Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ārlietu ministrija nosūta papildus darbiniekus uz Latvijas pārstāvniecībām

Augusta sākumā uz Latvijas pārstāvniecībām Maskavā, Minskā, Pēterburgā, Kaļiņingradā un Londonā dosies vēl papildus 17 darbinieku, lai nekavējoties palielinātu dienā pieņemamo apmeklētāju skaitu un iespēju robežās likvidētu izveidojušās rindas.

Tā kā ar Ministru kabineta 27.jūlija lēmumu piešķirts papildu finansējums Ārlietu ministrijai Latvijas konsulārā dienesta darbības nodrošināšanai, šos darbiniekus no ministrijas dienestiem bija iespējams nosūtīt palīgā kolēģiem ārvalstīs, informē Ārlietu ministrija.

Lai stiprinātu konsulāro dienestu ilgtermiņā, Ārlietu ministrija izsludinās publisku konkursu konsulārā dienesta darbiniekiem. 3.augustā laikrakstos Latvijas Vēstnesis, Diena un Ārlietu ministrijas mājas lapā tiks izsludināts atklāts pretendentu konkurss uz atašeja un vecākā referenta amata vietām Ārlietu ministrijā.  

Valdība Ārlietu ministrijai no valsts budžeta programmas „Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem” šogad piešķīra 286 459 latu papildus finansējumu konsulārā dienesta darbības nodrošināšanai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas