Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Arī mazajām HES paredzētais valsts atbalsts uzskatāms par pārspīlētu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
AL
A
Mazos HES īpašniekus ar bargiem sodiem jāsoda par nodarīto kaitējumu videi. Bet pirmsbankrota Latvija pieņem mistiskus atbalsta noteikumus par labu šiem kaitniekiem. Laikam šinī valstī taisnības nav un nebūs, un laiks apsvērt iespēju emigrēt uz civilizētu valsti.
nemesis
n
"Juris 09:13- Bet raksts labs, analītisks." Tas jau tikai tīzertīs lai ietu pirkt papīra DIenu un lasītu "Baibas Rulles pētījumu Naudas dzirnavas".... tipa kā priekšreklāma par filmām pa TV ;)))) Diez cik analītisks būs tas pētījums...
who cares
w
Jā, jā. Saglabājiet paniku!
who cares
w
OK, ok, vienīgi bišķi bail, ka ar ūdeni izlies sīci, un ar bļaušanu pievērsies atbalsts vietējai enerģētikai (biogāze, biomasa, ūdens, vējš, saule(?)) vispār - otra galējība būtu labu gabalu draņķīgāka par pirmo.
izbijis valsts patriots-
i
Vai par tīšu ļaunprātību vienreiz nevajadzētu sodīt.ja vajag ,tad ir pēdējais laiks to sākt darīt. .
Ilmārs
I
Latviešu rakstura nacionālā īpatnība - pirmām kārtām jāpalīdz "savējiem". Vai tas nav tas pats klanu princips, kas, piemēram, pēc būtības sagrāva čečenu centienus pēc neatkarīgas valsts, jo notika krievu-čečenu kara "čečenizācija". Tagad, kad oficiāli tiek akceptēta nevienlīdzība biznesā, tiek grauta arī tautas uzticība šai valstij.
@
@
Ir jāatrod tiesisks ceļš kā pasludināt šos neveiksmīgos vai atklāti negodīgos līgumus par ārkārtas situāciju. Mēs vienkārši ar tādiem nespēsim ilgi pastāvēt, tas būs dažu gadu jautājums, jo tie šajā laikā paspēs ietekmēt lielu daļu tautsaimniecības.
dzeris
d
Ne pa velti Godmanis ausi kasīja - tā bija zīme! Un par Batjkas partijas un TP "patriotismu" un darbu valsts labā - vai tad kādam vēl jāskaidro? Tikai nevajag, ka nevar atcelt. Ja gribētu. veidu atrastu, jebkura negodīga darījuma rezultātus var anulēt. Tikai, nav jau kas to dara.
taupīgā valsts
t
Un šos idiotiskos lēmumus jau mūsu valstī nekādi nevar mainīt! Mēs mierīgi varam lauzt jebkādus līgumus ar skolotājiem un mediķiem un vienas Jaungada nakts laikā likt nomainīt visus PVN aprēķinus tūkstošiem uzņēmumu, bet nu nekādi nevaram iespaidot nedz valdes, nedz regulātorus, nedz gaismas pilis, nedz kompensācijas, nedz pārspīlētās iepirkumu cenas... Mēs panākam, lai mūsu zemnieks saņem viszemāko samaksu par pienu Eiropā, bet ļoti rūpējamies, lai čomu bizness pārspētu Eiropas cenas trīskārši! Urā, tā tik turēt - Godmaņa idejas dzīvo un uzvar!
Juta
J
Mazie HES un zaļā enerģija - divi nesavienojami jēdzieni. Mazie HES būtu beidzot jāsoda par vides degradāciju.
bum bum, šeit tautas milicija
b
Kalvītis un Cirīšu HES ...
Juris
J
Bet raksts labs, analītisks.
Ausma
A
Kuri bijuši tie "eksperti", kuri ieteica paaugstinātos tarifus? Vai viņiem var piemērot kādu atbildību par zaudējumiem? Ulda Sarmas kompetence ir nepietiekama un radījusi valstij zaudējumus. Godmanis ir pārdevusies veca politiska prostitūta vecajai kliķei TP/LPP/LC/ZZS/TB/LNNK un nav cienīgs būt neEirpoas parlamentā ne citur valsts darbā.
eksperts1
e
Kā parasti, kur iejaukti "patriotiskie politiķi" , likumos un normās tiek iestrādāti valstij nelabvēlīgi, varbūt pat visnelabvēlīgākie noteikumi. To varētu klasificēt kā dienesta nolaidību vai pat stāvokļa ļaunprātīgu izmantošanu....Ja tur nebūtu iesaistīta pati Saeima. Acīmredzot, jāpieņem kāds kardināls augstākā līmeņa lēmums, kurš kā nepārvarama vara pārtrauktu šobrīd par prioritāru uzskatītā tiesiskās paļāvības principa darbību un tad jāpārskata visi idiotiskie līgumi un noteikumi.
cenas noteiktas ekspertu diskusijās... :))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas