Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ārlaulībā Latvijā dzimuši 43% bērnu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
!
!
kāda jums daļa par manu bērnu, tas ir mans un mana atbildība. Paskatieties uz sevi pareizie, kuri dzīvo oficiālā laulībā, bet bez mīlestības un bez mīlestības bērnus audzina. Tad tādus kritizētājus vien uzaudzina, kas sevi neredz bet citos utis meklē.
tūdaliņš
t
par ko tad Jums, cienītā Ita, viņu tā žēl???
Ita
I
ģimeni veido vīrs un sieva, nevis partneri vai draugi! Un padomājiet par to, kāds ir sociālais statuss neprecētai sievietei. Man arī žēl to nabaga ārlaulības bērnu...
Justīne Jaunzeme
J
Var būt stipra ģimene bez papīriem. Visam pamatā ir siržu saites, zvērests Dieva priekšā , atbildība pret Dievu. Tomēr, novērojot dzīvi Kurzemē, laukos, saprotu, ka daudzi vīrieši jau, stājoties seksuālās attiecībās, sievietes neuzskata par cilvēkiem vispār vai labākajā gadījumā uzskata tās par maukām, par atbildību pret bērnu vispār nedomājot.
Lolita
L
Latviešu vīriešiem nekas nav svēts, tie sataisa bērnus malu malās, lai pedofīliem ir ko spīdzināt, kamēr miesīgie tēvi piš ās ar jaunām meitenēm!
Lote
L
Joberu mantinieki!
zz
z
Ja neprec- tad jau varbūt ir precējušies ar kādu citu????
Juha
J
Ah cik romantiski, es pat nedaudz apraudaajos. Salasiijies R. Pilcheres romaanus?
Fredis
F
ja mīl no sirds - tad prec. ja neprec, tad kalkulē kādu labāku variantu, bet pagaidām pieguļ viens pie otra, ar vai bez radītiem bērniem, nav svarīgi. laulība = vispirms cieņa pret sievieti, apliecinājums, ka viņu mīl.
bg
b
ak
raiviss
r
domā, ka stipra ģimene ir tikai tad, ja vecāki ir precēti? Kāpēc nevar būt stipra ģimene bez papīriem?
:D
:
Nu ir man draugi, kuriem ir bērns. Pāris negribeja sasteigtas kāzas, negribeja arī kāzu fočenēs meitene būt ar lielu punci. Pagaidīs, līdz bērnam būs ap 5-6 gadiem un tad apprecēsies.
vai tiešām?
v
xx » >filosofam 07:56 Nesapratu - kāpēc lai Gorbunovs neietu uz baznīcu? Ceļš pie Dieva ir atvērts visiem. Un runājot par Gorbunovu - viņš ir viens no visgodprātīgākajiem cilvēkiem Latvijas politikā, un viņa darbību mūsu ceļā uz neatkarību es vērtēju augstu. =========================================== Vai tad gorbunovs nebija tas, kurš Atmodas sākumā teica, ka "šitā sarkanbalstsarkanā lupata te neplivos nekad!" ? Kādu "neatkarību" jūs, "visgodprātīgākie" pārkrāsotie komunisti te esat uzbūvējuši, redzam ikdienā...
Laimonis
L
Latvijā tās ir krievpadomjateisma sekas. Jo vairāk ārlaulībā dzimušu bērnu, jo vairāk tāda tauta būs pakļaujama, jo stipras tautas pamats ir stipra ģimene, kurā ir tēvs, māte, bērni un Dievs. Ja kāds dzimumattiecības nonivelē līdz „partnerattiecībām”, tad šāds cilvēks piepulcina sevi „biorobotu baram”. Viss ir labojams, arī ārlaulībā dzimušu bērnu dzīves, tik jāsāk izzināt un mācīties – kas ir mīlestība. Jo ātrāk, jo labāk, jo tā ir mācība visa mūža garumā.
op5
o
ārlaulība. tie kam 'sāp' šādi te cipari jāpievienojas kardinālam Pujātam un viņa jārezervē sekss precētiem cilvēkiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas