Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Apzog arī ziedot.lv; iespējams, zagļu izvēle - mērķtiecīga

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jumors
j
Ienāca prātā glupa doma, ka trešo reizi jautrīti noķers un tad tiesā viņš liecinās, ka mācījies no Bērnu slimnīcas priekšzīmes, un vispār- ar ko viņš sliktāks par mūsu valdību?
Vera
V
Ja apzog Bērnu slimnīcu, tad kādas problēmas ar Sarkano Krustu vai ziedot.lv ;((
aga
a
ejiet tak shleseru, skjeeli un parejos deputatus kuriem ir pietiekosi liela nauda, laupiit. jus no viniem dabusiet pietiekosi kas pietiks jums 4triem muuzhiem un lieciet mus, godiigos iedzivotajus mieraa. ja neatbalstat, ta vacieties vispar uz rossiju, ta simpunkt ka krievu purns to dariijis.
nv
n
es ļoti ceru, ka Dievs to redz un viņus sodīs.
Jukums
J
pazīmes:1. Iestādē ir nauda 2. Datori ar informāciju 3. Nodarbojas ar labdarību 4. Atrodas tuvumā iepriekšējai vietai varbūt vēl ko aizmirsu?
Jukums
J
OK, lai pasludina to ārkārtas stāvokli - sen jau situācija to prasa, un tad jau skatīsimes!
es
e
Tiešām izskatās, ka nevis zog, bet vairāk rakņājas pa papīriem iestādēs, kam bijis sakars ar Bērnu slimnīcu. Ļoti aizdomīgi
bookmaker
b
Gribētu dzirdēt tautiešu prognozes. Uz ko liekam? Kas būs nākamais objekts???
trusis nejaukais
t
tapēc, ka nebaidās no policijas, tā ir impotenta, pienākumus pilnīt nespējīga organizācija, kas tikai eksistē ķelsīša pēc, noslauc budžetu un nodrošina jumtu savējiem likumīgajiem zagļiem, par pārējiem tai nospļauties, var tikai pamācīt vēl ar padomiem - sargājiet savus datorus labāk - tas nekas, ka ir signalizācija un apsardze ierodas laicīgi, policijai te nav nekā darāma, jo lūk neviens jau nav noķēris zagli pie rokas un aizvedis uz policiju - tātad zagļa nav. perfekti.
lūriķis
l
Vai tad šleseristi un lembergveidīgie ir latvieši?
lūriķis
l
Ja valstī tiek izsludināts ārkārtas stāvoklis,tad panikas cēlājus pielidzina pārējiem noziedzniekiem,laupītājiem,marodieriemm u.t.t.
lux
l
Cik gan nelietīgam jābūt cilvēkam, lai apzagtu labdarības iestādes. Kaut viņiem pašiem nekad nebūtu palīdzība jālūdz. Atklājas pamazām, ka latviešu strādīgums un visas citi pozitīvie mīti attiecībā uz latviešiem, tagad izpaužas vērienīgā zagšanā. Neuzskatu, ka tas, ka ŠLESERS, Lembergs iedzīvojas uz budzēta līdzekļu rēķina, dod tiesības zagt, dedzināt strādīgo kaimiņu kūtis un tml.
Jukums
J
Pirms dažiem mēnešiem jau politoloģe Ilze Ostrovska prognozēja, ka var nonākt līdz galējām situācijām - piemēram, bruņotām bandām apturēt un aplaupīt tramvaju uz Maskavas ielas. Liekas, ka uz to pusi mēs arī virzamies un drīz iespējama arī pilnīgi atklāta laupīšana ielās. Acīmredzot, vienīgā cerība šādos gadījumos būtu nēsāt ieroci un šaut pretī, jo uz policiju cerības mazas - tā vienkārši jūk ārā.
konspirators
k
Es arī domāju, ka zagļi mērķtiecīgi izvēlas tās labdarības organizācijas, caur kurām gājuši ziedojumi uz bērnu slimnīcu.
Ilmārs
I
Tā nav zagšana, tas jau ir marodierisms. Krīzes skarta zeme ir kas līdzīgs kara skartai. Tāpēc marodierus attiecīgi ir arī jāsoda, protams, ja kāds tos tiešām notvers. Tam vīram, kas filmēja auto apzadzējus, drīzāk vajadzēja snaipera šauteni iegādāties.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas