Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Ar fotogrāfijām balsoja par 4.maiju

Sertificēts celtnieks būvinženieris, kam sirdslieta ir fotogrāfija, Bruno Alsiņš un SIA SNS Nodaļa darbinieks Helmuts Šembelis. Viņus vieno Latvijas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas diena — 4.maijs. Viņus trešdien par labākajām fotogrāfijām Dienas konkursā Mans 4.maijs ar pārsteiguma balvām sveica Dienas galvenā redaktore Sarmīte Ēlerte.

B.Alsiņa fotogrāfijās iemūžināts vēsturiskais brīdis 1990.gada 4.maijā Daugavmalā, kur uz manifestāciju pēc Augstākās padomes deputātu balsojuma par Neatkarības deklarāciju pulcējās tauta. B.Alsiņa lielajā fotoarhīvā esot meklējamas arī citas nu jau vēsturiskas bildes, piemēram, applūdinātais Staburags un Pērses ūdenskritums. Pašam fotogrāfam fotoklubā Rīga pēc mēneša būs personālizstāde.

H.Šembelis, kurš kopā ar saviem darba kolēģiem ik gadu atzīmē 4.maija svētkus, kopā ar ģimenēm iepazīstot Latviju, šogad 4.maijā bijis Liepājas Karostā. Viņš uzskata, ka šāda tradīcija saliedē cilvēkus un atklāj nezināmo par Latviju. H.Šembelis aicina latviešus mācīties svinēt ar prieku un atcerēties valstij nozīmīgos notikumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas