Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +5 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ar prezidenta atbalstu taps ekspertu panelis internetā priekšvēlēšanu solījumu izvērtēšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
fiksais
f
Visām partijām programmas ir rakstītas par labu Latviju. Visiem. Tikai NEVIENA no pie varas esošajām partijām pēdējos 20 gados nav izpildījušas NEVIENU no solījumiem! Nevienu! Jaunais Laiks, LPP/LC, Tautas Partija, SC, TB/LNNK - visa darbība ir diametrāli pretēji solītajam. Tas nozimē, ka absolūti stulbi kaut ko vēl komentēt. NEVIENA no šīm partijām NEDRĪKST tikt ievēlētā. VISAS tās melo! Vai tas tik grūti saprotams? Cik jābūt stulbai tautai lai 6 reizi ticētu kārtējām pasakām kuras turpina stāstīt vieni un tie paši ķēmi?
Lelle
L
Klons-lohs atkal tramda...
!
!
Jaunietis sāk un uzvar. Šoreiz, kopējot jau deja vu simt pirmo reizi, parādījies teju kā tāds līguma punkts Nr, 4. Pirmos trīs neredz. Kopētājs salūzis, vai? :)
Lelle
L
Vislabākais , kuri būs tie eksperti, lai pēc tam varētu pieskaitīt vēlēšanu kampaņas naudiņas noteiktām pārtijām. Viss zaņķis būs kā uz PANEĻA!
Lelle
L
Nu deputātu kandidātu madāmas jau tur tijkai tiek lūgtas uz to PANELI un Voldiņš noteiks, kura varēs tad uz augšu virzīties pie ekspertu kungiem...
jautājums
j
Ko nu , ko nu ...Vieta aizņemta...Tur jau Dzeris stāv... Vai tad neredzēji, ka Dzeris sūdzējās, ka vēlētāji tik stulbi, ka nekādi paneļi nelīdz. ? Viņš jau zina ...
panelis
p
Laipni lūgtas cienītās D;amas.Kura būs pirmā izlemjat pašas.
Lelle
L
Tu saki? Kas tam dzerītim tāds super ir, ko rādīt? Nevari man pačukstēt? Mjā , ja tagad būs preža PANELIS, tad jau citi prieka nami jātaisa ciet.
jautājums
j
Nū ...Dzeris jau mums ir eksperts par paneli...
Lelle
L
Man jau labāk dzeris uz tā PANEĻA patiktu. Tikai jautājums vai šis bez muldēšanas par Vienotību būs citādi lietaskoks?
Lelle
L
Ar prezidenta atbalstu taps ekspertu panelis internetā.., ___________________________ Vai tur visas partiju mamzeles būs uz tā paneļa? Iedomājos tās vecās pakaļas un šausmas pārņem.
dzeris
d
Ja vēlētājs būs tikpat stulbs, kā iepr. saeimas vēlēšanās, nekādi paneļi nelīdzēs.
izbijis valsts patriots
i
Zini ko izdarīja Gruzija ,lai kaut kā cīnītos ar korupciju. 100 5 nomainīja visus iekšlietu sistēmas darbiniekus. Mums gan salīdzinot ar viņiem vēl ir PARADĪZE.
Jukums
J
Vispirms lai izvērtē kā ir pildīti iepriekšējie solījumi. Un ne vien politiski, bet arī tiesiski!
izbijis valsts patriots
i
Kamēr netiks izvērtēts ,kāpēc politisko solījumu rezultātā valsts tomēr bija spiesta aiznēmties 7 miljardus nekas reāls nesanāks . Mēs nevaram visur piesaukt tikai ekonomisko krīzi. Grbētos dzirdēt vienreiz neitrālu viedokli--Kuri tad ir tie ģēniji kas visu laiku tautas vārdā ved mūsu ekonomisko lejupslīdi ,personīgo ambīciju dēļ. varbūt pienācis laiks rezumēt cik no visiem solījumiem procentuāli ir izpildīti. Tomēr ,kamēr valsts krējums ar visiem spēkiem cīnīsies par vismazāko algu ierobežojumu ,pret pirmatnejā kapitāla uzkrāšanas tempiem ,visa šī izvērtēšana godīgisakot ir tāda TUKŠA MULDĒŠANA.. tas tāpēc ka pie tā ekonomikas stabilizācijas modeļa kuru izvēlējās Latvija prasās pavisam cita pieja ,pavisam cita attieksme pret valsti.Ieteicams to attieksmi sākt pārskatīt jau no pašiem mūsu ekonomikas virzītājtēvien --Lemberga ,Šķēles ,Šlesera,ĶIrsona ,Nagļa,kalvīša darbibas . Varbūt kāds no viņiem uz laiku pat jāpabaro ar sausiņiem,lai vecinātu smadzeņu darbību.Varbūt,jo iespējami arī savādāki risinājumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas