Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +8 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ārkārtas vēlēšanās ievēlētā Saeima varētu sanākt nē vēlāk kā pēc pieciem mēnešiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jonass Klucis
J
Bet kāpēc lai Vienotība nevarētu palikt, ja viņus ievēlēs? Komunistu diktatūra pie mums pagaidām vēl nav ieviesta.
Jonass Klucis
J
Neskar gan, jo kamēr tādi kā tu publicē gaudulīgus kamentus, es domāju, kā labāk piedāvāt sevi darba tirgū. Jau sāk krist maskas un skaidrs, kam nepatīk pašreizējais parlaments. Tiem, kas izgāzās pagājušajās vēlēšanās. Ne par morāli, ne likumību šeit vispār nav runas.
He he...
H
Laikam galvu saspiedis esi... hi hi...ne jau Vienotība ieveda valstī postā he he.... tie bija stulbie oligarhi... ha ha...
He he...
H
Vienotībā ir daudz jaunu, spējīgu un gudru cilvēku... hi hi... balsošu par viņiem.... he he....
Bronks
B
Bronkam 17:26 Kāpēc gan lai Vienotība nepiedalītos vēlēšanās? Es par viņiem balsoju un arī balsošu, tas, ka esmu vīlies dažos Vienotības politiķos, neko nenozīmē. Dombrovskim arī turpmāk jābūt par Ministru prezidentu. Vienotības sarakstā Dombrovskim noteikti likšu klāt plusu. _____________ Es tak Tevi saprotu. Tevi jau neskar (jo esi viņējais) ne trūkums, ne izsalkums, ne vajadzība emigrēt. Forši. Tikai par morāli un likumību nerunā. Melošana man derdzas, lai gan Vienotībai tā iedzimta.
Bronkam
B
Kāpēc gan lai Vienotība nepiedalītos vēlēšanās? Es par viņiem balsoju un arī balsošu, tas, ka esmu vīlies dažos Vienotības politiķos, neko nenozīmē. Dombrovskim arī turpmāk jābūt par Ministru prezidentu. Vienotības sarakstā Dombrovskim noteikti likšu klāt plusu.
Bronks
B
Redz Vienotības nelieši būs tāpat Jaunajā Saeimā! Ja notiks ārkārtas Saeimas vēlēšanas, tajās kandidēs arī Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (V), apliecināja viņa preses sekretārs Mārtiņš Panke. Valdības vadītājs uzsvēris, ka ir gatavs turpināt iesāktos darbus un gadījumā, ja būs jaunas parlamenta vēlēšanas, viņš tajās piedalīsies. _________________________________ Nabagu laupītājs ir gatavs turpināt savus nedarbus (arī savas sievas biznesu), kur tad šeit loģika?
Biete
B
Ja referendums būs 30 .jūlijā, kāds no ZZS , SC vai PLL noteikti to apstrīdēs Satversmes Tiesā, jo Satversme nosaka, ka referendumam jānotiek ne vēlāk kā 2 mēnešus pēc rīkojuma spēkā stāšanās brīža. Zatlers vakar paziņoja, ka šis rīkojums stājas spēkā ar tūlīt ,t.i., 28.05. - tādad plānotais referundums notiks 2 dienas pēc Satversmē noteiktā laika. Varbūt šādi izpaužas Cimdara pateicība tiem, kas viņu ievēlēja, proti, ZZS, PLL un SC?
Bronks
B
Bet kāpēc Vienotības oligarhi varēs tur palikt?
Dīzels
D
nu lai ar kas tur nebūs tad daži oligarhi tur vairs uz mūžīgiem laikiem nebūs.
Patiesiba
P
Inersanti arvalstis vares piedalities.Loti ceru,ka jaa,jo kamer Latvija nebus lidzvertiga visam normalam eiropas valstim es par atgriesanos latvija nedomaju,lai cik tas skumigi nebutu. Loti ceru,ka vienreiz pienaks taa diena,ka visi plesas uz Iriju,Angliju utt,bet tomer maza ticibas stiga tomer ir,ka uz Latviju ari tieksimies atpakal. Ceriba ir mulka mierinajums,bet ,kas zin. Ar cienu. Dievs Sveti Latviju.
ierindnieks
i
Un tas nozīmē, ka sabiedrībai beidzot jāpārvar savs kūtrums un politiskā inerce- rotācijas partiju iekšienē un nekas vairāk ir garām palaista izdevība. Laiks jauniem politiskiem spēkiem bez organizācijas un iesaistes no 'pārlecējiem"
He he...
H
Un tajā vairs nebūs arī Vienotības jenotu- bezgožu un veco taukpurnu.... hi hi....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas