Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ārlietu ministrs ar Rīgas pilsētas mēru pārrunās sadarbību starptautiskos jautājumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VIEDOKLIS
V
UN VĒL ĻOTI CERU, KA RIEKSTIŅŠ NEMĒĢINĀS IEGROŽOT PAŠVALDĪBU POZITĪVI VĒRTĒJAMAS AKTIVITĀTES ATTIECĪBĀ UZ EKONOMISKO SAIŠU STIPRINĀŠANU AR EKONOMISKI STIPRĀM KAIMIŅVALSTĪM, PRETĪM PIEDĀVĀJOT SAVU LĪDZŠINĒJO UN ĻOTI NEVEIKSMĪGU, EKONOMISKI NEAPMIERINOŠU SADARBĪBU!!!!!!!!!!!!!!!!!! CERU PAŠVALDĪBU INTERESES NETIKS PIELĪDZINĀTAS TP IERINDAS BIEDRU INTERESĒM ĀRVALSTĪS UN PAŠMĀJĀS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VIEDOKLIS
V
UN ES IETEIKTU PIEAICINAT NO RD PUSES ANDRI AMERIKU UN AINĀRU ŠLESERU, LAI TAI SARUNAI BŪTU ARĪ KĀDS PRAKTISKS REZULTĀTS, JEB IZNĀKUMS ;) PIEREDZE SAIMNIECISKOS UN EKONOMISKOS JAUTĀJUMOS ŠIEM KUNGIEM IR NENOLIEDZAMA. JĀBŪT EKONOMISKAM UZSTĀDĪJUMAM, JO BEZ TĀ ESAMĪBAS TĀS SARUNAS PAR TĒMU BŪS TIKAI MUTES DZESĒŠANA. ĻOTI CERU, KA NILS UŠAKOVS ŅEMS VĒRĀ MANU RACIONĀLU PRIEKŠLIKUMU UN NERĪKOSIES IRACIONĀLI.
Elita
E
Vai Latvijas Arlietu ministris, slimais narcists M.Riekstins ir izdomajis vel kadu zemes gabalu nozagt Latijas valstij un to "nodot" Krievijai? Piemeram, Latgali. Riekstins jau nozaga Latvijas valsts teritoriju Abreni. ka sads smerdelis kads ir Riekstins vispar var ienemt Arlietu ministra amatu?
batons
b
Manuprāt tieši otrādi, dzird gan par mēru, gan vicemēru. Tikai eksistē viena problēma, tikko viņi sāk kaut ko darīt, tā jau pilni portāli ar nopēlumiem. Patiesībā, vienots ārpolitikas kurss ir tikai normāli, savādāk bieži vien sanāk, ka Rīga ir kā valsts valstī.
ČE
Č
Solīts makā nekrīt ...........Esīte
Esīte
E
Vai, tad RD ir arī mērs un vicemērs? Kautkā pēdējā laikā par tiem ne dzird , ne tos redz :) Visi priekšvēlēšanu solījumi pieklusuši līdz nākamajām vēlēšanām :)
chingacguks
c
Valstij ir vienots ārpolitikas kurss un tas attiecas arī uz pašvaldību savstarpējo sadarbību ar kaimiņvalstīm - JA TAS IR RIEKSTIŅA CITĀTS, VIŅAM LABĀK BŪTU JĀPARTRAUC DZERT, JĀĀRSTĒJAS UN JĀIET SKOLĀ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas