Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Arī jaunā koalīcija nelikvidēs politizētās uzņēmumu padomes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Madris
M
To, ka uz pusdienas laiku nevar izvest valsti no krīzes, es arī labi saprotu, bet Godmanis vienas nakts laikā atļāvās pacelt PVN no 18% līdz 21% utt., tātad var, ja grib, bet ar gribēšanu gan ir pašvaki. Parex caurumā arī zibenīgi iemeta gandrīz miljardu, bet atplikt ar nodokļiem dividendes -to nē. Selektīva pieeja jau norāda uz korupciju, ko te vēl piebilst.
AD
A
2 lietas derētu atcerēties: - vecā jeb t.s. siles koalīcija piecieš JL kā zobu sāpes un NEKAD NEBEIGS cept plānus, kā pirmā iespējamā gadījumā no tā atbrīvoties, vislabāk pie viena to arī diskreditējot vientiesīgu vēlētāju acīs (vai tad maz bija tādu, kas vēl nesen klaigāja līdzi TP aģitbrigādei - Jl tikai uzstāda prasības, JL negrib strādāt, Jl pats aizgāja no valdības), - vecai koalīcijai ir balsu pārsvars Saeimā (kurā to DIEMŽĒL ievēlēja daudzi no šodienas "radikāļiem") un valdībā. Kategoriski paliekot pie saviem uzstādījumiem, JL draud vecais liktenis ar veciem apvainojumiem. Bez šaubām, es neesmu viszinis un iespējams, ka es kļūdos. Tomēr, ņemot vērā agrāk notikušo, manuprāt pirmā versija ir daudz TICAMĀKA. Tāpēc tāpat kā „Beta” domāju, ka valdība NESPĒS īstenot savas ieceres, līdz kamēr nebūs apstiprināts tās vadītājs .
Rika
R
Tautas uzticības, kaut īslaicīga atgūšana, ir atkarīga no: 1/ visu padomju likvidēšanas; 2/ nesamērīgi lielo algu likvidēšanas; 3/ progresīvā ienākumu nodokļu ieviešanas; Tikai šādu pasāku ieviešana var atgriezt cilvēkos ticību un vēlēšanos maksāt nodokļus un strādāt šīs valsts labā!!!!
Viks
V
Atlaist Saeimu, Atlaist Saeimu
beta
b
Kādas?
Jaa
J
Jā, Beta, Jaunais Laiks tiešām neko nevar un arī nevar, jo viņam taču arī savas pdomes jāuztur...
Juris
J
aha, ar Repshi un vinja dubultintereseem priekshgalaa.
beta
b
Es neesmu Jaunā Laika pārstāve, vienkārši atbalstītāja. To, ka esam sūdos līdz ausīm, labi saprotu. Jā, es arī gribētu tā radikāli, čiks un nav aģentūru, čiks un nav padomju, čiks un Latvija ražo un eksportē, čiks un TP un LLP aiz borta... Bet es vairs nemānu sevi, zinu, ka dzīvē tā nenotiek! Jau teicu te, ka domāju, ka viss, ko Jaunais Laiks iespēs, ir parādīt savu labo gribu. Kā teica viens gudrinieks , nebanktotē Latvijas valsts, bet valsts pārvaldes modelis. JL viens pats nevar mainīt modeli, lai kā gribētu, jo redzam taču, ka viņiem neļauj. Bet pastāvēt uz savu viņi nevar, jo 1/ tad nebūs balsu Saeimā un 2/ viņi tiks apvainoti par šantāžistiem un radikāļiem, kas tik svarīgā brīdī nedomā par valsti, bet diktē savus noteikumus... Kā jau tas nez cik reizes bijis. Visa patreizējā procesa jēga ir vēlreiz un vēlreiz mums parādīt, kuram tad rūp un kuram nerūp valsts intereses, lai ārkārtas vēlēšanās izdarītu pareizo izvēli... Diemžēl, man ar skumjām jakonstatē, cik maz cilvēku spēj saprast lietas pēc būtības... Tas nesola neko labu mums nākotnē.
zoste
z
muļķa runa,...kāda tagad jauna koolicija,galvenie,tautas uzticību zaudējusī...TP,ZZS,LLNK,PS... galvenie bijušās kliķes vldības...SVOLOČI...uzstāda,diktē...savas nepieņemamās,prasības.... nav ko vilkt laiku...ĀRKĀRTAW VĒLĒŠANAS,tauta jau sen to...PIEPRASA...!?!>!!!!!!!!!!!
loxs-betai
l
Nu skaties! Kāpiet vien uz tiem grābekļiem! Vai tiešām Jūs cerat uz mūsu valsts iekārtu?
ucs
u
kiķes koolicijas,rijīgie,badīgie, resnie,mūļi ,suņpurni,nekauņas ...pat ekonomkrīzes,taupības apstākļos...neatsakās no atklātas valsts naudas...ZAGŠANAS... ĀRKĀRTAS VĒLĒŠANAS !?!
Pipo
P
Uznemuma padome= partiju donors. Partiju atbalsts=varas izdzivosana. Vienkarsa bilance, UZNEMUMU PADOME=PARTIJU ATBALSTS.
Karo
K
Ja padomes netiks likvidētas , tad jaunajai valdībai nav ko cerēt uz tautas uzticību.
beta
b
Domāju, ka JL arī patreiz spēlē spēli. Ja grib, lai valdību tomēr apstiprina, tad kaut kādā mērā ir jāpiekāpjas un jāpanāk, lai tā pati TP ar savu Saeimas deputātu balsīm ieceļ Dombrovski. Kad iecels un parakstīs papīru, ka piekrīt drastisku pārmaiņu nepieciešamībai, tad jau var sākties cits stāsts... Tie, kas te tagad brēkā, nu atceraties taču kā Jaunajam Laikam gāja, kad pirmo reizi ar sparu metās mazināt birokrātiju. Noēda taču vienā setā... Tagad viņi ir gudrāki, mēģina soli pa solim, tāpat kā to izdarīja Šlesers... Šā vai tā mums nav citas izejas kā vien paļauties uz Jaunā Laika godaprātu, jo tas kas tagad notiek ,ir Latvijas pēdējā iespēja ķepuroties (nesaku izķepuroties!). NU nevar viņi tiešā triecienā ieņemt to astoņkāja bastionu... vismaz kamēr tauta ar dakšām nenēk no muguras, tas jāsaprot!
t
t
ko jūs cepaties, tāpat lietas nemainīsies. tādas padomes ir vajadzīgas lielos uzņēmumos tiešām ir liela atbildība un padomes ir nepieciešamas, tiesa, varētu būt mazāk politizētas piemēram, gulbe visās varētu neapgrozīties, bet kāds speciālists gan gan jau arī jl sponsori labprāt kaut kur "iesēstos"...zaļajos resursos, piemēram

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas