Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ar aizdevējiem panāk "kopīgu izpratni", ka budžets jākonsolidē par 395-440 miljoniem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dikļu pils
D
Neo publicētie valsts iestāžu algu saraksti ir vieta, kur atrast 400 miljonus.
h
h
Dombrovska savārītos mēslus esam uzkrāvuši uz sava kakla.
Lūk, tas ir Triumfs!
L
Gods kalpot biezajiem! Vienotības triumfs, 08.06.2010 12:07 Redz kur Jums tautieši Vienotības manna!!!!Balsojiet par Vienotību un mūžigi būsiet basi un badīgi! Lai nākamā gada valsts budžetā spētu konsolidēt aptuveni 400 miljonus latu, līdzekļus ir plānots atrast aptuveni vienādās proporcijās samazinot valsts izdevumus un palielinot ieņēmumus no nodokļiem, to skaitā ceļot PVN un nekustamā īpašuma nodokļa likmi. Tā, atsaucoties uz avotiem, kas iepazinušies ar valdības un starptautisko aizdevēju vienošanās projektu, ziņo „Dienas Bizness”.
psihoterapeits
p
tavs naakamais valdnieks driizaak seediisies čohaa , tu pats saproti ko te sludini???... diemžeel arii garaa vaaji ļautiņi tiek pie kompja...
nu
n
A bilde ta kāda "zīmīga" - pie Okupantu muzeja >:LOL
nu
n
Līdz šim gan NEKAS nav liecinājis, ka premjers vispār ir spējīgs ko sarunāt! :DDD
fiksais
f
Īzī pīzī - tas nozīmē, ka Latvijā no darba tiks atlaisti 100 līdz 150 tūkstoši darbinieku... Bet ja nopietni, tad cik var saprast, tad valdība gatavo dažāda veida nodokļus un nodevas - būtiski tiks mainīts auto un īpašuma nodoklis. Šajā virzienā paredzēts iekasēt pusmiljardu, kas no visa tā sanāks rādīs laiks. Bet pats būtiskākais ir tas, ka valdībai nav NEKĀDU ideju kā reāli sākty pelnit un nodrošināt iedzīvotājus ar darbu.
vecis
v
Kāpēc tad vispār jāaizņemas?! A vot to prasi saviem brāļiem pēc stulbuma pakāpes - Slakterim un godmanim.
stulbs un vēl stulbāks
s
"Savukārt Dombrovskis ir atzīmējis, ka sarunās Latvijas puse ir atzīmējusi savu vēlmi palēnināt kredīta turpmāku saņemšanu, lai nevajadzīgi lieli līdzekļi nebūtu jāglabā Valsts kasē, par tiem maksājot arī procentus." (no Kasjauns) Nevajadzīgi līdzekļi??? Kāpēc tad vispār jāaizņemas?! Lai bankām katram gadījumam sagādātu drošības spilvenu? Un tāpēc iedzīvotāji tiek paverdzināti?! Banku lobiji, ne valdība. No Dombrovska un Repšes kā bijušajiem Latvijas Bankas darboņiem jau citu nav ko gaidīt. Smadzeņu vietā Excel tabulas.
Человек
Ч
"par šo faktu var pateikties tieši Lācītim, kurš šo bezvzelīna procesu uzsāka" ------ Vai nu tā būs ar to ielīšanu SVF d...sā? Vēl vakar Zatlers TV3 intervijā sacīja, ka esam izņēmuši tikai 20% no SVF atvēlētajiem 7.5 miljardiem eiro. Pie tam puse no tās naudas aizgājusi trekno gadu laikā sataisīto parādu atmaksai. Tātad īstā pateicība pienākas Kalvītim, bet balva par procesa uzsākšanu Godmanim un Nasing-spešalam.
Rinalds
R
Nezinu! Tas ir jāprasa Šleseram. Es par Šlesera "aktivitātēm" neatbildu un nekad neesmu atbildējis. Bet tas, ka mēs ļoti dziļi esam ielīduši SVF d...sā tas ir fakts. Un par šo faktu var pateikties tieši Lācītim, kurš šo bezvzelīna procesu uzsāka. Uzsveru - Dombrovskis! Dombrovskis nevis Godmanis! Godmanis uzsāka sāpīgu procesu, bet jebkurš normāls turpmākais valdības vadītājs varēja turpināt šīs sarunas daudz vairāk ievērojot tautas intereses un vajadzības!
zooVZ&zoolācis
z
. ooo, cik labi ,atkal griezējam JLVienotības lāčukam ir jāasina šķēres ,lai apgraizītu savus valsts iedzīvotājus vēl 4 vienot'ības gadu garumā lai dzīvo mūžīgi griezējs lāčuks zoopreža izauklētais
Revolt
R
ag 17:05 Help! Paskaidrojiet man, lūdzu, beidzot - ko nozīmē "budžeta kosolidācija"? Es pašu vārdu nesaprotu. Bez tam - kā var "konsolidēt" budžetu (vai darīt ar budžetu vispār kaut ko - kaut vai "bimbambinēt"), ja pats budžets 2011. vēl neeksistē? =================== Tas nozīmē prastu laupīšanu - slēgt skolas,slimnīcas un visādi citādi pasliktināt darbļaužu stāvokli.
Revolt
R
Buržuji ir jāpadzen!
Lelle
L
Braucam arvien dziļākā pakaļā...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas