Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Arāja: Trešais spēks koalīcijā būs Nacionālā apvienība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Objektīvi
O
Latentās nacistes Arājas viedoklis interesē vismazāk.
ksenofīls
k
"Faktiski es teiktu, ka situācija ir neapskaužama, tomēr nav nepārvarama, ja vien partijas atcerēsies, ka to galvenais uzdevums ir strādāt šīs valsts un tās iedzīvotāju labā," skaidroja D.Arāja. ------------------ Ko nozīmē: "...šīs valsts un tās iedzīvotāju labā"? Vai tas nozīmē - latviešu nācijas labā, vai nelikvidēto okupācijas seku nostiprināšanas labā ...? Jo katram loģiski domājošam ir skaidrs, ka "vilks nebūs paēdis tik ilgi, cik vien ilgi kaza centīsies palikt vesela...Vai, citiem vārdiem sakot: - krievu impērija neliksies mierā tik ilgi, cik vien ilgi Latvija būs latviska...
šāvēja šmerlī
š
Arāja, kura spiedza pirmajā zatlera preses konferencē, lai viņš uzrāda pacientu doto naudu, tagad jau vizionāra nacionāliste? Cik staru zvaigzni pielūdz šī psihiski nestabilā - sešu ž (kas maksā) vai astoņu nac auseklic, kas kauc asinīs?
>igors
&
paskaties spoguli, no kurienes no kurienes, aber kremla papagailji driz lidos pari Zilupei ddd
Igors
I
Kas tad īsti notiks , ja SC nokļūs valdībā ? Izņemot dažas eksaltētas dāmas , kas draud ar revolūciju un emigrāciju uz Austrāliju ( laikam no turienes tiks vadīta revolūcija ) , neviens īsti nemāk paskaidrot , kur īsti slēpjas tās briesmas.
Haris
H
Radikālas idejas? Roberta Ķīļa piedāvātā augstākās izglītības "devalstiskošana" - tā gan ir RADIKĀLA ideja. Ar to viss štokos?
Ritvars Eglājs
R
Kirchenšteins gan bija tik drosmīgs un izšķīrās par sadarbību ar "Saskaņas centru".
aga
a
http://www.diena.lv/blogi/valdibas-koalicijas-politiska-buvnieciba-13905846
gaida
g
ZZS ar prokremliskajiem nekad nav bijisd problēmu sastrādāties, jo tāds tādu saprot.
K-K
K
... No tavas mutes Dieva ausi ... NA ir tikai iespejamais tresais partneris - ari dazi no ZZS atbalstisso koaliciju !!!! ... Neviens laikam nedoma jo nekomente par stata izmainas rezultatiem un parejam konsekvencem taja valsts departmenta kura tiktu nozimets kads SC ministrs ar SC partijas interesu merkiem !!! ... SC vienkarsi nevar pienemt valsdiba pirms sis partijas zverestu par lojalitati Latvijas valstij un Satversmei - formala un dokumentariska veida - un apmierinosu DDD nokartosanas !!!!! ... Jo Saeima dotais zverasts tacu viniem ir pie p..... !.
Vēlētāja
V
Tad jau labāk koalīciju bez trešā spēka. Nacionālā apvienība ir ļoti slidena lieta.
Ministry of Truth
M
SC varētu deleģēt kādu strādātspējīgu ministru, ja tāds vispār atrastos, bez dalības valdībā. Pārējais, ar esošajiem SC priekšstāvjiem un tagadējo partiju apvienības sastāvu, kā arī šķidro programmu, par kuru sovjetu elektorāts balso automātiski, būtu sevis mānīšana. Atgādināšu, ka pirmā Dombrovska valdība bija mazākuma (44), bet otrajā koalīcijas balsu skaits bija par 2 mazāks nekā tagad, ja darbam vienotos V+VL+ZRP (prioritārā secībā). Tā ka problēmu izveidot valdību nav, arī saprātīgākie ZZS deputāti tās lēmumus atbalstīs.
^
^
Man patīk spocīgie izskati!
lauķe
l
Tas, ka koalīcijā jāņem nacionāļi , ir skaidrs ikvienam Latvijas patriotam...... Nedod Dievs sapīties ar krievu un lumpenlatviešu iebalsoto Kremļa varzu.....
stratēģis
s
...galvenais uzdevums ir strādāt šīs valsts un tās iedzīvotāju labā," skaidroja D.Arāja. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Pilnība piekrītot Jūsu teiktajam, taču cienot Latviju, lūdzu Jūs un visus citus komentāru autorus arī citos portālos "šīs valsts" vietā lietot "LATVIJAS valsts " u.t.t.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas