Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ar pirmo numuru Saeimas vēlēšanās startēs Vienotība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
urka
u
Pagaajusajaas veeleesanaas Nr.1 bija PCTLV ........ Ljoti ceru, ka Vienotiiba ies vinju peedaas !
Kauliņu ģim.
K
Mūsu ģimene balsos par latviešu valodu un latviešu interesēm Latvijā nav grūtii saprast,ka mūsu balsis aizies VL/TBLNNK astotajam sarakstam.
anonīmais šakālis
a
Lai par jenotiem balso miljonāri, kuru intereses viņi aizstāv. Es esmu parasts reņģēdājs, tāpēc balsošu par Visu Latvijai!
Alma
A
Bet man viscaur nelaba nojauta par Lemberkiņu. Nu tak zemāk vairs nav kur! Dabūja tādu numuru, kurš vēl pēdējāks par pēdējo parteju. Ai, jūt mana sirc, pakaļā būs Vencpili un Lemberku.
!!!
!
Lieliska izloze. 1. Vienotība; 3. ZRP. Luuk skaidra koalīcija. Dombrovskis - premjers; Zatlers - Saeimas prieksseedis; Slesers aiz borta; Lembergs cietumaa. Latvija briiva no oligarhiem. Saakums labaaks nekaa to vareeja gaidiit. Taa turpinaat!
???
?
Latvija brīva no oligarhiem? Es domāju, ka uzvarot "vienotības"-ZRP tandēmam oligarhu ēra Latvijā tikai pa īstam sāksies.
  • 1
  • 3
Elva
E
Tikai par godīgu Latviju - nr.8!
:)
:
veiksmi Vienotībai!
Lelle
L
Nebūtu slikti, ja tikai pirmais četrinieks tiktu Saeimā...
Kuilis
K
Tev taisnība. Ar pirmo četrinieku būtu pilnīgi pietiekami. Pārējie šā vai tā aptaisījušies un neder.
  • 1
  • 0
Kalve
K
Balsošu tikai un vienīgi par latviešu nacionālo, par VL/TBLNNK, jo kurš gan cits latvieti šai zemē aizstāvēs, ja ne šo latviešu nacionalitāti cienoši cilvēki to es par Visu Latvijai, man nepatīk Vienotības un Zatlera multkulturālisms un viņu mērķi piesaistīt valdībaiSC, ja atzīs okupāciju, atzīs, bet darbosies svešas valsts un nācijas labā, darbosies, kā okupētā valstī, man tas nav pieņemami, ZZS jau savu latviešu nāciju nodeva, šleseristi par tiem vispār nerunāsim, tie latviešu tautu gatavi pārdot pat velnam.
Ministry of Truth
M
Skaitļi mēdz ironiski iznest cauri. Šoreiz tā būs, jūtu.
nav ironijas
n
Piemēram, Auguļa - Flika apcirkņus. Un vai tev neliekas, ka noturēšanās tur, kur viens otrs jau bļāva par gaidāmo pasaules galu, nav nopelns?
  • 0
  • 0
Ironiski
I
Kādus apcirkņus jūs grasāties slaucīt, ja nav noslēpums? Jūs taču divarpusi gadus esat galvenie šajos apcirkņos. Paši sevi slaucīsiet? Jums vienotībnieki neliekas, ka no malas jūsu tagadējā muldēšana par to, ka nu nāksiet un gāzīsiet kalnus tur, kur jūs jau tik ilgu laiku tupat un esat vietām jau piesūnojuši, izklausās komiska?
  • 1
  • 5
Ļoti ceru,
Ļ
ka šoreiz pazitīvu ticību iedvesmojošu faktu un nākotnes ieceru un kandidātu pazīmju būs pietiekoši lai vēlētāji izvēlētos labāko un pirmo sarakstu,žagaru vienotības slotu,kas nu vienreiz tīri jo tīri slaucīs apcirkņus jaunu sasniegumu ražas glabāšanai.
  • 3
  • 1
w3e
w
Lasu kā te komentos jūsmo jenotu komsomols un smejos. Kas ir? Tik švaki, ka 1.numurs loterijā jau tiek uztverts kā pēdējais glābiņš? Tie, kuri ir pārliecināti par saviem spēkiem un savu patiesību, ar tādu mērkaķošanos kā numeroloģija nenodarbojas. P.S. Kurš atceras, kas bija 1.numurs iepriekšējās Saeimas vēlēšanās? Bet tā godīgi, bez tantes gūgles palīdzības! Un kur šis 1.numurs ir palicis?
w3e
w
Nē, es neesmu "vienotības" atbalstītājs tāpēc bļāvēju un saukātāju pulciņā mani neņem :)
  • 1
  • 0
jautājums
j
Lasu kā te komentos gānās neko pateikt nevarošais, toties vareni bļaujošais w3e un domāju - tu arī no tiem angažētajiem bļaušanas un saukāšanās meistariem?
  • 0
  • 1
w3e
w
To, ka "vienotībā" ir kadri, kas prot valsts klētis izslaucīt ne mazāk tīri kā oranžisti, to nešaubos. :) Par to atbildības celšanu. Nu lai būtu, ja divarpus gados esot nr. 1 valdībā un pēdējos 9 mēnešos nr. 1 arī saeimā no tās atbildības čiks vien bija, nācās dombrovska vārdiem sakot, parādīt sarkano kartīti "vienotības" saeimai, tad varbūt 1.numurs vēlēšanu listē jūs beidzot kaut kam mobilizēs. Švaka cerība, bet varbūt tomēr. Brīnumi gadās!
  • 2
  • 3
cony
c
Tur tā lieta,ka mūsu tauta ir daudz saprotošāka,kā es vai Jūs varat iedomāties un tikai tādēl viņi izvēlēsies labāko no labākajam partijām,par viņu kompetenci,jau pierādītu darbos,ar mierīgu,izsvērtu,kompetentu līderi Premjēru Dombrovski priekšgalā,bet numeroloģijā ir labi,ka mēs esam pirmie,tas iedvesmo,ceļ atbildību un arī vēlētājiem vairo uzticību.Zinu,ka uzticība tiks atmaksāta ar perfektu un ļoti labu darbu valsts pārvaldē.Vienotībā žagari jeb slota slaucīs ļoti.ļoti tīri,būs kārtība jeb disciplīna vienāda visiem.
  • 6
  • 1
DIEVS ZIN KO DARA
D
...............
Vārds
V
Gott mit uns
  • 4
  • 0
Raitis
R
Šoreiz es balsošu par VL/TBLNNK tas bija izlemts jau iepriekš un tas tā būs manu atbalstu iegūst astotais saraksts ari mana otra pusīte balsos par Visu Latvijai, maniem bērniem vēl nav balss tiesības, bet es viņus šajā zemē gribu audzināt par latviešiem, gribu lai viņi kalpotu savai zemei un savai latviešu tautai, gribu lai viņi Latvijā dzīvotu latviskā vidē, jo pašam tas bija lemts visai nosacīti uzskatu,ka vēl joprojām dzīvojam, ja ne okupētā, tad pusokupētā zemē, kurā tiek skalotas latviešu sirdis un prāti, tiek darīts viss lai latvietis(e) atsakās no savas nacionalitātes par labu multikulturālajam globālismam, vai krieviskumam mūs sit no labās un sit no kreisās puses, bet latvieši ir sīksti es tam ticu un ticu, ka šajās vēlēšanās uzvarēs astotais saraksts.
conor
c
Nekas jauns tālākai virzībai,to ko rakstiet jūs,ka'šeit ir Latvija un šeit dzīvo arī dažādu etnisko pazīmju latvieši,ka šeit tiek stiprināta un lietota latviešu valoda un pamatā ir latviešu kultūra un tas skaidri un gaiši ir ielikts un ierakstīts Satversmē,Latvijas nacionālas valsts pamatā jeb Konstitūcijā.
  • 3
  • 2
Vārds
V
Tas cauro pastalu laimes mirklis mums jau ir piedzīvots, un ko tālāk?
  • 2
  • 6
zobgalis
z
Pirms otrā pasaules kara bija populārs E. Virzas dzejisks izteiciens: "Uzminiet kas tas ir? Sarkstā numurs trīs un prātiņš īss!"
Janis
J
Man ir 50.gadi 10.saeimas vēlēšanās balsoju par Visu Latvijai un atšķirībā no citām reizēm savu izvēli nenožēloju nevienu dienu arī šoreiz balsošu par Visu Latvijai tikai ir atšķirība no pagājušās reizes pagājušo reizi par viņiem no ģimenes balsoju es viens, bet šoreiz man pievienojas visa mana ģimene, tātad mūsu piecas balsis aiziet latviešu nacionālajai apvienībai un sarkstam Nr.8
beta > Berta
b
Kā nu ne? Par Zatlera jaunuļiem bez pieredzes taču taisās balsot vai puse Latvijas... Un viņiem pat premjera kandidāts no skolas sola tūlīt maģistros...
  • 5
  • 0
conor
c
Pagaidām VLTBLNNK un konkrēti Dzintaram ir tikai viena laba doma,ka tikai izglītošanās latviešu skolās nodrošina bilingvālās izglītošanās būtību,jo krievu valodas spiediens Latvijā jau tā mums visiem latviešiem liek izglītoties bilingvāli,kaut mēs to pat nejūtam.Ja skolās stāda bilingvālas progrāmas,tad tas strādā tikai par sliktu latviešu valodai.Tas pats,ja krievu valoda būtu otra valoda,tad faktiski Latvija būtu principā krievvalodīga.Vienotība ir spējīga valstī nodrošināt ilgstspējīgu finansu,ekonomikas,zinātnes izglītības,veselībasaizsardzības,drošības,tiesiskuma,sabiedrības saliedētības attīstību.Mūsu pretrunu pilnajai sabiedrībai ļoti piemēroti nosvērti,mierīgi,kompetenti valsts vadītāji un tādi liekas ir Prezidents Bērziņš un noteikti tāds bija ir un būs Premjērs Dombrovskis.
  • 5
  • 3
Berta
B
Par šo partiju balsot ir vēl par agru, lai vispirms izmēģina spēkus deputātu darbā ar nelielu vietu skaitu, nākošais solis - pakāpeniska ienākšana koalīcijā. Neviens skolnieks nemācās uzreiz 5. klasē, visam ir savs laiks.
  • 6
  • 7

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas