Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ārlietu ministrija: "WikiLeaks" rīcība ir nepieņemama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
N.Naumanis
N
šāda rīcība ir ne tikai pieņemama, bet veicināma - pietiek visādū valšķu Spiegotavām spēlēt "dubultdemokrātiju" un turēt savu valstu pilsoņus par spriestnespējīgiem idiotiem. Turklāt, pat bērnam ir skaidrs, ka "sevišķi slepenu"informāciju neviena, pat Latvijas ĀM, neglabā cietajos diskos, kuriem peeja ir Lisbetes Salanderes apķēribas hakerim. Un Latvijas politiskajā zvērudārzā, kur par , pieļauju, valdības atejpapīra zorte tiek klasificēta kā "sevišķi slepena" infa dienesta lietošanai, jau nu nevajag TIK ļOTI laizīt pakaļas lielvalstu slepenajiem dienestiem un klintonveidīgajiem.
Человек
Ч
Может, хватит бредить.
Ministry of Truth
M
Amerikā daudzi arhitekti, spridzināšanas un citi tehnisko jomu speciālisti jau ir atzinuši savos pētījumos 911truth.org, ka Dvīņu torņi sabruka kontrolētā eksplozijā.
Hronops
H
Kristovski raksturojoši epiteti, nez, ir kādā no īpaši slepenajām telegrammām?
NAV VIENALGA
N
tu domaa, ka vinji kaut ko taadu jebkad atklaatu... pat tad, ja vinjiem buutu taada informaacija?! tas nekad nenotiks! tur viss ir samudzinaats liidz absurdam! bet labaak, lai vismaz ir kaut kas nekaa tie batoni, kas visu laiku tiek sprausti cilveekiem ausiis!
skumji
s
masonju marxistu un socialistu mafijas dzemdeto palestinieshu zemju okupantu specdienesti kjerushies pie pedejo brivas pasaules instituciju demontazhas,parvershot visu pasauli par milzu gulagu,kura lopini stradas par maizes SHKELES tiesu.
pakausis
p
vispaar jau Wikileaks neiztur pat ljoti vienkaarshotu kritiku.. kaut vai punktaa par to ka nekaadas sazveerestiibas ap 9/11 shie saka ka neesot.. tur nav informaacijas kas jau agraak kaut kur nebuutu paraadiijusies.. un tas jaunais kas tur ir, taa vien shkjiet ka ir tiishu praatu tur pludinaats lai dezinformeetu cilveekus.. pasaules varenie juut ka ar parastu kladzinaashanu teljukaa daudzus vairs nepaarliecinaat, taapeec izmanto shaadus saitus lai dabuutu aaraa savu meliigo infu.. bet nu muusu AM.. zin.. buutu labaak pakluseejushi.. pa pus eiropu sakjerti amiishu spiegi kas shuupo politikaanjus un cilveekus amatos.. bet Latvijaa viss klusi.. visi svojaki.. neies tak tvarstiit spiegus un straadaat... labaak pamuldees par telegrammaam..
Ludvigs
L
Var lasīt pa burtiem: Patiesība nav pieņemama
Bender
B
A man ir nepieņemama ārlietu ministrija ar idiotu priekšgalā un melīga valdība, kas bīda slepenus un nodevīgus darījumus. Ko tagad darīsim?
fabian
f
Ja dokumenti būtu fabricēti vai viltoti tad varētu satraukties, liekas, wikileaks atklāj to, par ko daudzi tikai sačukstējās.
Lība - ups
L
Pie mums viss ir slepeni, tāpēc neizbrīna arī mūsu Ārlietu ministrijas komentārs! Es arī piekrītu komentāram, ka šādas ziņa nevienam neko sliktu nenodara, tikai kaunu pašiem taršķētājiem!
no malas
n
Nepieņemama KAM?
Aita
A
Man gan patiik, bet ko gan aarlietu ministrija citu var dariit, kaa atbalstiit amerikanu nostaaju.
Latweets
L
jezga ap wikileaks man nezin kāpēc sasaucās ar cilvēku nepārvaramo vēlmi ielūrēt svešā guļamistabā. Un prese to tikai veicina izceļot kā dokumentos ir apsaukti valstu vadītāji. No otras puses - vai te ir kāds, kas domā, ka Anglijas, Krievijas vai dejabkuras citas valsts slepenajā sarakstē netiek apspriesta Kadafi "medmāsa" vai tas uz ko labāk krievijā izdarīt spiedienu - lācīti vai pūķinu, kurš tur ir alpha dog? Visjaukākā ziņa bija no itāļiem, kas nemaz nesatraucās par Berluskoni un piezīmēja, ka tas ko saka amerikāņi ir pupu mizas pret to ko saka itāļi par amerikāņiem :)
upis
u
Ārlietu ministrija demonstrē komunikācijas augstākās pilotāžas paraugstundu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas