Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Arī "Visu Latvijai" kongress nobalso par apvienību ar "TB/LNNK"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristīne
K
Sāka veidoties Vienotība, es to atbalstīju, domāju beidzot sākas, kaut kāda kustība uz latviešu patriotisko konsolidāciju, jo šī Vienotība deklarēja, ka tā būs patriotiska, domāju nu tad beidzot latviskais sāk apvienoties, kad Vienotība uz Bausku aizsūtīja specvienību, tā ievilka vienu mīnusu sev domāju, ka valsts labad un samierinājos, kad tā pievienoja sev Ēlertes apšaubāmo grupu, patriotiskāk noskaņotajam spārnam,bet nacionāli patriotiskajiem Visu Latvijai un TB/LNNK parādot pigu un vienkārši to apčakarējot un sāku šaubīties par šo Vienotību, tad radās iedīgļi un sapratu, ka tās pamatā ir liberālisms, ne patriotisms, skaidri zinams liberālismu deklarē lielvaras, bet katra pat Eiropas valsts pieturas pie sava nacionālā patriotisama, nez kapēc viņām liberālisms nav pieņemams viņi negrib būt kalpi savā zemē, grib savas tradīcijas, grib izkopt savu valodu, grib būt saimnieki savā zemē. Samierinājos arī ar to, ko mīlās valsts labad neizdarīsi, bet kad Vienotība brutāli apturēja 1.jūlijā gājienu, kaut gājiens bija atļauts un tas gribēja parādīt, ka Hitleriskās Vācijas okopācijas režīms bij daudz reižu maigāks par Krievijas okupācijas režīmu tas izbeidza laviešu šausmu gadu, kurš tautā saņēma nosaukumu BAIGAIS GADS, tad sapratu, ka šī Vienotība aizmirsa visus baltos krustus, kurus stādījām ceļa malās 3.Atmodas laikā, kur šis sarkanais boļsevistiskais Krievijas okupācijas režīms gluži, kā inkvizīcija upurēja latviešu tautas dēlus un meitas ar vēlmi iznīcināt latviešu tautu, tad sapratu, ka šai Vienotībai ir jāvelk Vielīdzības zīme ar SC un oligarhiem. Tad sapratu, ka Vienotība nav mans ceļš, jo mans ceļš ir kopā ar latviešu tautu un tās sāpi, mans ceļš ir uz taisnīgumu starp okupācijām un man Vienalga , ko saka Izraēlas premjers vai Vīzentāla centrs, vai Krievija vai kāds cits, jo tā nav mana tauta un tā nav viņas sāpe, mans ceļš ir latviska Latvija, kuru mums atņēma Otrais pasaules karš un vēl līdz šim brīdim to nav atgriezis un pie tā vainīga ne tikai Krievija,Vācija, bet arī Eiropa lūk tas ir mans latvieša pareizais ceļš. Tā iemesla pēc saku Vienotības atbalstam ardievas un labāk saprast vēlāk nekā nekad, mans atbalsts aizies nacionālajam bloka VL/TB/LNNK.
pro
p
:o) » dzeris 09:50 "Starp citu Jēkabsona sieva Nataša latviski nerunā un pat nedomā mācīties." - starp citu, mēdijos jau sen bija ziān, ka Jēkabsons jau pirms laba laika ir šķīries no Natašas. -------------------------------------------------- ----------------------------------------- Tas nekas briesmīgs, bet vai viņš arī drusku nav sķīries no prāta?
:o)
:
"Starp citu Jēkabsona sieva Nataša latviski nerunā un pat nedomā mācīties." - starp citu, mēdijos jau sen bija ziān, ka Jēkabsons jau pirms laba laika ir šķīries no Natašas.
Aivars Ozoliņš
A
Jo sīkākas partijas, jo garāki nosaukumi. Nu ir Visu Latvijai/Tēvzemei un Brīvībai/Latvijas Nacionālās neatkarības kustība. Še jums, PCTVL!
zvirbulēns-Lellei
z
Sveika! Kā iet pa dzīvi? Es izlēmusi par ko balsosi?
!!
!
dzeris 13:56 . TB ir visliekulīgākā un melīgākā partija, kas par naudu un amatiem iztirgoja visu +++ Runā, ka TB/LNNK (arī Lemberga stipendiāti), lai viņusJaunais laiks paņemtu kā Vienotības partnerus, bija ar mieru PA VIETU MAKSĀT VAIRĀK KĀ 20 000 LS!!! Tagad ienesuši Latviešu biedrības namā siena zārdu, lai muļķotu vecos vientiesīgos cilvēkus. Nožēlojami....Kā tādiem no Dieva nav bail?
hi hi hīīī
h
"Bet ne jau Zīle viens pats visu noteiks, VL palīdzēs viņam būt labākam nacionālistam." Par kādu nacionāli tu te runā? Zīles māte ir jūdene. Kopā ar godmenu zaga un tu gribi lai turpina vēl zagt?
Lelle
L
Sveiks! Nu, re, kā mūsu pļapātavu aizklopēja ciet līdzko parādījās info par jaunas partijas(rolšteiniešu) dibināšanu!
Lelle
L
Par VL varēja balsot, bet tagad kopā ar vecajiem zagļiem...Nu nekad mūžā!
K-K
K
... zel, ka par maz sadu meitenu paradijusas aktiva ...
puika
p
Labi teikts. Lepnums, spīts un saimnieka dūša. Visu cieņu.
protams
p
JAUNAIS RUKSIS
zvirbulēns-meitenei, ka jaut
z
Varbūt es jūtos stiprāka un lepnāka, tādēļ negribu, lai citi nodarbojas ar labdarību pret latviešiem. ------------------------- Šito pasaki varas nesējiem, lai vienreiz izbeidz lūgt ūbagu grašus, pielīst un citādi luncināties ap svešiniekiem.
Troll
T
Par ideoloiģiju. Šī apvienība Vislatviešiem nav ideāls variants. Bet - "labāk Zīle rokā, nekā mednis kokā". Varbūt nav pietiekami formulētas, bet kopīgas idejas ir abu partiju biedriem. Arī Vienotībā tādas ir. Tāpat ZZS. Var būt atšķirīgi uzskati dažādos jautājumos, bet pamatvērtības paliek: Latvija kā sociālas un nacionālas taisnības valsts. Latvietis ir katrs, kam ir valoda, piederība latviešu kultūrai, patriotisms un lojalitāte Latvijai, - neatkarīgi no kāda etniskās izcelsmes. Latvijas valsts jēga - latviešu nācijas pastāvēšana un attīstība. No šī izriet viss pārējais. Cits jautājums - cik konsekventi šīs idejas tiek uzturētas. Zvirbulēnam taisnība - Zīle kā predestinēts liberālis ar vienu aci skatīsies uz kosmopolītismu un Sorosu. Bet ne jau Zīle viens pats visu noteiks, VL palīdzēs viņam būt labākam nacionālistam. Jo, kā saka kāds Zigmunda Skujiņa romāna varonis, - tikai muļķi nemaina savus uzskatus.
meitene jautātāja
m
Varbūt es jūtos stiprāka un lepnāka, tādēļ negribu, lai citi nodarbojas ar labdarību pret latviešiem. Tas mani pazemotu. Mums pašiem gan jābūt savas zemes saimniekiem, bet jāgādā, lai labi klātos jebkurai dzīvai radībai, citādi tiešām arī mums pašiem neklāsies labi. Iespējams, ka esmu sorosiste, bet tāda nu tā jaunā paaudze ir. Uz redzēšanos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas