Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ar oligarhiem – kā TV seriālos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
carlito
c
Varbūt tie daudzie tūkstoši Latvijas iedzīvotāju, kuri atbalsta ZZS un Lembergu, nedomā, ka Lembergs ir kādam kaut ko nozadzis? Tas būtu daudz vienkāršāks skaidrojums, nekā līšana cilvēku saprāta dzīlēs. Galu galā cilvēks nav nekad bijis notiesāts, tā kā pagaidām nekādi fakti par Lemberga nelietībām nav nodibināti, tik vien kā pieņēmumi un viedokļi no visām ieinteresētajām pusēm. Es par viņu nebalsoju, bet ne tāpēc, ka "zaglis", bet tāpēc, ka viņam raksturīga īstermiņa politika, kas ir pretrunā ar valsts interesēm, visādi zaļie pasākumi, lai zāģētu Rīgas ostu, piemēram. Lūk, par to vajadzētu satraukties. Beidzot varētu pievērst uzmanību lēmumu būtībai, ne tikai apspriest to pieņēmējus, jo šīs valsts attīstību un dzīvi ietekmē tieši pieņemtie lēmumi, nevis to pieņēmēju "morālā stāja" vai ārlaulības bērnu skaits.
reptilis
r
Tas tāpēc,ka daudzi vecāka gadagājuma cilvēki nesaprot ,kas tas par zvēru -oligarhs! Būtu žurnālisti rakstījuši latviski - zaglis ,kas pats raksta un pieņem likumus! Visi uzreiz visu saprastu! A,tagad visi pieraduši slēpties aiz svešvārdiem- prezentācijas,konsolidācijas,devalvācijas un eiro obligācijas..........
  • 0
  • 0
Berta
B
Par kādu Lemberga un ZZS popularitāti Zanders te murgo? Un galīgi muļķīgs ir apgalvojums, ka daļa sabiedrības ir atsvešinājusies no politiskajiem procesiem; gluži otrādi - vairāk kā jebkad daudzi grib paši iesaistīties politikā, jo sāk uzskatīt to par interesantu nodarbi.
Liekas, ka
L
lēnām mostas arī tie, ko sauc par "klanu atbalstītājiem". PĒDĒJAIS laiks! Ka nenoguļam ATKAL šo iespēju. Vakar 100.p. Preses klubā atkal visiem skaloja smadzenes Zaļo partijas pārst'āvis, sakot, ka šoreiz "nu neizdosies ievēlēt ko citu", bet...cerēsim uz nākamo reizi...pēc 3 gadiem...Apbrīnojami "klanu savaņģots līdz iekšām", varbūt cer jau uz pensiju, ka runā tik aizvēsturiskās kategorijās?
Zombijs
Z
Pie mums ir nevis parasti oligarhi, bet oligarhi-"činavnieki". Līdzīgi kā Krievijā, visi tie, kuri atrodas pie valdības grožiem, īsā laikā kļūst par miljonāriem. Galvenā atšķirība no normālām demokrātiskām valstīm ir tā, ka biznesmeņi nodarbojas ar biznesu un politiķi nodarbojas ar politiku (veicinot biznesa vidi). Savukārt pie mums vienīgie oligarhi par katru cenu raujas tikt valdībā, lai tikai izkārtotu savām rebēm labvēlīgākus nosacījumus, tādējādi kropļojot kopējo biznesa vidi (vēja parki, atkritumu bizness, airbaltic nepārskatāmība, latvijas gāze utt.). /diez vai pēc nākamajām vēlēšanām ZZS piedzīvos kārtējo popularitātes fenomenu.../
reptilis
r
Nezinu,vai Zanders lasa komentārus,bet es iesaku latviskot vārdu -oligarhs.Lai visiem latviešiem ir skaidrs!!! Oligarhs - latviski jāsaka - LIKUMĪGAIS ZAGLIS un paskaidrojums -tāds cilvēks ,kas pērk politiķus,lai tie pieņem tādus likumus,kas ļauj piesavināties SABIEDRISKO īpašumu un pieņem viņa uzņēmumiem labvēlīgus lēmumus un pasūtijumus no valsts vai pašvaldības budžeta,tātad šie cilvēki zog sabiedrības naudu NEPĀRKĀPJOT PIEŅEMTOS LIKUMUS!!!!!!
  • 0
  • 0
misters džons
m
TO savu tēlu viņš televīzijā ir izkopis perfekti,bet tad kad notiek Ventspilī kāda publiska apspriešana,uz kuru vietējā publika iet kūtri,tur viņš sevi parāda visā krāsņumā.Ja nepatīk jautājums tad var sanākt tā,ka uz tevi tiek pat bļauts.
Igors
I
Vai varat iedomāties situāciju , kad kaut kāds , no mums neatkarīgs SIETS , atsijātu tos , kas sasmērējušies ar privatizāciju . spekulāciju , ofšoriem un citām neglītām , bet pilnīgi likumīgām lietām ? Kas paliktu pāri ? Un ja no šiem cilvēkiem ievēlētu Saeimu ?
ritdienis
r
Runājot manas skolotājas v;ardiem-Nu ko""tas nekoptais vīrietis ""atkal uzrakstījis? Ak-oligarhi! Nu ir jāapbēdina-vaina nav OLIGARHOS,BET GAN""IZPILDĪTĀJOS""-par to vajag ""klaDZINĀT AR LIELU SPĒKU""!!!
Lasītājs
L
Jau bērnudārzā māca, ka zivs pūst no galvas. Ietupinās cietumā kaut vai simboliskos Lembi, Šķēli un Šleseru, un viņu pakalpiņi atkritīs paši no sevis. AR KAUT KO IR JĀSĀK.
  • 4
  • 3
Jukums
J
Uaskatu, ka arī saeimā ir jaievēro to pašu principu, ko vakar deklarēja oligarhu kapusvētkos: NESADARBOTIES AR OLIGARHIRM UN VIŅU PAKALPIŅIEM! Ir skumji skatīties, ka valstī ko mainīt mēģina Sipeniece un viņas domubiedri, bet Vienotība joprojām sadarbojas ar oligarhu lobētajam partijām.
Inga
I
Sipeniece un viņas domubiedri(samākslotais Dūle) ir neapšaubāmi politikas eksperti un tās ir ļaunas mēles, kas muld, ka viņi to visu dara publicitātes dēļ.
  • 2
  • 1
Andrītis
A
Naivais - "vienotībā" oligarhu ir pārpārēm - Berķis, Stepanovs, Ašerādens, Ēlerte, Lokenbahs, tas pats Štokenbergs u.t.t.
  • 4
  • 4
Ieva
I
Nu jā, saprast, ka cilvēks nav suns, lai pārtiktu no druskām, ko viņam atmetis cilvēks ar hūti, kas zogot mazāk....Īpaši tāpēc, ka neviens jau nav tā kārtīgi rēķinājis, cik īsti (to nemaz nevar) zog- nevar ņemt vērā tikai summas, kas ir nākušas nezin no kurienes, bet arī summas, kas ir zaudētas kādam citam par labu, jo arī tas mēdz notikt, jo saimnieks vēlas pateikties tam, kas viņu padarījis bagātāku (iedevis kukuli).
Janka
J
Īpaši vēl ja "labie" zēni ir nevarīgi, gļēvi un vienkārši muļķi, kas pie jebkuras izdevības cenšas iebāzt savā kabatā "sliktajam varonim" izbirušas banknotes...
Lasītājs
L
Par sevi spried?
  • 1
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas