Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Ar komisāra Piebalga pēcteča izvēli vēl nesteidzas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
un
u
es arī par Verjē. Jo viņa nav tikai sektora vadītāja EK, viņa ir arī dažu firmu līdzīpašniece un vadītāja Latvijā, grāmatas autore. Galu galā, mums Briselē ir vajadzīgs rezultāts
ivs
i
Kurš stulbenis izvilks laimmigo lozi?Tāds kurš neko jēdzīgu nav darījis,ka neko nav panācis, tātad ,kārtējais pamuļķis tipa "piebalgs".
Pigeon
P
Šim amatam ideāli būtu piemērota Tatjana Verjē. Viņa ir pieredzējusi finansiste, viņai ir sistēmiska domāšana, viņa zina daudzas valodas. jauna un smpātiska!
Agnese R.
A
Varētu arī Inesi Vaideri, ekonomiste, profesore, ar pieredzi ES darbā, labi runā svešvalodās, sakari Eiroparlamentā. Precīzi atbilst šeit aprakstītajam profilam.
Econ
E
Tas, cik gudrāki ir Latvijas iedzīvotāji (Jūsu pieminētie "mēs"), parādīsies šī gada un nākošā gada ievērojamā labklājības līmeņa kritumā.
xZ
x
Jebkurš sektora vadītājs tur ir 2 galvas pārāks un zinošāks par jebkuru no augšminētajā foto redzamajiem cilvēkiem.
Kinza
K
Šausmas šausmas tikai ne to aprobežoto Rivžu vai nesakarīgo Godmani Varbūt Lembergu?
suns Reksis
s
Politiķu priekšgalā vieni zagļi, švaki izglītoti karjeristi un nogribējušās tantes... Kur ir Saulvedis?
Pičuks
P
Skaidrs. Būtu kādu laiku jāpadzīvo šādā vidē, lai saprastu šīs domas patieso būtību. Man gan šķiet, ak mēs esam maķenīt gudrāki, jo zinām vienu un otru pusi. Redz, manuprāt reveranss exPadSav ir jūtams daudzās attieksmēs un patiesas domas un uzskati ļoti atšķiras no politikas. Pie mums jau arī nekad nevar zināt, ko kurš īsteni domā.
Ok
O
A.Kiršteins būtu gana labs
.
.
" vēsta V.Dombrovskim tuvu stāvoši cilvēki, premjers uzskatot, ka Latvijai būtu jāpretendē uz amatiem finanšu un ekonomikas sadaļā. " Nu, jā. Mēs esam tik bagāti ar finanšu un ekonomikas specialīstiem. Laikam tāpēc esam uz bankrotas robežas.
jupis
j
nu nē , jaliek tokš ir Inguna Gulbe, viņa mums te ir vienkārši Einšteins brunčos. Vai ta tas nav skaidrs
Komisārs Reksis:)))
K
Cik tā Eiropā būšana izmaksā Latvijai? Un kāds ir Latvijas ieguvums no šo augstos amatus ieņēmušo cilvēku klātbūtnes Briseles kuluāros?
aptens
a
Nu neviens no saja bilde redzamajiem stulbeniem, poltiskajiem likiem neder komisara amatam. Godmanim vieta ir cietuma par Latvijas valsts izlaupisanas organizesan, iedzivotaju apzagsanu un Latvijas valsts tautsaimniecibas iznicinasanu (rezultats ir Godmana darb augli, sodienas Latvija) un genocidu pret latviesu tautu,kurs tika realizets pedejos 18 gados. Rieksitins ir komjaunatnes sekritutka un TP sakalis. RivP prasta baba, kurai vieta kada no TP zemnieku saimniecibam. Kalnietei ir pilniga nejega par ekanomiku, tautsaimniecibu. Ir jamakle izglitoti, inteligenti, godigi cilveki, kuri nav iesaistiti valsts nozagsana, iedzivotaju apzagsana, jo siem nu nav vieta ES strukturas.
janis
j
dzeltenais klācu laikrasts Diena šodien ir uzrakstījis 2 rakstus, kuros raksta par pietuvinātiem: 1) par vēja enerģiju - kaut kāda Ginta, kurš ir saistīts Spirinovski, kuram ir bijuši darījumi ar A. Šķēli, dēļ visi vēja porjekti tiek saistīti ar Šķēli un tāpēc automātiski ir slikti. 2) par iepsējamo komisāru - tiek minēts, ka pirmais kandidāts būs JL pietuvināta persona. un nevienam nav iebildumu un kritikas. Es nesaprotu, kāpēc ir šādi nevienāda attieksme. Par Latvijas komisāru - pēc Latvijas defaulta, kas iestāsies rudenī, domāju, ka vislabāk būtu, ja Latvija vienkārši atteiktos no iespējas izvirzīt savu komisaru, pretī saņemot dāvinājum dažu desmit miljonu apmērā. Nu nav vajadzīgs Latvijai komisārs, kurš šo pozīciju neizmanto Latvijas labā. Ja tomēr grib, tad ierosinu, ka Latvijai jāprasa Kultūras komisārs un tam jāizvirza Nacionālās operas direktors Žagars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas