Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Arī Veismane izrādījusi nepatiku pret "telšu pilsētiņu" pie valdības mājas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Ne katram ir diplomātikā pase, lai dotos uz Šanhaju, tāpēc kādu gabaliņu radām paši.
arnis
a
Vispār piekrītu, ka par tiem cilvēkiem derētu kādam parūpēties- viņi tiešām ieies vēsturē- ilgstoši pie valdības mājas guļ bezdarbnieki, bet visi izliekas, ka tas ir normāli. Baidās iejaukties ar varu, bet tas tikai pierāda, ka valstī nav sociālo dienestu- prasmīgi izzināt , par un pret ko viņi ir, vai viņi būtu gatavi mainīt savu protesta formu, vai viņiem individuāli ir iespējams palīdzēt dzīvot normālāk. Tur pretī ir baznīca, katedrāle. Varbūt par viņiem jāaizlūdz, arī jāiet kontaktēties. Kaut kā tā necilvēcīgi- viņi tikai tur nakšņo, bet mēs tikai neliekamies zinot. Vienīgi tā mazā meitenīte- no viņas kaut kas izaugs. Un ar to smirdēšanu- ka tik nepiesauc nelaimi. Vispār cilvēki ir smirdīgi- ne tikai garīgā ziņā.
jurisx
j
šito voblu laikam vajadzēs kārtīgi nopērt ar mīkstu žagaru buntīti.......
%%
%
paņem tos idiotus pie sevis pagalmā, kopā varēsiet smirdēt
!
!
Vai tas var kādu pārsteigt? Domāju, ir tikai likumsakarīgi, ka šādas veismanes pret līdzpilsoņiem, kas nonākuši zemā dzīves spirālē, izrāda nepatiku un riebumu. Tomēr brīnos par dažiem komentētājiem šeit. Lai dievs jums dod lidot pa mākoņiem un nekad nekrist. :)
Populists
P
Telšu pilsētiņai ir jāpastāv līdz laikam, kamēr sāksies tiesas prāvas pret VALSTS ZAGĻIEM ! Rīgas Domei ir jāpalīdz uzturēt kartību šajā objektā un vajadzības gadījumā jāatrod līdzekļi. Pašvaldības policijai ir jāseko lai kārtība tiktu uzturēta, būtu tīrība. Bomžiem-dzērājiem-degradētiem elementiem pareizā vieta būtu Getliņos, kur viņi varētu protestēt pret divkārtējo VALSTS ZAGLI - A. Šķēli.
latvietis
l
man kā rīdziniekiem tiešām ir ļoti nepatīkami braukt garām šai miskastei. Uzskatu, ka tur vairs nav nekāda sakara ar protestu pret kaut ko-vienkārši ir vieta, kur var netraucēti izmitināties un vēl būt sabiedrības uzmanības centrā. Kāds kaut ko atnes, prese šad un tad painteresējas..... pašvaldībai ir jāmeklē iespēja likvidēt šo antisanitāro perēkli!
spunde
s
. Kāds ir lietas kursā ? --------------------- bet tev slikti stāv, rupekli. Ir robežas,kuras tomēr nevajag pārkāpt.
aizbraucēji
a
Veismane ir apguvusi Staļina dogmu: ir cilvēks-ir problēma, nav cilvēka , nav problēmas.
finks
f
Gan Veismanei drīz pienāks diena, kad par telts virs galvas nebūs.
Mordreds
M
Tā kā nekādi nav skaidrs, pret ko un kāpēc viņi protestē, bet sabiedrības vairākums šādu nometni atbalsta - tad nepieciešams to labiekārtot - izveidot pastāvīgas apkurināmas mājiņas, ievilkt centrlālapkuri, izveidot virtuvi un tualetes un lai dzīvo tur pastāvīgi.
haha
h
Arvien dzeltenākas, drīzāk gan smirdošākas, ziņas sāk cirkulēt mūsu valstī. Kad ilgās diskusijās noskaidrojās, ka Repšes lillā šlipse nemaz nav tik peļama, LETA sāk ķidot, ko kurš domājis vai pateicis par miskastēm pilsētas centrā.
alkass
a
Nepatika rodas arī ieraugot šo damočku.
borcinsh
b
saprotu taa: kaut vienam no RD ir loti "patikama" un izdeviiga tada situcija ar to jau smirdoshu "pilseetinu" ! no vienas puses - paraadit , kaa ar "demokratiju pie mums viss ir kartiibaa", no otras -atveest riidzniekus acis no citam pilseetas problemam ! vai vel vajag Aptauju - kam ta "pilseetina" patik un kam - NE ?!
atskurbtuves pieņēmējs
a
Nedrīkst otram piemelot to, ko viņš nav teicis. Laiks neko nav teicis par administratīviem sodiem. Ja nesaprati, par ko runa, tad vai nu nebiji mājās, kad radītājs ļaužiem prātiņu dalīja, vai izliecies par tādu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas