Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Arī deputātiem, iespējams, būs jāatklāj lēmumu ietekmētāji

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KAMPEEJRUKSIS
K
VISI PREMJERI ATNĀK PLIKI, NABAGI - BOMŽI , BET AIZIET KĀ 15-30 UZŅĒMUMU ĪPAŠNIEKI, VEKSEĻI PRIEKŠĀ -PAKAĻĀ , SAZAGTĀ NAUDA OFŠOROS , BET REZULTĀTA KĀ NAV TĀ NAV! IR PĒDĒJAIS LAIKS KONFISCĒT VISUS ĪPAŠUMUS UN LIKT CIETUMĀ VISU TREKNO KAMPĒJRUKŠU - GANGSTERU BANDU !!!
filozofs
f
tikai ar taadiem sveetaas inkviziicijas paņeemieniem varees izspiest ,kaa to bija atziimeejis krietnais kareivis Šveiks , proti lai dabuutu zinaat patiesiibu ,mocekļiem leeja riiklees vaarošu svinu, citaadi rezultaats buus nulle , šodien ir izdomaats taads termins ka nevainiibas prezumpcija , taatad varees iistajam lobeetajam iepuust svaarku ļipaa....
laimes luteklis
l
Tikai diskusija likuma tapšanas laikā ar vērtību radītājiem, nevis ierēdnieciskas procedūras var labot situāciju. Ievērosim, Latvijā nepastāv centrālas valsts atzītas vērtību radītāju institūcijas, pastāv darba devēji, ko veido politisķu izveidoto uzņēmumu pārstāvji. LDDK pārstāv sociālo nevis profesionālo dialogu. Nekur nepaliksim, tāpat kā visās attīstītās valstīs, būs mums jāatjauno kameru sistēma. Galvenais šajā procesā NEPIEĻAUT POLITIĶU IEPLŪŠANU VIDĒ KURA PROFESIONĀLI LEMJ PAR VĒRTĪBU RADĪŠANU, tad nekas nemainīsies. Politiķu uzdevums ir vadīt darba devēju un darba ņēmēju dialogu, protams tas ir nopietns un vajadzīgs darbs. Taču pofesionālo organizāciju izveidotām KAMERĀM ir tiesības apturēt nejēdzīgus un slēpti koruptīvus darījumus, arī likumdošanas līmenī. Piemērām šobrīd IZM veido jaunu profesionālās izglītības sistēmu un likumu, bet kvalitatīvas diskusijas ar profesionāliem nenotiek. Tiek slepus iefiltrēti priekšlikumi, kuri izmantos biezajos gados politiķu izveidotās struktūras apmācībā un kvalifikācijā, tādi novirzot milzīgas ES naudas saviem uzņēmumiem.
Diāna
D
Mani laikam ir sadzirdējuši?
DEPUTĀTS
D
ATKAL KAUT KĀDS BLEFS
es
e
besī ārā šie varbūt, iespējams, droši vien utt. kas tad tie debīlie žurnālisti ir tik stulbi, ka raksta tikai par to, kas varētu būt, bet nevis, kas ir noticis utt? Kas viņiem ir svarīgi galvenais rakstīt vienalga par ko? fak the sistem. našing spešal.
daugavas vanags
d
Labs un ilgi gaidits likums, autoram pienakas vismaz kads goda raksts, protams ka meginas likumu apiet un nenoradit pelekos kardinalus un tomer, ja tas atklasies tad naksies atbildet!
k
k
Lai Čakste atzīstas, kurš viņu ietekmēja uz Satversmes pirmo pantu!
jurists
j
interesanti, kā ar redakcionāliem priekšlikumiem? jāraksta: uz šo mani ietekmēja literatūras skolotājs, stila izpratne, priekštati par juridisko terminoloģiju, un tā tālāk?
osis
o
nu stulbs, kas stulbs.
Andrievs
A
Jānorāda ne vien to nepieciešamības pamatojums, bet arī patiesais labuma guvējs.
dep
d
šeit runā par lēmuma ietekmētājiem, bet priekšlikums nav lēmums. stulbeņiem kancelejā būtu jāsāk saprast likumdošanu un pārstāvniecību. deputāts vienmēr var pateikt, ka viņš tā domā. ārprāts, ja ierēdniecība sāks regulēt deputātu iniciatīvas.
k
k
pirms ierosināt likumu, valdībai jālasa satversmes 31. pants
Oskars
O
Man nevajag tādu SAEIMU ar nopirktiem DEPUTĀTIEM,tādus CIETUMĀ. Tad iznāk,ja latvijai uzbrūk un pie ROBEŽAS SAEIMAI noliek sili ar sapujušiem rubļiem ,tad tā pēc stundas apmaina KAROGUS ,bet es gribu ņemt AKMEŅUS un nomētat ROBEŽU PĀRKĀPĒJUS un RĪGAS IEŅĒMĒJUS.
Ak
A
Vai tad Lembergs neizmanto banku pakalpojumus? Tas man jaunums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas