Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Ar premjera rīkojumu izveidoto darba grupu cīņai ar ēnu ekonomiku vadīs Bičevskis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
redīss
r
Jāāā,baigi skarbs piegājiens. Vakar cīņa ar kontrabandu, šodien ar ēnu ekonomiku.Vai pa lielo tas nav viens un tas pats?Un vēl tantes , kas ogas un sēnes lasa.Pimpji lielākie !
J
Šāds premjera rīkojums ir solis uz priekšu. Ēnu ekonomika nepilda valsts kasi. Tā turpināt, premjer!
.....
.
Latvijā nekas nenotiek ja blabus nav Bičevskis. Fakts un nolemtība..
@
@
Ātri gan piemirsuši daži, ne, par dzimtenes nodevības lietu? Bet ne visi, Drošības policija (DP) tā dēvētajā pasu skandāla lietā kategoriski atsakās nosaukt Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) amatpersonas, kuras tiek turētas aizdomās par pasu tirgošanu, taču DP informācija liecina, ka iespējami jauni aresti, vēstī “Neatkarīgā”. Nevainības prezumpcija vēl nav atcelta, tādēļ, kamēr šiem cilvēkiem nebūs uzrādītas apsūdzības, viņu vārdi netiks nosaukti, laikrakstam norādījis DP priekšnieks Jānis Reiniks. Viņš gan uzsvēris, ka pasu lietā būs vēl vairāki aizdomās turamie, starp kuriem, visticamāk, būs arī gan bijušās, gan esošās PMLP amatpersonas. Līdz šim vienīgā zināmā skandālā iesaistītā ir bijusī PLMP amatpersona Olita Magone. Laikā no 1999.līdz 2005.gadam Latvijā identitāšu viltošanai izmantoti bieži sastopami slāvu izcelsmes uzvārdi, kā, piemēram, Andrejevs, Belousovs, Kostins, Ignatenko u.c., liecina TV3 raidījuma “Nekā personīga” rīcībā nonākušais saraksts ar 116 personu viltotajām identitātēm, kas varētu būt līdzīgs tam, kas ir šīs lietas izmeklētāju rīcībā. Sarakstā nav Latvijas sabiedrībā pazīstamu cilvēku vārdu. Daļai viltoto personību identificētas arī pases, un redzams, ka apmēram vienā laikā ar vienādiem uzvārdiem parādījušās vairākas personas, visticamāk - vienas ģimenes pārstāvji. Viltoto personas kodu pēdējie cipari 108 gadījumos no sarakstā iekļautajiem sākas ar skaitļiem 104. Personas kodā pēdējos piecus ciparus veido šādi - pirmais apzīmē gadsimtu, nākamie trīs skaitļi ir nejauši, bet pēdējais ir kontrolsumma intervālā no 1 līdz 8. Pēdējos ciparus ņem no iepriekš nodrukātām kodu grāmatām. Tas nozīmē, ka viltoto identitāšu personu kodu nobeigumi ņemti no vienas grāmatas. Divi no sarakstā esošajiem personu kodiem pēc Uzņēmumu reģistra datiem pieder dalībniekiem Latvijā reģistrētās firmās, un pēc dokumentiem izriet, ka abas personas pie viltotajām identitātēm tikušas 2002.gadā. Viņu firmas nodarbojušās ar tirdzniecību un konsultācijām.
Oskars
O
Kāpēc nebija tāda komisija kura jau sen atbildētu par EIROPAS NAUDĀM un Latvijas NAUDU ??????
Joker
J
Vai Bicevskis gadijuma savulaik nebija LR pasu pardosanas shemas piesedzejs?
volk tambovskij
v
vajag veel piešķirt paarsimttuukstošus no budžeta ciiņai ar eenu ekonomiku , taa jau bija reiz peetiija nabadziibu ar pa budžeta liidzekļiem , taa pat bez rezultaata bija Penteļeejeva vadiitaa komisija kura mekleejz 3000 000, nofendereetus latvenergo , viss bez rezultaata , vieniigi Ādamsons , kad pateica ka nav rezultaata pedofiilijas peetiišanaa , tomeer nosauca galvenos valsts pedifīļus , neviens par to nav syuudzeejies , kautgan Birkavs soliijaas bataa sevi nomeerdeet...
Bronks
B
Ja valsts iepirkumos uzvar cenu piedāvājums, kas klaji liecina par nodokļu nemaksāšanu un piem. Ministrijas izliekas , ka tā ir veselīga konkurence, tad par ko mēs runājam???
Ledus
L
Būs tādi paši rezultāti, kā ar "0" deklarāciju, kuras ieviešanu Tauriņš savulaik virzīja.
krabis
k
Jūs laikam jokojat?
izbijis valsts patriots
i
Dombrovski-ne jau komisijai jācīnās pret ēnu ekonomiku,BET.... 1--Prezidents---panak vissu pušu sarunas pa spēles noteikumiem 2--Visas ministrijas izskauž kāda konkrēta politiska spēka lobēšanu, izskauž pat aizdomas par iespējamo melno kašu esamību 3--politikī un augsti ierēdņi ir spiesti atkāpties pēc tiem sauktiem nesmukumiem--sievu vai vīru biznesiem,Rozentāle ,kā pēc sižeta TV. 4--Pārtraukt partijām uzstādi't ultimātus. Vismaz kaut ko tādā veidā ,tad jau būs arī rezultāts.
anonīmais šakālis
a
Un neviena vārda par aplokšņu algām! Vispirms reformējiet nodokļu sistēmu, atbilstoši mūsdienu Rietumeiropas labākajiem paraugiem. Arī atbildība par nodokļu nemaksāšanu ir smieklīga!
!
!
Jēziņ! Bičevskis un cīņa ar ēnu ekonomiku? Dienas anekdote. Valdiņ, tu neko nekontrolē! Tas nu ir skaidrs.
mia
m
Bičevskis atšķirībā no Repšes un Dombrovska vismaz fišku ta rubī!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas