Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Arī lauksaimniekiem būs savi saukļi protesta akcijā 13. janvārī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K
K
Nekas nekur nepazūd - to izdzēsa
nv
n
hm, jā, a mans saits vispār no komentāra kaut kur pazuda... bet paldies 'alias', ka ieliki pašu tekstu (tam, ko šodien grib pieņemt Saeimā). kāda sakrītība, ka ko tādu pieņem tikai tagad, vai nē?
Ass
A
Ir jābūt prasība- atlaist Saeimu Zatleram, jo šīs Saeimas sastāvs nav spējīgs pieņemt jaunu vēlēšanas likumu, tādējādi nevardarbīgā ceļā nav iespējams uzlabot dzīves kvalitāti.
@
@
VIsus nenošāva un neievainoja pat pilnīgi nekontrolējamais Omon, lieki to visu drukāt. Cilvēkiem draud palikt pāri tikai āda, par to bailes lielas nav. Piekrītu, ka traktoru blokāde būtu pirmais solis nopietnākai reakcijai. Lauksaimnieku vietā to neviens izdarīt nespēj, toties piebiedroties un atbalstīt gan!
alias
a
Tas teksts ir šodienas Telegrāfā. Citēju: "К примеру, полицейским разрешается использовать дымовые и звуковые гранаты (с парализующими веществами), резиновые пули, чтобы "временно дезориентировать, психологически воздействовать или парализовать персону или группу персон". Найдется дело и для водомета: его планируется использовать при "прекращении массовых беспорядков и разрушении преград". Полицейские также могут навести порядок при помощи "раздражающего или парализующего газа", стрелять травматическими пулями, которые содержат краску. Правила разрешают применять специальные сети, которые выстреливаются из автоматического оружия и могут накрыть группу лиц, не подчиняющихся требованиям стражей порядка. Чтобы оказывать "психологическое воздействие", впредь разрешено использовать и технику, которая издает ультразвук. Из более простых средств воздействия: на глаза дебошира, для его "дезориентации", можно одеть повязку не пропускающую свет. Ну и, конечно, в руках полицейских будет уже хорошо знакомый резиновый стек. Правда, в этом случае правила оговаривают, что полицейский не имеет права применять дубинку, если нарушитель порядка не подчиняется "протестуя бездействием". Также запрещено бить палкой по голове, шее, животу. Есть ограничения на употребление электрошока: заряд запрещено направлять в голову и область сердца. "
Lelle
L
Ceru ka pa kravai kūts labuma pie visām Saeimas durvīm tiks. Es no savas puses esmu sagatavojusi dāvanu Demakovai-spaini, slotu un lupatu ar vēlējumu veiksmīgi turpmāk berzt cietuma kameras grīdu...
sirtaki
s
Bailīgs tas, kas vainīgs! Tavu novonews (nv 13:43) nez kāpēc nevar atvērt. Malači lauksaimnieki un autopārvadātāji!
LLK
L
Nu vienkārši riebjas, deputāti paklausīgs aitu bars, ministri neprofesionāli, kas pat nav lietas kursā par notiekošo Latvijā. Zemniecība, zvejniecība iznīcības priekšā (paldies Rozei), punktu pieliek aitu bars deputāti, kas nav Latviešu tautas pārstāvji, bet gan savu sīko un partiju bosu ( sponsoru) savtīgo interešu lobētāji. A, ko mums zaudēt ? Vienreiz pietiek...
nv
n
nezinu kā ar putru un tēju, bet spriežot pēc info, ko atradu vienā saitā, kāds dikti grib, lai par mums parūpējās policija. (tiem, kas lasa krieviski... hmm, a kāpēc latviešu saitos vēl neko tādu neraksta, manuprāt mums par to jābūt informētiem, kas mūs sagaida 13/01...) pieņemot šos noteikumus, kretīnīši izrāda savas bailes... a kas bailīgs, tas vainīgs, ne? manuprāt, policijai jābūt kopā ar tautu, jo arī policija ir novesta līdz pēdējam...
uz barikadem!
u
ir barikazu atceres pasakums, nejegu krizes seku atbrivotie darbinieki, un visi kam nav vienalga, pulcejaties - ar siltam drebem, termosiem (un aicinat smago tehniku, karsto teju, biezputru ..) beidziot jatira cuku kuts - sakot ar to ak 14. janvari nelaidisim cukas atpakal.... saeimas nama ir jaievies karantina - jo jau vismaz 60% no pasreizejiem Saeimas iemitniekiem ir cilveedaju cukas!
Oskars
O
Vai kāds RŪPĒSIES par KARSTO TĒJU un armijas BIEZPUTRU ?
prostitūta
p
Man arī būs sauklis - "Lai dzīvo brīvā mīla!"
buldozeru sienu!
b
vienkarsi sabrauciet ar 3-4 traktoriem apkart saeima (ielas viegli nosprostot) un nelaidiet saeimu uz darbu 14. janvari! si saeim NAV spejiga atrisninat ne Jusu musu problemas, tikai vinu pasu. parejie jums piebiedrosies!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas