiem, jo tie tādi ir bijuši visus šos gadus, tikai kādu laiku atpakaļ cilvēki baidījās atklāt par ko balsos, tā pat kā tagad nesaka , ka neies uz vēlēšanām, jo 15% ir smieklīgi zems līmenis, jo patiesībā neaizies kādi 40-50%.
Svins
S
kāpēc ZZS ir tik augsts reitings? ar ko tas skaidrojams?
pamela
p
Kurš līdz šim līdzēja resnajiem kalvīšiem palikt pie budžeta portfeļa?Ja SC,PCTVL nebalsotu kā vajag TP,LPP/LC ,tad sen jau būtu cita pozīcija valdībā.un valstī.Par balsošanu par labu pozīcijai,SC,PCTVL saņem bonusus,piem.,izremontēt kādu pareizticīgo baznicu vai skolu.SC balso pretēji tikai !! ,t.s.,krievvalodīgos jautājumos.NU PAŅEM UN IZLASI SC ,PCTVL partiju deklarāciju,programmas !!Kamēr nav pie ruļļiem,Ušakovs,Urbanovičs tēlo "rietumniekus".Palasi krievu presē šo šovinistu intervijas.Tu pat nevari iedomāties KĀDA !! būs aktivitāte no krievu puses vēlēšanās,JO viņi ir vienoti,viņiem IR MĒRĶIS -- lai krievi pārņemtu varu kā Rīgā,tā VALSTĪ.Tad tu kā svētkus atcerēsies 1988.g.,JO tagad IR cilvēktiesības un Strasbūra,ko krievi / ne letiņi /prot veikli IZMANTOT.Jābūt NEIEDOMĀJAMI STULBAM lai neietu uz vēlēšanām.,jo tas nāks par laBU KRIEVU PARTIJĀM. Tie reitingi ir pilnīgi priekš kaķiem.SC var būt virspusē tikai ap-taujājot krievus.Domājošs un politikām norisēm sekojošs letiņš NEKAD !! nebalsos par SC ,Jo tā ir kaut cik latviskas Latvijas likvidācija ar Hapilova rociņām.
Ērglis
Ē
Ja palasīsi atpakaļ, es šādas aptaujas nopietni nekad neesmu uztvēris. Tas tāpēc, ka ir bijusi zināma pieredze to veidošanā. Pat ja JL būtu 20%, diezvai es tās uztvertu nopietnāk. Turklāt ja ievēroji JL pirmajās vēlēšanās dabūtie tuvu 20% nekādi viņiem nepalīdzeja šo varu realizēt :)
vai nav apnicis gvelzt?
v
Par neveiksminiekiem nevar saukt PS ( Kalniete un Kristovskis) partijā esošo intelektuālo potenciālu -- profesorus: Druvieti, Kursīti, Čepāni, Šadurski,redzamākos JL bijušos pašaldību vadītājus, pašu Kalnieti un Kristovski, kam reitings ir ļoti augsts. Skaudība un nenovīdība, kā arī bezspēcība par zaudēto no Jūsu puses vairāk nekas....
> ērglis
&
Kur Jūs, cienījamais, bijāt tad, kad JL bija virs 5%? Vai tad aptaujai nebija ne vainas?
pāķis
p
Pardon- uzskatīt!
pāķis>WWW
p
Ne vella, tur nu ir alošanās, nevajag tik pagastļaudis uzskatīl par par lohiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VĒL:


Jaunākie Latvijas Faktu partiju reitingi. Uzzini, kā sadalītos balsis, ja vēlēšanas notiktu rīt! Tabulās arī pēdējo trīs mēnešu datu salīdzinājums.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas