Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Arhitektiem trīs miljoni šogad, trīs — pēc gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
marazms
m
Ņemot vērā šīs cūcības, ceru,ka kāds gudrs jurists griezīsies tiesā par valsts iestāžu darbinieku algu amazināšanu! Tā taču vienkārši cilvēkiem nedrīkst samazināt algas! Lūk, te ir piemērs, saka, ka nedrīkst slēgt līgumu, bet noslēdz....kāpēc ar cilvēkiem izrīkojās kā ar reņģēdājiem????
miķelītis
m
Mēs vienkārši esam par dumju lai saprastu augsto daili. Tās ir tāpat kā ar abstrakto mākslu, ar tiem ķekšiem un ķeburiem. Tāpatās, reņģēdājiem nav dots saprast to - kāpēc par projektiem jāmaksā tādas astronomiskas summas. Kāpēc netiek rīkoti konkursi, kāpēc šādi līgumi jānoslēdz zagšus, gandrīz slepeni. Nav jau mums ar jālien novalkātos zābakos tajās operās un koncertzālēs kur kungi klausās mūziku. Bet tas jau netraucē no tautas ņemt naudu.
Lelle
L
Nu kā var noslēgt līgumu bez jebkādiem konkursiem un iepirkumiem par miljoniem, pie tam ar jaunizveidotu firmu, kura nav vēl neko uzprojektējusi un nav zināma kvalitāte?!!! Tas var notikt tikai Muļķu zemē...
es arī brīnos
e
Saprotu, ka bez upuriem neiztiek, Ķīnas mūris, piramīdas, Versaļa, Pēterburga, par to visu maksāts ar cilvēku asinīm (un kauliem:)) Bet ja tā ēka vismaz būtu fantastiski skaista! ja tā tāda būtu, tad patiktu arī parastai iedzīvotājai kā man. Bet nu nepatīk.
lienīte
l
Vismaz bildes būtu nelikuši- rādīju ārzemju draugiem un prasīju, kas tā par ēku varētu būt. Atbildes ar mākslu nebija saistītas- tas tā pieklājīgi atstāstot.
TV
T
TP sashēmotais mākoņtēva variants. Cik ilgi gļēvie latvieši cietīs TP murgus un prihvatizāciju. Visi uz 13. janvāra pasākumu!
:/
:
Arī Sīlim jau nebūs viegli to notērēt intelektuālā darbā. Katrā diennakts stundā, strādājot 365 dienas gadā iznāk 367 lati stundā. Tur smadzenēm ir jāpārkarst, es domāju.
AD
A
NU labi, līgums apturēts. Vai pie patreizējā sabiedrības sašutuma līmeņa Godmanis maz varēja riskēt rīkoties citādi. Bet kā paliek ar Demakovu? Un ar Magones firmu? Valdība uzplikšķina uz pleca un - nekas, nekas, pagaidiet mazliet, lai tauta nomierinās un gan jau ...?
Ausma
A
Kā skaidroja Bīviņa, aģentūra nekad nav teikusi, ka kāds no tās projektiem ir apturēts. "Aģentūrai projekta īstenošana ir uzticēta un tiek veikta atbilstoši Ministru kabineta rīkojumiem, kas pieņemti 2005.gadā un nav atcelti," norāda J3B pārstāve. Tātad arī visdrīzāk Godmaņa teiktais, ka līgums ir apturēts J3B nav šķērslis. Acīmredzami, ka valstī ir iestājies marodierisms un Godmanis ar TP/LPP/LC/ZZS/TB/LNNK svītu vairs nepārvalda valsti.
alkass
a
tāpēc jau arī valsts kavē algu izmaksu...
XL
X
Tā var domāt tikai tauta, kurai nav veviena pauta.
Nezinītis
N
Jā, no rakstā sniegtajām ziņām izriet, ka summas ir bez PVN. Vai arī ~6,8 milj. latu līgumsumma ir bez PVN? Tad jau valstij būs jāmaksā par 21% lielāka summa... Varbūt es kļūdos?
tauta
t
MĒS TIK REJAM, BET KARAVĀNA TIK IET UZ PRIEKŠU!!! Un NEKAS nemainisies ari pec 13. janvara...
Rukmanis
R
Nekādus maksājumus no valsts budžeta; lai tie miljonāri samet kā savus ziedojumus kultūras attīstībai, un lai nosponsorē. Atkārtoju, citādi galvas nudien ripos! Lopu bars uzmeties mums par kaklakungiem!
man
m
izskatās, ka būs kā ierasts-suņi rej, bet karavāna iet tālāk! Gribu skaidru atbildi no valdības- būs vai nebūs maksāšana šim ārprātam( vienalga, no kādiem līdzekļiem)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas