Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ārlietu ministrija nosoda vardarbību Sīrijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jupis
J
Bet kāpēc mūsu Ārlietu ministrija nenosoda britu, franču, žīdu un amerikāņu slepenos dienestus par būtībā bruņotu apvērsumu rīkošanu Ziemeļāfrikā un tagad Tuvajos Austrumos?
Andrejs Bubinduss
A
LR Arlietu ministrijas kārtējā piebalsošana jaunā pasaules kara scenāriju organizetāju ruporiem atgādina pīlēnu sekošanu pīļu mātei. Tas, ka LR nav Arlietu Ministrijas, bet ir izpilsekretariāts noteiktām valstu finansu- politiskām grupām,saistīts ar nepieciešamo ārvalstu atbalstu, lai noturētos pie varas un saņemtu nepieciešamos garantus šīs varas saglabāšanai..Atliek nožēlot, ka LR ĀM atkārto to pašu frazeoloģiju un stilistiku, ko Lībijas scenārija realizācijas laikā. Patlaban LR ĀM, kura atzinusi PNP, var uzņemties kolektīvu atbaildību par Lībijas valsts sagraušanu, civiliedzīvotāju slepkavībām un izvarošanām, spīdzināsanām, kuras pastāvīgi un katru dienu notiek Lībijā un masu iznīcināšanas ieroču pielietošanu. Un tas pats gaidāms Sīrijā. Atliek nožēlot, ka LR ĀM īsteno atsevisku valstu tirgus sagrābšanas politikas atbalstīšanu un piesegšanu, kopā ar šo valstu diplomātiem un pasapziņas līdzekļiem maldinot starptautisko un, galvenais, savu sabiedrību. Tie Francijas Arzemju legiona, MI6 un vairāku valstu specdienestu stažēti instruktori, kuri ieguva pieredzi Lībijā, tagad to realizē Sīrijā, izmantojot salašņu- kriminalizētu islama radikāļu bandas un to vadītājus,kuras tiek dēvētas par opozīciju, kura vaic tādas pašas manipulācijas, kā nacisti Gleivicas radiostacijas praksē Tā opozīcija, kura rīkojas ar bruņotu- kriminalizētu bandu darbības metodēm, nav opozīcija bet aneksijas metode. Šādi rīkojās gan asīriesi, gan persieši, gan mongoļi- iesūtot vienības- bandas, kuras radīja to vadāmo haosu, kas patlaban ir CIP un Pentagona arsenala efektīvākais, bet izmaksās, letākais līdzeklis. Jebkuram neatkarīgi no stāvokļa, vietas, valsts un kompetences būs jāatbild un tie tiks saukti pir atbildības par kārtējā lielā kara izraisīšanu, vienalga, izmanto tie tiešas vai piesegtas metodes.
cony
c
Majors ar savu šķibo aci saskatījis,ka tur kādi brīvprātīgie metas artilērijas ložu krusā un stāv pret tankiem.Kad 23 ANO Drošības Padomes valstis pēc ekspertu novērojumiem grib pieņemt efektīvu,tautu aizstāvošu rezolūciju,tad Krievija uzliek veto,jo nesāp citu ciešsanas.
pilsonis
p
Vai tad Latvijai ir Ārlietu Ministrija? Pēc rīcības spriežot, šis iestādījums ir vienkārši nožēlojams amercioņu sulaiņiestādījums...
nevis ārlietu ministrija,
n
bet tādi Latvijas pilsoni ir nožēlojami,kāds te sakars ar amerikāniem.ANO Drošības Padomē ir ļoti daudzas valstis un tikai Krievijai un Ķīnai nav žēl sīrijiešu tautas asiņu.
  • 0
  • 0
Majors
M
Ārlietu ministrijai noteikti ir savs kompetents pārstāvis Sīrijā :) Diemžēl mūsu valstī aizvien samazinās militāro apmācību izgājušo personu skaits, tāpēc pūlis tic šādiem absurdiem apgalvojumiem. No militārā viedokļa absolūti bezjēdzīgi ir apšaudīt it kā protestējošus civiliedzīvotājus ar artilēriju, kaut vai tādēļ, ka grūti trāpīt. Un cik sanarkotiem jābūt t.s. protestētājiem, lai ar karogiem ietu drošā nāvē zem tanku kāpurķēdēm. Bez tam šāda it kā mierīga protestēšana galīgi neatbilst vietējo mentalitātei un tradīcijai. Loģiskāk izskatās, ka tie ir ārvalstu apmaksāti un apbruņoti kaujinieki, kādus bezdarba māktajos Tuvajos Austrumos nav grūti savervēt par pietiekami lielu summu naftas vai tāpat sadrukātu dolāru.
corbs to Majors
c
Nevis pūlis spriež un apgalvo par asins izliešanu Sīrijā,bet ANO Drošības Padomes daudzu valstu locekļi un eksperti un viņi rezolūcijā atraduši iespēju apturēt asins izliešanu,bet Krievija,Ķīna ir pret,jo Sīrijas režīms ir labs ieroču uzpircējs un tur iegūst Vairākus desmitus milijardu dolāru.Asinis maina pret daolāriem.
  • 0
  • 0
jaajaa
j
paskatat ari no citas puses http://www.diena.lv/blogi/sirija-slaktins-pec-pasutijuma-13929963
es
e
Ko lai sakabaigais briinums... musu arlietu ministrijaa kaads muudzis arii straadaa...
Oskars
O
KRIEVIEM patīk ASINIS !!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas